Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Honey @ 2013 08 27, 09:39)
ne tik pakuotė, bet ir sudėtis visiškai kita smile.gif

O kažin, kuo jie skiriasi praktiškai? Gal bandėt abiejų sudėčių šampūnus ir galit palyginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 08 27, 17:02)
O kažin, kuo jie skiriasi praktiškai? Gal bandėt abiejų sudėčių šampūnus ir galit palyginti? 4u.gif

apple milk mano visų laikų favoritas, n kartų pirktas smile.gif o dabar kaip tik naudoju tą naują obuolinį. kvapas abiejų vienodas - obuoliai, bet apple milk tirštesnis ir gerokai skalsesnis nei šis naujas. man asmeniškai apple milk be konkurencijos labiau patinka, šitą naują dar neapsisprendžiau, ar kartosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 08 27, 22:06)
apple milk mano visų laikų favoritas, n kartų pirktas smile.gif o dabar kaip tik naudoju tą naują obuolinį. kvapas abiejų vienodas - obuoliai, bet apple milk tirštesnis ir gerokai skalsesnis nei šis naujas. man asmeniškai apple milk be konkurencijos labiau patinka, šitą naują dar neapsisprendžiau, ar kartosiu ax.gif

Ačiū 4u.gif Sugundėt su tuo apple milk, bandysiu jo ieškot.
Atsakyti
Kaip gaila, kad pakeite sampunu sudetis. Apple Milk man taip pat vienas is favoritu buvo, o ir kiti bandyti is Laveros, ne ka tenusileidzia ... Labai tikiuosi ir naujieji taip pat tiks unsure.gif
Atsakyti
Isbandziau mangu sampuna, kndicionieriu ir kauke. Labai patiko sampunas+kondicionierius - plaukai svelnus, blizgantys, o sampunas+kauke nelabai, bet gal kauke per trumpai palaikiau g.gif
Atsakyti
Gal kuri yra bandžiusi šį ginkmedžio prausiklį? Gal galit pakomentuoti?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 06 spalio 2013 - 17:32
Kur Lietuvoje didžiausias Laveros priemonių pasirinkimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 10 24, 22:27)
Kur Lietuvoje didžiausias Laveros priemonių pasirinkimas?  g.gif

eurovaistinėse, man atrodo smile.gif
Atsakyti
Ateinu su didžiausiais pagyrimais Lavera obuolių šampūnui. Puikiai išplauna, gerai putoja. Plaukučiai gražūs, purūs man išlieka abi dienas (plaunu kas antrą). Ir dar kaip skaniai kvepia. Naudoju jau dvi savaitės ir tikrai džiaugiuosi. O dar kaina kokia gera, baigsiu kartosiu thumbup.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2013 10 25, 23:53)
Ateinu su didžiausiais pagyrimais Lavera obuolių šampūnui.

Visiškai pritariu, puikus šampūnas drinks_cheers.gif Vienas iš geresnių, kokius tik teko iš natūralių bandyt. Man ypač patinka jį su obuoliniu balzamu naudot kartu, geras duetas smile.gif

Merginos, galbūt kuri nors esate naudojusios Laveros lūpdažius ir galėtumėt pakomentuoti, kaip jie?
Atsakyti
Man ir visai patinka obuolinis šampūnas. Gal vasarą truputį greičiau apsiriebaluodavo plaukai, bet juos vistiek plaunu kas porą dienų, žiemą gal labiau tiks. O kvapas tai labai puikus ir maloniai plauna plaukus. ax.gif

Beje pagirsiu Basis veido pienelį, labai gerai valo veidą, malonaus kvapo, negraužia akių. Prieš tai naudojau Uogos makiažo valymo aliejų, tai tas irgi patiko, bet aliejumi valyt veidą truputį terlionė būdavo man, tai pienelį tikrai kartočiau.
Atsakyti
Gal gali kas nors palyginti senaji obuolini sampuna su naujaja versija? Senasis toks geras ir turtinga sudetim buvo, net kondicionieriaus nereikejo - man isplovus plaukai kaip issukuoti budavo... O naujajame sudeti visai nuskurdino unsure.gif
Atsakyti