QUOTE(gerapanycka @ 2013 08 20, 10:19)
Vokietijoje nusipirkau plauku sampuna su obuoliais.. o dabar lietuviskoj nuorodoj ziuriu yra sampunas su obuoliu pieneliu.. tai iskilo klausimas ar jie skiriasi ar tik pakuotemis? nes vokiskai parasyta su obuoliais ir pakuote tokia didele tutele, o su obuoliu pieneliu - buteliukas.. nezinau ar suprasit

mat plaunuosi su obuoliu ir lyg galva paniezti, tai galvoju gal su pieneliu truputi svelnesnis
Čia tas pats šampūnas, skiriasi tik pakuotės, kurias Lavera atnaujino.
Ateinu su atsiliepimais apie neseniai išbandytas plaukų priežiūros priemones:
Lavera obuolių šampūnas
Jau porąkart naudojau, vieną kartą be balzamo (norėjau pažiūrėt, kaip po šampūno plaukai atrodo be jo), o antrą - su Laveros obuolių balzamu. Turiu pagirt šampūną, kad ir be balzamo plaukai buvo lengvai iššukuojami, švelnūs

O su balzamu jie ir dar labiau minkštesni ir truputėlį papurę patapo. Ir nesukrenta greit - dvi dienas galima ramiai palaidais plaukais vaikščiot. Labai puikus duetas, panašu, kad atradau dar vieną gerą šampūną su balzamu.
Lavera vynuogių kaukė
Man regis, kad aš jos truputį padauginau užsitept, nes labai jau suglotnino plaukus po pirmo bandymo

Man Laveros rožių kaukė labiau patinka - plaukai tokie ryškiai padrėkinti, slidesni jau po pirmo naudojimo, o po vynuoginės kaukės nieko, išskyrus tą glotninimą, nepajutau. Bandysiu duot jai ir antrą šansą.
Lavera intensyvios plaukų priežiūros purškiklis
Purškaliojau jį ant drėgnų plaukų ir ačiū dievams, kad jis jų tikrai neriebina, ko bijojau. Labai jaučiasi papurimas prie plaukų šaknų jį naudojant. Lyg ir labiau žvilgantys plaukai tapo, bet čia gal balzamo, o gal jo poveikis. Nežinau, bet plaukams kol kas visa tai labai patinka