Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

user posted image

Lavera - viena pirmiaujančių natūralios ir ekologiškos kosmetikos, mineralinio makiažo, odos, plaukų priežiūros produktų gamintoja. Įsipareigojusi ir gaminanti tik saugią kosmetiką nuo 1987 metų.

user posted image

Toliau dalinames įspūdžiais ir atsiliepimais...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 03 balandžio 2012 - 16:45
user posted image
mano paskutinis pirkinys sis veido serumas stangrinantis oda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 03, 21:04)
user posted image

ir kokie atsiliepimai? kokiai odai jis labiau?
o jis ne labiau vyresnioms moterims? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 03 balandžio 2012 - 20:48
ka is laveros plauku prieziuros priemoniu rekomenduotumet sausiems plaukams? kuri kauke tiktu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 03, 22:04)
ka is laveros plauku prieziuros priemoniu rekomenduotumet sausiems plaukams? kuri kauke tiktu? smile.gif

Mangų, rožių serija
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 03, 22:04)

man labiausiai iš visų eko šampūnų tiko ir patiko mano sausiems plaukams Lavera su mango pieneliu thumbup.gif
o va rožių balzamas neikam tikęs, bent man, visai jokio poveikio mano sausiems plaukams schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 03 balandžio 2012 - 22:10
O Lavera šampūnai išplauna aliejines kaukes?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 03, 23:10)
man labiausiai iš visų eko šampūnų tiko ir patiko mano sausiems plaukams Lavera su mango pieneliu  thumbup.gif
o va rožių balzamas neikam tikęs, bent man, visai jokio poveikio mano sausiems plaukams  schmoll.gif

Turiu Lavera rožių kaukę, iš tiesų jokio gero poveikio nejaučiu, gal net labiau galai veliasi, gerai, kad nedidelis pakelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 03, 20:45)
ir kokie atsiliepimai? kokiai odai jis labiau?
o jis ne labiau vyresnioms moterims?  ax.gif

siaip man jau beveik 32m. nemanau, kad per anksti biggrin.gif
kuo nusivyliau tai laveros kompaktine pudra- subyrejo, o juk visai nauja. tik parsinesus iskilo, veliau dar iskilo doh.gif o man reikia kazko rankineje dienos begyje panaudot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 04 03, 22:10)
man labiausiai iš visų eko šampūnų tiko ir patiko mano sausiems plaukams Lavera su mango pieneliu  thumbup.gif

Matyt, jusu labai sausi plaukai, kad tiko, manieji sausoki,bet nebaisiai,tai sampunas buvo per sunkus, ypac ties saknim, bet ir plaukai per visa ilgi nekaip jautesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 03, 21:04)
user posted image

pavadinimą parašyt labai sunku? ax.gif
juk prašau rašyt pavadinimus. Ir apskritai tuščia žinutė. Naujausiems pirkinimas yra kita tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 04 03, 23:40)
O Lavera šampūnai išplauna aliejines kaukes?

mano tureti mangu, migdolu ir roziu puikiai isplauna smile.gif
Atsakyti