QUOTE(Net @ 2011 10 11, 12:52)
Net, 11 Spa 2011 - 12:52, parašė:
Net, 11 Spa 2011 - 12:52, parašė:
Sveikos, dvejojau, ar pasisakyti, bet vis dėlto išdrįsau - pas mus trynukai...
...gaila, neatradau dviejų vaikučių maitinimo pozos gulint, būtų palengvinimas nugarai.
Sveikos, dvejojau, ar pasisakyti, bet vis dėlto išdrįsau - pas mus trynukai...
...gaila, neatradau dviejų vaikučių maitinimo pozos gulint, būtų palengvinimas nugarai.
Šaunuolė mamytė
O dėl dviejų vaikučių maitinimo vienu metu, tai kartais aš atsiguldavau ant nugaros pusiau sėdom (už nugaros prisedėdavau kelias pagalves), dar palei šonus pasidėdavau po aukštesnę pagalvę ir vaikučius pasiguldyvau ant tų pagalvių šonu taip, kad veidukai būtų pusiau ant krūties ir puikiai pavykdavo

Bet gal tai daugiau priklauso nuo krūties dydžio ir formos

. Nežinau, ar aiškiai parašiau, bet čia reikėdavo, kad tėtis vaikučius suguldytų, nes pačiai jau susiguldyti nepavykdavo.
Bet man labiau patikdavo abi kartu maitinti su U formos pagalve sėdint ant lovos ir atsirėmus nugara i kelias pagalves, kai mergyčių kojytės būdavo nukreiptos man už nugaros. Tada pati laisviau galėdavau persikelti ir susiguldyti vaikučius.
QUOTE(Net @ 2011 10 11, 14:58)
Net, 11 Spa 2011 - 14:58, parašė:
Net, 11 Spa 2011 - 14:58, parašė:
ačiū labai -
kovoju su daug kuom, ypač močiutėm, su savimi, nes buna juodų minčių, pediatre, bet geriausia tai, kad vyras visada šimtu proc. palaiko ir sako - pragyvenom dieną, ryt bus lengviau.
ačiū labai -

kovoju su daug kuom, ypač močiutėm, su savimi, nes buna juodų minčių, pediatre, bet geriausia tai, kad vyras visada šimtu proc. palaiko ir sako - pragyvenom dieną, ryt bus lengviau.
Tikrai svarbu palaikymas iš vyro, nes ir kokia stipri ir motyvuota būtum, vis vien užplaukia "tamsūs debesys", tiksliau sakyčiau nuovargis padaro savo...
Aš pati didžkę išmaitinau iki pusantrų metukų, vėl pastojau dar maitindama, ir dvynukes savo pienu išmaitinau iki 1m. 1 mėn. Nors neturėjau jokių pagalbininkių (močiutės irgi dar dirbančios), bet su MB pagalba ir palaikymu puikiai susitvarkėm

.
Dar džiaugiuosi, kad mūsų pediatrė neįkalbinėdavo primaitinti, pakakdavo mergytes pasverti ir įsitikindavo, kad svorio priauga normaliai.
Svarbu tikėt ir nepasiduot "ekspertams"