as tai ir moksleiviu ir suaugusiu sventese dainuoju, tai man repeticijos istisai nuo 2dienio taip kad tikrai daug... is tikro net susirgau ir siandienos repke praleidau. Is tikruju moksleiviu kolektyvams keliems neleido dalyvaut, tiem, kurie generalinej repkej nebuvo.
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 07 04, 09:36)
Girdėjau pletkus, kad šiemet žymi repeticijose dalyvaujančius kolektyvus . Ir neva vakar 4 vaikų chorams neleido dalyvaut šventiniame koncerte
Viskas, aš jau lekiu pro duris. Visoms gražaus šventinio savaitgalio. Ir, manau, pasidalinsim įspūdžiais po visko, ar ne?
Viskas, aš jau lekiu pro duris. Visoms gražaus šventinio savaitgalio. Ir, manau, pasidalinsim įspūdžiais po visko, ar ne?
man rodos net penkiems. keturiems Kauno, vienam Vilniaus.
taip idomiai buvo, ateina Miskinis ir sako:
-Vilniaus xxx choras yra?
-... ( t y l a )
-Aciu. Sventej nedalyvauja.
ir t.t.
su suaugusiu chorais siandien tas pats buvo, bet man atrodo nesalino dar ju, nes negeneraline repeticija buvo
QUOTE(Raschida @ 2009 07 04, 22:50)
Ale, velnias, kaip tycia pradejo lyti per repeticija..
Chr, kokiam chore dainuoji?
Chr, kokiam chore dainuoji?
Jaunių. O jūs, kaip suprantu, moterų turbūt, ane? : )
As dainuoju misriam jaunimo chore ziauriai smagu! judesiukai per vyru dainas saunus D O per Gratulationes Lithuaniae tai nesugebu vienu metu ir i natas ziuret, ir judesiukus daryt
Lijai ir visiems mišriems chorams didelis AČIŪ už kantatą kai pirmą kartą ją išgirdau, šiurpuliukai kūnu bėgiojo Kadangi mūsų choras merginų (nors šįkart mus ir vadino moterimis ), tai mes tik kilnojom vainikėlius ir kitokius judesius darėm, bet man labai labai patiko. Pats pačiausias koncertas iš visų jau vien ta galinga žiūrovų minia. Galėtų visada tokius koncertus nemokamus daryt
manau nuo siol gal jau darys nemokamus, kai pamate kokia minia susirinko! ziauriai gerai buvo!! O KRANTAI NEMUNELIO nuaidejo turbut iki kokios svedijos nuostabu buvo!
Davusi_vilti --> tu gal VIRGO dainuoji? kodel man tavo nickas toks matytas!! as tave is kazkur zinau..
Davusi_vilti --> tu gal VIRGO dainuoji? kodel man tavo nickas toks matytas!! as tave is kazkur zinau..
Man kantata irgi patiko.
Ir seip vakarykstis koncertas nerealus buvo
Ir seip vakarykstis koncertas nerealus buvo
Ne, ne Virgo, Vilnaius Kolegijos "Vaidilutėse" (nors studijuoju VU) Žinai, žinai, ar tik ne tu pamačius mano nuotrauką one.lt sakei, kad aš gyvensiu iki 150 metų, o žmonės manys, kad man 20
Man dar patiko, kad per "kur giria žaliuoja' žmonės pradėjo stotis. Ir apskritai tai mano mėgstamiausias chorinis kūrinys
Man dar patiko, kad per "kur giria žaliuoja' žmonės pradėjo stotis. Ir apskritai tai mano mėgstamiausias chorinis kūrinys
QUOTE(davusi viltį @ 2009 07 07, 14:35)
aha, man irgi ta labai patinka. ypac pabaiga nereali Kur Bega Šešupė dirigentas nerealus
QUOTE(davusi viltį @ 2009 07 07, 15:35)
Ne, ne Virgo, Vilnaius Kolegijos "Vaidilutėse" (nors studijuoju VU) Žinai, žinai, ar tik ne tu pamačius mano nuotrauką one.lt sakei, kad aš gyvensiu iki 150 metų, o žmonės manys, kad man 20
O tai tu ne VU studijuoji?
tai jo, tikrai zinau tave ) man rods radau tave pakomentavusia mano kuryba kazkokiam tinklapy