Įkraunama...
Įkraunama...

Dainų šventė

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 04 28, 19:43)
Tai jau ruoškitės- preliminari programa jau yr  mirksiukas.gif

Ruošiamės ir laukiam nesulaukiam thumbup.gif
Atsakyti
Na, pasakokitės, kas jau sudalyvavot, o kas dar tik tarbukes pakuojatės bigsmile.gif
Mes išvykstam šeštadienį ryte.
Atsakyti
Sveiki, Dainų šventės mylėtojai,
Aš taip pat esu iš tų, kuriems labai patinka tokios šventės; dalyvavau 2-ose Dainų šventėse; pernai su folkloriniu ansambliu ir dar prieš 4 metus su choristais; įspūdis nepakartojamas; nuovargis susimaišo su pakylėjimu;jėga thumbup.gif
šiemet taip jau susiklostė, kad liksiu žiūrėti šventės per TV, bet nebus taip, kaip dalyvaujant;
SĖKMĖS VISIEMS 4u.gif
Atsakyti
As praktiskai dalyvavau lotuliukas.gif biggrin.gif 3 dienas nuo pirmadienio sedejau kalnu parke doh.gif tik pati nesokau, o fotografuoti teko biggrin.gif

Labai gaila jauniu buvo, kurie kaip lapai krito tokiam karstyje ir ta bobelka "taiklioji akis" nusibodo, galvojau sapnuosiu jos riksma lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien Vingio parke buvo NEREALU wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
dainuoju smile.gif super. nors tiek repeticiju tikrai vargina.
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=otbzUPNy2z0

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LijaAntLedo @ 2009 07 03, 22:11)
dainuoju smile.gif super. nors tiek repeticiju tikrai vargina.

man tai ir per repeticijas smagu biggrin.gif
nors aisku galetu nebuti taip karsta.. g.gif
Atsakyti
nors tiek repeticiju tikrai vargina.

Tai kad šiemet tų repeticijų, galima sakyti, beveik nėra. Juk repetuodavom po savaitę, o dabar- pora dienų ir viskas.

Mano lagaminas sukrautas, šiandien išriedam thumbup.gif
Atsakyti
As siandien i repeticija. Kad tik oras geras butu, tai ir nuotaika bus liuks biggrin.gif
Atsakyti
mums siandien tik 17:30 reik rinktis hihihi.gif
Atsakyti
Girdėjau pletkus, kad šiemet žymi repeticijose dalyvaujančius kolektyvus . Ir neva vakar 4 vaikų chorams neleido dalyvaut šventiniame koncerte blink.gif

Viskas, aš jau lekiu pro duris. Visoms gražaus šventinio savaitgalio. Ir, manau, pasidalinsim įspūdžiais po visko, ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti