Įkraunama...
Įkraunama...

Dainų šventė

Gaisryte mirksiukas.gif Butau labai dekinga notworthy.gif
Atsakyti
skeptike123 ačiū už nuotraukas, tikrai labai šaunios 4u.gif
Atsakyti
O as vis laukiu laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2007 11 24, 01:26)
O as vis laukiu laukiu blush2.gif

labai atsiprasau, buvau labai uzimta sia savaite, ir neuzejau i si foruma.. Jau turiu jus savo Sklype kontaktuose, kai tik busite internete, atsiusiu. Dar karta atsiprasau.
Atsakyti
Mano skype pasmigo...ilga istorija.Gal meilu butu galima gaut? egle.gaisryte@gmail.com blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
o mano dukra buvo 2007 metu vasara kaune dainu sventeje. bet deja neturejau galimybes paziureti nei gyvai, nei per televizoriu unsure.gif gal kas zino kada kartojima gal rodys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhaaa @ 2008 04 19, 23:20)
o mano dukra buvo 2007 metu vasara kaune dainu sventeje. bet deja neturejau galimybes paziureti nei gyvai, nei per televizoriu unsure.gif  gal kas zino kada kartojima gal rodys? ax.gif

ax.gif abejoju ar jau kartos..... g.gif
Atsakyti
as irgi dalyvavau Vilniuje, ot smagu tos dainu sventes biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhaaa @ 2008 04 19, 23:20)
o mano dukra buvo 2007 metu vasara kaune dainu sventeje. bet deja neturejau galimybes paziureti nei gyvai, nei per televizoriu unsure.gif  gal kas zino kada kartojima gal rodys? ax.gif

Kažkada lrt tinklapyje buvo DŠ transliacijos įrašas, bet dabar jo nebėra verysad.gif Taip norėtųsi pažiūrėti...
Teko dalyvauti trijose dainų šventėse - įspūdis nepakartojamas wub.gif Tikiuosi, dalyvausiu ir 2009 liepą ax.gif
Atsakyti
O aš vis dar tų foto laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2008 04 28, 00:36)
O aš vis dar tų foto laukiu blush2.gif

Duokš savo skype atsiųsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2008 04 26, 21:11)
Tikiuosi, dalyvausiu ir 2009 liepą  ax.gif

Tai jau ruoškitės- preliminari programa jau yr mirksiukas.gif
Atsakyti