Įkraunama...
Įkraunama...

Dainų šventė

na aš tai 100 prc kad būtų Vilniui. mes kaip kauniečiai, tai išvis tos šventės nepajutom, nes kai viskas namie vyksta, tai visi išsilakstydavo, nei tos atmosferos, nei bendrų pusryčiu ir vakarienių. o dar dauguma vis sprugdavo į darbus.

butų kaip visada, tai turėtume trumpas atostogas, nei nervų, kad darbai stovi, atsipalaiduoti gali, ir šventė jaučiasi smile.gif
Atsakyti
Gal kasnors žinote ką nors apie Dainų šventės DVD? žadėjo išleisti, bet nesimato jos..
Atsakyti
biggrin.gif 2009 metais šokių diena bus Vilniuje, stato naują stadioną (tik kur nž. gal prie akropolio g.gif g.gif ).....o ansamblių vakaras Kaune........tiek žinių, nebent dar keisis kažkas ax.gif
Atsakyti
Kad bus Vilniui, tai jau žinom lotuliukas.gif
arabeska, gal žinai ar yra išleistas dvd Dainų šventės 2007?
Atsakyti
QUOTE(hindi @ 2007 11 16, 22:34)
Kad bus Vilniui, tai jau žinom  lotuliukas.gif

DVD yra, bet ar parduodamas ir kur galima įsigyti nežinau.....aš bandysiu gauti savais keliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hindi @ 2007 11 17, 07:34)
Kad bus Vilniui, tai jau žinom  lotuliukas.gif

Buvau Kauno šokių šventėje , paliko neapsakomą įspūdį, padariau daug nuotraukų, kai kurios visai neblogos. jeigu ką domintų, galėčiau atsiųsti
Atsakyti
skeptike123 galbūt per skype ar msn ?
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2007 11 16, 19:11)
.o ansamblių vakaras Kaune........tiek žinių, nebent dar keisis kažkas ax.gif

Absurdų absurdai doh.gif Persiplėšt reikės, što li? unsure.gif Kai viskas vietoj, tai dar suderint galima, o dabar?
Atsakyti
QUOTE(hindi @ 2007 11 18, 09:37)
skeptike123 galbūt per skype ar msn ?

Turiu Skype, galiu atsiusti.
Koks saukinys?
Atsakyti
skeptike123 nick zazute
Atsakyti
QUOTE(skeptike123 @ 2007 11 17, 23:29)
Buvau Kauno šokių šventėje , paliko neapsakomą įspūdį, padariau daug nuotraukų, kai kurios visai neblogos. jeigu ką domintų, galėčiau atsiųsti

Gal turi nuotraukyciu, kai karieta jaunuosius ir pirslius atveze?? MB pirsli vaidino, laaabai saunu butu pamatyt, nes viska tik per TV stebejau issiziojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2007 11 19, 12:01)
Gal turi nuotraukyciu, kai karieta jaunuosius ir pirslius atveze?? MB pirsli vaidino, laaabai saunu butu pamatyt, nes viska tik per TV stebejau issiziojus ax.gif

Turiu,keleta. galiu atsiusti per Skype. Koks saukinys?
Atsakyti