Įkraunama...
Įkraunama...

Dainų šventė

As sokau Rasos kolektyve,gaila teko atsisakyt... verysad.gif

O va mano vyras tebesoka po siai dienai, per sokio diena, jam teko pirslio role,atvaziavo karietaite biggrin.gif Labai graziai susoko, uz tai labai didziuojuos juo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2007 08 30, 09:43)
As sokau Rasos kolektyve,gaila teko atsisakyt... verysad.gif

O va mano vyras tebesoka po siai dienai, per sokio diena, jam teko pirslio role,atvaziavo karietaite biggrin.gif Labai graziai susoko, uz tai labai didziuojuos juo tongue.gif

thumbup.gif Rasos kolektyvas thumbup.gif 4u.gif puikus ir didžiausi komplimentai Tavo vyrui- matėm, plojom, žavėjomės thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Perdaviau jusu linkejimus, tai toks apsipatenkines dabar biggrin.gif Man irgi malonu girdet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2007 09 01, 12:54)
Oi aciu aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Perdaviau jusu linkejimus, tai toks apsipatenkines dabar biggrin.gif Man irgi malonu girdet ax.gif

biggrin.gif 4u.gif Sėkmės ......linkiu sugrįžti ir Tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu,bet nemanau, kad taip bus...tautiniu sokiu aistra yra tik antroj vietoj po jojimo...O tai atima ziauriai daug laiko...o kur dar darbas, seima... doh.gif
Atsakyti
Kadangi įspūdžių nedaug, tai mama sakė ir man savuosius parašyt blush2.gif
Ištikro buvo nereali savaitė. Daug ko nuveikdavom, spėjom ir pasilingsmint, ir pašokt ir daug daug visko smile.gif
Sąlygos buvo normalios, maistas palyginus su kitom dainų šventėm, pasakiškas lotuliukas.gif Ant čiužinukų miegot visai smagu.
Kas gelbėjo Dainų šventę, tai turbūt buvo visų dalyvių gera nuotaika, optimizmas, ir pati aura ten. Patys mes susidraugavom su Kanados lietuviais ir su jais dar dabar bendraujam.
Kaune stadionai buvo neblogi(išskyrus regbio, kuriame vartėmės tešlose labai linksmai). Per generalines buvo irgi smagu, kadangi pagaliau sužinojome kas kaip ir kur, kadangi per paprastas repkes išvis nebuvo aišku nei kur, nei kaip, nei kada šoksim.
Lietutis buvo smagus( turbūt daugelis kas šoko turėtų atsimint mūsų suorganizuotą akciją "NAMO", bele smagu buvo, kai išpradžių išbėgom 20, o vėliau prisijungė daug daugiau žmonių)

Ką dar galiu pridurt, kad beprotiškai laukiam 2009m. Laukiam Kanados lietuvių. Laukiam bemiegių naktų ir Vilniaus. lithuania.gif
Atsakyti
Laukiam ir mes 2009m. šventės......girdėjau, kad nori visą šventę 2007m. Kaune perkelti į Vilnių 2009m.....žiūrėsim ka sugalvos organizatoriai, laiko liko nedaug... biggrin.gif
Atsakyti
okupuoju iš mamos pc biggrin.gif mes labai tikimės kad šįkart visa Dainų šventė bus Vilniui.. Tikėkimės mūsų norai išsipildys( vis dėl to, gi 2009 Vilnius- Europos kultūros sostinė rolleyes.gif )

Be to, bus Pasaulio lietuvių dainų šventė, tai greičiausiai Vilniui( nebent vėl stadiono nesugebės sutvarkyt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hindi: 24 rugsėjo 2007 - 19:15
QUOTE(hindi @ 2007 09 24, 21:08)
okupuoju iš mamos pc biggrin.gif  mes labai tikimės kad šįkart visa Dainų šventė bus Vilniui.. Tikėkimės mūsų norai išsipildys( vis dėl to, gi 2009 Vilnius- Europos kultūros sostinė rolleyes.gif )

Be to, bus Pasaulio lietuvių dainų šventė, tai greičiausiai Vilniui( nebent vėl stadiono nesugebės sutvarkyt)

Greičiausiai tikrai bus Vilniuje....spalio mėn. bus šventės Kaune aptarimas ir kalbės apie 2009m. šventę....dalyvausiu ir aš kai grįšiu pasidalinsiu mintimis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaunuma;)
Atsakyti
Nzn net, bet siaip siais metais nepatiko. tiek kad drauga lydejau. kitaip tarent uzkulisine veikla bauvo sauni drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(alfoncis @ 2007 09 28, 10:19)
Nzn net, bet siaip siais metais nepatiko. tiek kad drauga lydejau. kitaip tarent uzkulisine veikla bauvo sauni  drinks_cheers.gif

oj laikas po repeticijų tai buvo turiningas, labai lotuliukas.gif nors ir repkės tokios neblogos ( Kiselienę su džiaugsmu prisiminemam. ) Bet pats koncertas nerealus wub.gif wub.gif
Atsakyti