Įkraunama...
Įkraunama...

Dainų šventė

QUOTE(Chr. @ 2009 07 05, 09:20)
Jaunių. O jūs, kaip suprantu, moterų turbūt, ane? : )

taip, as prie moteriskiu jau, deja..
davusi vilti, mes virs Vaidiluciu stovejom biggrin.gif Kadangi studijuodama dainavau Vaidilutese, tai dairiausi gal savo suknia pamatysiu biggrin.gif
Man "Lietuva brangi" - taip sugraudina, kad norisi verkti. Abarius sudirigavo thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu choristės čia visos mirksiukas.gif Aš orkestre grojau, ankstesnėse 2-jose dainų šventėse dalyvavau, šiemet kažkaip patingėjau blush2.gif
Mano, kaip ne dalyvės įspūdžiai tai ne kokie verysad.gif Koncertai ištęsti kažkokie, dainos/kūriniai tie patys kaip visada, paskutiniais metais Mikutavičių atrado, tai dabar jau n+k metų į priekį bus visą koncertą turėsianti išvežti daina. Kantata gera buvo, beveik vien dėl jos buvo verta eiti į uždarymo koncertą thumbup.gif (na dar vyrų chorai porąkart galingai "užplėšė" thumbup.gif)
Kaip visada dainų šventėse daug dalykų atrodė nepabaigti, ar šiaip nesąmonės doh.gif Koncertų pabaigos, tokios, kad nesuprast žiūrovui jam jau eit ar dar ne blink.gif blink.gif
Pritrenkė staigus žemėlapio dingimas Katedros aikštėje, jiems ką gaila, kad dar kokią savaitę būtų žemė ant žolės pagulėjus blink.gif verysad.gif
Geriausius įspūdžius paliko Sereikiškių parke ir Jonų bažnyčioj vykę atidarymo koncertai, Vario audra ( nors transliacija per TV buvo labai tragiška, bet gyvai thumbup.gif ) ir aišku eisena. 4u.gif
Atsakyti
aha, aš šitą irgi pastebėjau, kad žiūrovai pradėdavo blaškytis-nežinodavau ar jau eit ar dar ne... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LijaAntLedo @ 2009 07 07, 16:48)
O tai tu ne VU studijuoji?
tai jo, tikrai zinau tave smile.gif) man rods radau tave pakomentavusia mano kuryba kazkokiam tinklapy  biggrin.gif

Taigi VU studijuoju, o dainuoju kolegijos chore smile.gif aha, aš ta pati komentatorė ax.gif

QUOTE(Raschida @ 2009 07 07, 17:41)
taip, as prie moteriskiu jau, deja..
davusi vilti, mes virs Vaidiluciu stovejom biggrin.gif  Kadangi studijuodama dainavau Vaidilutese, tai dairiausi gal savo suknia pamatysiu biggrin.gif
Man "Lietuva brangi" - taip sugraudina, kad norisi verkti. Abarius sudirigavo  thumbup.gif

Eglė? Aidas? Per repeticiją kai Miškinis tikrino chorus virš mūsų stovėjo Aidas, o per koncertą Eglės

Kaži kada ltv kartos dainų dieną?
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2009 07 07, 20:45)
Taigi VU studijuoju, o dainuoju kolegijos chore  smile.gif aha, aš ta pati komentatorė  ax.gif
Eglė? Aidas? Per repeticiją kai Miškinis tikrino chorus virš mūsų stovėjo Aidas, o per koncertą Eglės

Kaži kada ltv kartos dainų dieną?

uzsirasiau, kad kartojimai bus liepos 9 d. 13:30 ir liepos 10 d. 13:45... Tik neuzsirasiau kuris kartojimas moksleiviu dienos, kuris vakarykstes... jauciu vakarykstes bus liepos 9... zodziu, isijunkit ryt, jeigu ne ta, isjungt galesit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2009 07 07, 19:12)
Geriausius įspūdžius paliko Sereikiškių parke ir Jonų bažnyčioj vykę atidarymo koncertai, Vario audra ( nors transliacija per TV buvo labai tragiška, bet gyvai  thumbup.gif ) ir aišku eisena. 4u.gif

Mes su choru Sereikiskese dalyvavome atidaryme - Paskutines pagoniu apeigas atlikome. Is tikruju tai buvo turbut net fainiau nei pati jau dainu svente biggrin.gif tik gaila, kad suzinojom tik pries pora dienu jog ten dalyvausim, tad neturejome pasisiuve pagonisku rubu jokiu
Atsakyti
lija, o jūsų rūbai tiesiog šviesūs buvo (balti), ar žalios - raudonos suknelės ar dalyvių marškinėliai? Tos pagonių apeigos buvo jėga thumbup.gif tik kad trumpai viskas truko, mačiau daug žmonių atėjo vėliau ir viską pražiopsojo, nebesuprato, kur toliau eit, aš vienai nusiminusiai ir pasimetusiai močiutei viską valandom eilės tvarka, kas kokioj bažnyčioj vardinau, kur Bernardinai aiškinau lotuliukas.gif
reiks žiūrėt, mane ir per moksleivių šventę rodė, kai himną giedojom pradžioj, nes mes su mama prie praėjimo stovėjom, o tuo taku kaip tik operatorius ėjo tikrint, kaip žiūrovai himną gieda, tai paskui gavau dvi žinutes "Mačiau tave per tv" smile.gif Aš ten su rožine palaidine buvau ir kryželiu ant kaklo, tokia nedidelė mergaitė su akinukais - jei žiūrėsit kuri nors kartojimą tai galėsit sužinot kaip ta davusi viltį atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes buvom su bordiniais dainu sventes marskineliais, musu vaikinukai fakelus nese smile.gif man sake, kad ir mane mate tiek per moksleiviu, tiek per suaugusiu dainu diena biggrin.gif nes per moksleiviu diena stovejau uz tokio vaikinuko su pankiska skiautere, tai aiskiai operatoriai ji pafilmavo, o kartu ir mane, o per suaugusiu svente tai neisivaizduoju kodel parode biggrin.gif bet sake pora sykiu mate mane biggrin.gif as irgi labai laukiu kartojimo, idomu bus paziuret
Atsakyti
mes kaip pavydejom kitiem uniformu... lotuliukas.gif mes tai buvom su juodom kelnem arba sijonais, zaliais golfais ir bjauriom zaliom liemenem lotuliukas.gif feee doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2009 07 07, 20:51)
uzsirasiau, kad kartojimai bus liepos 9 d. 13:30 ir liepos 10 d. 13:45... Tik neuzsirasiau kuris kartojimas moksleiviu dienos, kuris vakarykstes... jauciu vakarykstes bus liepos 9... zodziu, isijunkit ryt, jeigu ne ta, isjungt galesit lotuliukas.gif

Atrodo ryt moksleivių dieną rodys mirksiukas.gif
Atsakyti
man atrodo, kad siandien suaugusiuju diena.. g.gif
Atsakyti
Dainų šventė.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti