Įkraunama...
Įkraunama...

Dainų šventė

Ar domitės, galbūt rengiatės keliauti į šią šventę, kuri yra mūsų Lietuvos paveldas? lithuania.gif Galbūt kuri nors dalyvausite šokių, dainų, ar folklorų dienose? victory.gif
Atsakyti
QUOTE(hindi @ 2007 06 29, 19:53)
Galbūt kuri nors dalyvausite šokių, dainų, ar folklorų dienose? victory.gif

Aš aš aš clap.gif lithuania.gif

O tu pati?
Atsakyti
VAžiuos dukra į šokių dienas thumbup.gif su vyru vis žadame pradėti šokti, tačiau vis laiko stoka g.gif

Nors kai dar mokiaus tai dalyvavau keliose clap.gif
Atsakyti
lithuania.gif Sūnus važiuoja į ansmblių vakarą , o aš į šokių dieną... thumbup.gif
Atsakyti
Papletkykim tadu biggrin.gif Sakykit, kaip jums patinka tas variantas, kad šokių diena perkeliama į Kauną? Mano supračiu, iš vienos pusės, gal ir gerai- mažesni kamščiai, spūstys ir pan. Bet iš kitos- juk tai viena iš smagiausių dienų ir, mano nuomone, nepamatysim pusę kaifo ax.gif

Kas važiuojat ne pirmą kartą- kaip jūsų gyvenimo sąlygos, ar viskas tenkina? Nes girdėjau, kad panėvėžiečiai ruošėsi boikotuoti dalyvavimą dėl super blogų sąlygų (aišku, aš nekalbu apie tokias smulkmenas, kaip bemieges naktis ar šiek tiek per mažas maisto porzijas -juk ko ten važiuojam? ax.gif )
Atsakyti
Kadangi jau n-tąjį kart dalyvauju šventėje, visad būdavo Vilniuje, tad į Kauną važiuojam su mažyte baime,sąlygos turėtų būti neblogos(pamatysim)-tradicinės:gyvensim mokykloje, miegosim ant grindų, dušai bus -nebus nežinom
Vilniuje -nuotaika visam mieste visai kita būna, o Kaune g.gif bus tik šokių dienos dalyviai... g.gif pažiūrėsim ax.gif
Atsakyti
sveikos, man siais metais su dainu svente snipstas....soku jau 11 metu, teko ir ne vienoj sventyej dalyvaut, tik va siemet turiu didesni malonuma- 6 menesiu suneli....biski skauda sirdute, kad neiseina islekt, bet juk namie yra didesnis stebuklas...smile.gif
Atsakyti
Ir eitynėse tikriausiai nedalyvausit, ar ne? Et, trys valandos kelio- ir tiek pat šokio user posted image
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2007 06 29, 21:44)
sveikos, man siais metais su dainu svente snipstas....soku jau 11 metu, teko ir ne vienoj sventyej dalyvaut, tik va siemet turiu didesni malonuma- 6 menesiu suneli....biski skauda sirdute, kad neiseina islekt, bet juk namie yra didesnis stebuklas...smile.gif

biggrin.gif Aukit sveiki ir laimingi, o po keturių metelių abudu į šventę dumsit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 06 29, 21:47)
Ir eitynėse tikriausiai nedalyvausit, ar ne? Et, trys valandos kelio- ir tiek pat šokio user posted image

verysad.gif Nedalyvausim, mums šventės dieną bus dalyvių paradas stadione-kaip per olimpiadas būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2007 06 29, 20:52)
Nedalyvausim, mums šventės dieną bus dalyvių paradas stadione-kaip per olimpiadas būna biggrin.gif

Ajna peklon, nesąmonė kažkokia. O ir draugų pusės nebus dėl tos pačios priežasties verysad.gif Ir šiaip kažkokia ne tokia šiemet ta šventė, ir trumpai kažkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 06 29, 22:03)
Ajna peklon, nesąmonė kažkokia. O ir draugų pusės nebus dėl tos pačios priežasties  verysad.gif Ir šiaip kažkokia ne tokia šiemet ta šventė, ir trumpai kažkaip  ax.gif

ax.gif Mes sekmadienį jau pradedam repetuot ,o šokių diena 6d.- pasibuvimo iki soties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2007 06 29, 21:07)
ax.gif Mes sekmadienį jau pradedam repetuot ,o šokių diena 6d.- pasibuvimo iki soties mirksiukas.gif

Nu ką- teisybės nebuvo, nėra i nebus dry.gif Mums tik trys naktys išpuola, o gal tik dvi unsure.gif O visada būdavoooo... ax.gif Jaučiuosi gryn pencinyke cool.gif
Atsakyti