Ar domitės, galbūt rengiatės keliauti į šią šventę, kuri yra mūsų Lietuvos paveldas? Galbūt kuri nors dalyvausite šokių, dainų, ar folklorų dienose?
QUOTE(hindi @ 2007 06 29, 19:53)
Galbūt kuri nors dalyvausite šokių, dainų, ar folklorų dienose?
Aš aš aš
O tu pati?
VAžiuos dukra į šokių dienas su vyru vis žadame pradėti šokti, tačiau vis laiko stoka
Nors kai dar mokiaus tai dalyvavau keliose
Nors kai dar mokiaus tai dalyvavau keliose
Sūnus važiuoja į ansmblių vakarą , o aš į šokių dieną...
Papletkykim tadu Sakykit, kaip jums patinka tas variantas, kad šokių diena perkeliama į Kauną? Mano supračiu, iš vienos pusės, gal ir gerai- mažesni kamščiai, spūstys ir pan. Bet iš kitos- juk tai viena iš smagiausių dienų ir, mano nuomone, nepamatysim pusę kaifo
Kas važiuojat ne pirmą kartą- kaip jūsų gyvenimo sąlygos, ar viskas tenkina? Nes girdėjau, kad panėvėžiečiai ruošėsi boikotuoti dalyvavimą dėl super blogų sąlygų (aišku, aš nekalbu apie tokias smulkmenas, kaip bemieges naktis ar šiek tiek per mažas maisto porzijas -juk ko ten važiuojam? )
Kas važiuojat ne pirmą kartą- kaip jūsų gyvenimo sąlygos, ar viskas tenkina? Nes girdėjau, kad panėvėžiečiai ruošėsi boikotuoti dalyvavimą dėl super blogų sąlygų (aišku, aš nekalbu apie tokias smulkmenas, kaip bemieges naktis ar šiek tiek per mažas maisto porzijas -juk ko ten važiuojam? )
Kadangi jau n-tąjį kart dalyvauju šventėje, visad būdavo Vilniuje, tad į Kauną važiuojam su mažyte baime,sąlygos turėtų būti neblogos(pamatysim)-tradicinės:gyvensim mokykloje, miegosim ant grindų, dušai bus -nebus nežinom
Vilniuje -nuotaika visam mieste visai kita būna, o Kaune bus tik šokių dienos dalyviai... pažiūrėsim
Vilniuje -nuotaika visam mieste visai kita būna, o Kaune bus tik šokių dienos dalyviai... pažiūrėsim
sveikos, man siais metais su dainu svente snipstas....soku jau 11 metu, teko ir ne vienoj sventyej dalyvaut, tik va siemet turiu didesni malonuma- 6 menesiu suneli....biski skauda sirdute, kad neiseina islekt, bet juk namie yra didesnis stebuklas...
QUOTE(emiliuks @ 2007 06 29, 21:44)
sveikos, man siais metais su dainu svente snipstas....soku jau 11 metu, teko ir ne vienoj sventyej dalyvaut, tik va siemet turiu didesni malonuma- 6 menesiu suneli....biski skauda sirdute, kad neiseina islekt, bet juk namie yra didesnis stebuklas...
Aukit sveiki ir laimingi, o po keturių metelių abudu į šventę dumsit
Papildyta:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 06 29, 21:47)
Ir eitynėse tikriausiai nedalyvausit, ar ne? Et, trys valandos kelio- ir tiek pat šokio
Nedalyvausim, mums šventės dieną bus dalyvių paradas stadione-kaip per olimpiadas būna
QUOTE(arabeska @ 2007 06 29, 20:52)
Nedalyvausim, mums šventės dieną bus dalyvių paradas stadione-kaip per olimpiadas būna
Ajna peklon, nesąmonė kažkokia. O ir draugų pusės nebus dėl tos pačios priežasties Ir šiaip kažkokia ne tokia šiemet ta šventė, ir trumpai kažkaip
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 06 29, 22:03)
Ajna peklon, nesąmonė kažkokia. O ir draugų pusės nebus dėl tos pačios priežasties Ir šiaip kažkokia ne tokia šiemet ta šventė, ir trumpai kažkaip
Mes sekmadienį jau pradedam repetuot ,o šokių diena 6d.- pasibuvimo iki soties
QUOTE(arabeska @ 2007 06 29, 21:07)
Mes sekmadienį jau pradedam repetuot ,o šokių diena 6d.- pasibuvimo iki soties
Nu ką- teisybės nebuvo, nėra i nebus Mums tik trys naktys išpuola, o gal tik dvi O visada būdavoooo... Jaučiuosi gryn pencinyke