Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 46 tema

QUOTE(ledi_x @ 2012 04 07, 10:13)
ziurineju ir as sia suknele tik neapsisprendziu kokio dydzio reiketu g.gif mano ismatavimai (84-66-95) kazi 0 dydis nebus per mazas? vermont pine spalva cia kokia? melsvai pilka?

Pušies žalumo smile.gif

Kodukas dar galioja, bent jau man minusuoja
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 07, 11:38)
dekui! bludijau vakar  doh.gif  zodziu koduka paciam gale vesti reikia=-step 5?  blush2.gif  doh.gif

siaip tais as esu prisiregistravus, tai man is karto checkoute duoda eilute, kur koduka suvest g.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...~~~~~/62099.jsp
Papildyta:
QUOTE(ambrute @ 2012 04 07, 08:59)
siaip tais as esu prisiregistravus, tai man is karto checkoute duoda eilute, kur koduka suvest  g.gif

ir as esu,bet pirkdavau visada be koduko .o kada jus vedate ,paciam gale ? blush2.gif nu kokia as vista doh.gif biggrin.gif velykine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2012 04 07, 11:42)
MM sakė ir natti lyg ir g.gif

Nattti lyg vakar rase, kad tikrai nepirks siandien ir ryt g.gif
Atsakyti
O tai kas tada pirks siandien? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 07, 12:02)
http://www.jcrew.com...~~~~~/62099.jsp
Papildyta:
ir as esu,bet pirkdavau visada be koduko .o kada jus vedate ,paciam gale ?  blush2.gif  nu kokia as vista  doh.gif  biggrin.gif velykine  biggrin.gif

liomi, antra grafa kodukui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Natti man ka tik nupirko smile.gif
Atsakyti
O pildo dabar? g.gif
Atsakyti
Aciu Laputa,aciu sirdele 4u.gif bet pas mane nera tos grafos ,nesuprantu kodel doh.gif verysad.gif ai jau nebeturiu kantrybes doh.gif biggrin.gif tersiu cia tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 04 07, 12:14)
Aciu Laputa,aciu sirdele  4u.gif  bet pas mane nera tos grafos  ,nesuprantu  kodel doh.gif  verysad.gif  ai jau nebeturiu kantrybes  doh.gif  biggrin.gif tersiu cia tik  biggrin.gif

Gal salis ne ta nustatyta? g.gif Mes cia us ziurim.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti