Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 46 tema

Laputa, sėdžiu ir juokiuos dabar - aš ne tik šokoladą radau, bet ir dovanų čekį. Bus man stalčiuose slėpti daiktus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 04 03, 14:11)
Laputa, sėdžiu ir juokiuos dabar - aš ne tik šokoladą radau, bet ir dovanų čekį. Bus man stalčiuose slėpti daiktus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet geris kartais taip atrasti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 04 03, 14:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet geris kartais taip atrasti  thumbup.gif

O svarbiausia šokoladą tai nuo ko slėpiau neįsivaizduoju lotuliukas.gif Nuo savęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Oficialiai pranesu - pasiemiau paltuka ir viskas ok thumbup.gif o siaip ziniai, sake man labai pasiseke, kad issivale, nes aplamai kvepalai issivalo is tu rubu, kuriuos galima skalbti, o is tu, kuriu negalim skalbti, retai issivalo. Tad bukite atsargios 4u.gif
Atsakyti
nu bet kaip ilgai si karta jcrew neduoda papildomos nuolaidos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2012 04 03, 17:40)

Ir visos sėdim nosis pakabinusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2012 04 03, 17:40)

Bus ryt arba poryt 4u.gif jauciu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 03, 17:35)
Oficialiai pranesu - pasiemiau paltuka ir viskas ok thumbup.gif o siaip ziniai, sake man labai pasiseke, kad issivale, nes aplamai kvepalai issivalo is tu rubu, kuriuos galima skalbti, o is tu, kuriu negalim skalbti, retai issivalo. Tad bukite atsargios 4u.gif

o kokio gerio Jus ten uzpurskete?
as tai megeja ant rubu pakrapint, bet jokiu problemu su demem:hm
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 04 03, 19:16)
o kokio gerio Jus ten uzpurskete?
as tai megeja ant rubu pakrapint, bet jokiu problemu su demem:hm

Valentino naujausiu kvepalu..... Ankscia irgi purksdavau ant rubu ir niekad tokiu dalyku nebudavo.... Bet visada buna pirmas kartas nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 03, 19:57)
Valentino naujausiu kvepalu..... Ankscia irgi purksdavau ant rubu ir niekad tokiu dalyku nebudavo.... Bet visada buna pirmas kartas nono.gif

Bet tau tai doh.gif Dar ypač kai paltas naujas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rimtas klausimas. Ūgis 168 cm. Kiti duomenai 88-61-87 Kokio dyžio palto man reikia? Net neįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 04 03, 21:27)
Rimtas klausimas. Ūgis 168 cm. Kiti duomenai 88-61-87 Kokio dyžio palto man reikia? Net neįsivaizduoju  doh.gif

Gal 4 arba 6 g.gif Sau su panasiais ismatavimais gaudau 6.
Atsakyti