Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(nuomone84 @ 2012 05 07, 22:55)
Tikrai šauni tema! Jau nusižiūrėjau keletą lūpų blizgių su jūsų pagalba!  bigsmile.gif
Beje kaip jūs tą pravedimą padarot taip gražiai? Man niekaip nepavyksta... Gal kokį video galit parodyt ar užsimerkus nufotkint...  unsure.gif

Žiūrėjau video visokius, bandžiau bandžiau ir kažkaip po truputį vis geriau pavyksta biggrin.gif neturiu video. turbūt ranka drebėtų ir jaudinčiaus, jeigu filmuočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 08 gegužės 2012 - 08:09
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 07, 21:32)
Gal galit paletės nuorodą įmest? Patiko spalvos  bigsmile.gif

Specialiai surašiau spalvų pavadinimus, nes ten paletes pats susirenki iš kokių nori spalvų smile.gif Paruoštos paletės tokio dydžio nėra smile.gif
Atsakyti
paviešinau savo puslapį 4u.gif
http://ritute.lt/node/35
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 05 08, 14:45)
paviešinau savo puslapį  4u.gif

Labai įdomu bigsmile.gif Jau naršau ax.gif
Kiek daug pomėgių turite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 05 08, 15:03)
Labai įdomu  bigsmile.gif Jau naršau  ax.gif
Kiek daug pomėgių turite  bigsmile.gif

Na truputis yra blush2.gif
Atsakyti
Gisana, ten kur yra įdėtas makiažas su naked palete, kokias spalvas naudotojote? Beje, gavau aš irgi ją. Nereali visom prasmėm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 05 08, 15:08)
Gisana, ten kur yra įdėtas makiažas su naked palete, kokias spalvas naudotojote? Beje, gavau aš irgi ją. Nereali visom prasmėm wub.gif

Kažkada rodžiau lyg su kuriom spalvom g.gif kiek prisimenu, naudojau 1,3,5,8 ir paskutinę spalvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 05 08, 15:10)
Kažkada rodžiau lyg su kuriom spalvom  g.gif kiek prisimenu, naudojau 1,3,5,8 ir paskutinę spalvas  4u.gif

Gal pamiršau blush2.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Clinique Airbrush Concealer
user posted image
Clinique maskuojantis teptukas. Iškart padeda sušvelninti raukšles, patinimą, tamsius ratilus, odos trūkumus ir nelygumus. Oda įgauna jaunatvišką ir sveiką išvaizdą. Kreminė šviesios spalvos maskuojanti formulė turi švelnų teptuką. Išbandyta oftomologų.
Gerai maskuoja paakius, švelnios konsistencijos, patogus teptukas. Tik turbūt greit susinaudos.
Daugiau foto

Loreal Telescopic Clean Definition
user posted image
Loreal tušas, skirtas dieniniam makiažui - natūraliai pailginti blakstienas, jų neapkrauti.
Daugiau foto

YSL Rouge Volupte Perle 102
user posted image
Daugiau foto
Atsakyti
YSL lupdaziukas sioje nuotraukoje atrodo lyg ir subeges ar lupas sausinantis, taciau paziurejus daugiau nuotraukyciu tai labai svelnios, minkstos lupos atrodo. cia vienu padazymu fotografuota tik foto skirtingai atrodo ar kelis kartus dazyta ir fotografuota? kiek mazdaug issilaike?tikrai lupu nesausina?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 05 09, 15:35)
YSL lupdaziukas sioje nuotraukoje atrodo lyg ir subeges ar lupas sausinantis, taciau paziurejus daugiau nuotraukyciu tai labai svelnios, minkstos lupos atrodo. cia vienu padazymu fotografuota tik foto skirtingai atrodo ar kelis kartus dazyta ir fotografuota? kiek mazdaug issilaike?tikrai lupu nesausina?

Mano lūpos yra labai raukšlėtos, man daug lūpų priemonių subėga, o dar kai foto iš taip arti, tai išvis viskas matosi smile.gif čia vienu padažymu, skirtingais apšvietimais, su blykste, be blykstės. Lūpdažis labai skirtingai atrodo įvairiuose apšvietimuose, bet visuose gražiai smile.gif išsilaiko apie pusdienį. Lūpų nesausina, priešingai, tik drėkina.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 05 08, 14:45)
paviešinau savo puslapį  4u.gif

nu super.. vakare viska isstudijuosiu kas ten kaip bigsmile.gif saunuole..!! isivaikinkit mane ka.. as noriu tu visu maistu lotuliukas.gif p.s jus svajoniu moteris man atrodo blink.gif britva vairuojat, darot tokius maisto sedevrus ir taip graziai dazotes ir domites groziu.. tiesiog Svenciausioji trejybe bigsmile.gif sorry uz OT, bet nesusilaikau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 09 gegužės 2012 - 16:00