Atgaivinu tema.
Nuotraukos mano, tik kai kuriu pakuociu skolintos is interneto, nes maniskes apsitrynusios.
Nemegstu labai ryskinti lupu, renkuosi gan naturalias spalvas, stai mano siuo metu naudojami produktai:
1.
Bourjois 3D effect Lipgloss, nr.41 - labai daug smulkiu blizguciu, kasdien tokio nenaudoju, bet vakariniam/proginiam makijazui - pirmyn. Atrodo efektingai, nes tas blizgesys turi ivairius atspalvius, kurie keiciasi priklausomai nuo apsvietimo.
Visgi kita karta ieskociau siltesnio atspalvio, nes sita man "per salta".
2.
Max Factor Lip Tint, nr. 05 - deja, man - kazkoks nesusipratimas. Tepasi labai sunkiai, primena vaikystej uzdziuvusius "flomasterius"
, greitai susigrumuliuoja, internete paziurejus atsiliepimus kitom merginom gal ir pavyksta kazka isgaut su siuo+lupu balzamas, bet man tai jis keliaus tiesiai i siuksline taip ir normaliai nepanaudojus.
3.
Maybelline Color Sensational
Luscious Lipgloss - maniskis vysninis, is nuotraukos tas trecias.
Kvepia labai niam niam
, yra tirstas ir gerai laikosi ant lupu. Uzsitepus po kurio laiko "nuseda" ir nenuteka taip greit kaip kiti blizgiai. Sita kartosiu ateity tikrai.
4.
Rimmel Royal Gloss, nr.161 - spalva turbut ne itin reiksmes dideles turi, nes ant lupu jos praktiskai nesimato (kaip ir pries tai mineto Luscious). Sis palyginus su pries tai idetu - tikras skystalas, kvapas neypatingas, laikosi ziauriai trumpai, iskart pradeda "isplaukti is remu".
5.
Rimmel Full Volume Lipp Gloss - nezinau, kuris tiksliai numeriukas, nusitryne, o ir Rimmel puslapyje jo neberandu (gal nebegamina? Nors kaikur internete dar galima rasti ji nusipirkti ir ziauuuriai pigiai) - bet mano labai labai megstamas. Tepasi tokiu minkstu teptuku, yra tirstas, graziai "gula" ant lupu, gan patvarus, pakankamai pigmentuotas. Lupas siek tiek dilgcioja/saldo.
6.
UNE Lip-toned Lipstick, nr. L05 - pagamintas is naturalios kilmes sudedamuju daliu. Spalva artima lupu spalvai. Man patinka jo "nerekianti" spalva, idealiai tinka lupas paryskinti dienos metu. Minkstai, gan riebiai tepasi, drekina lupas. Pirkciau ir vel, tik isbandysiu kitakart kita atspalvi.
7. Cia baisiai nevykes pirkinys -
Nivea Sun Protection Lip Care SPF 30 - sunaudosiu nebent vaikui prie juros zandams arba lupytem, nes jis baaaaisiai nemalonus. (Nuotraukoje nupjautu galiuku, nes vaiks ten jau buvo ikises piestuko gala
)Tokia tirsta gelsvai balta kose. Lupos nemalonios, sausos... O atrodo...