Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(P.A.R.I.S @ 2012 04 09, 22:05)
Gisana kur siuos daiktus galeciau isigyti ?  blush2.gif
Faipa: Sicura Professional Cristalli Liquidi

Urban Decay 24/7 Shadow Pencil Stash

Faipa: Sicura Professional Cristalli Liquidi čia
Urban Decay 24/7 Shadow Pencil Stash čia mirksiukas.gif bet šitų galima ir kitur paieškot 4u.gif
Atsakyti
Atgaivinu tema. dirol.gif
Nuotraukos mano, tik kai kuriu pakuociu skolintos is interneto, nes maniskes apsitrynusios.
Nemegstu labai ryskinti lupu, renkuosi gan naturalias spalvas, stai mano siuo metu naudojami produktai:

1. Bourjois 3D effect Lipgloss, nr.41 - labai daug smulkiu blizguciu, kasdien tokio nenaudoju, bet vakariniam/proginiam makijazui - pirmyn. Atrodo efektingai, nes tas blizgesys turi ivairius atspalvius, kurie keiciasi priklausomai nuo apsvietimo. mirksiukas.gif Visgi kita karta ieskociau siltesnio atspalvio, nes sita man "per salta".
user posted image

2. Max Factor Lip Tint, nr. 05 - deja, man - kazkoks nesusipratimas. Tepasi labai sunkiai, primena vaikystej uzdziuvusius "flomasterius" lotuliukas.gif , greitai susigrumuliuoja, internete paziurejus atsiliepimus kitom merginom gal ir pavyksta kazka isgaut su siuo+lupu balzamas, bet man tai jis keliaus tiesiai i siuksline taip ir normaliai nepanaudojus. g.gif
user posted image

3. Maybelline Color Sensational Luscious Lipgloss - maniskis vysninis, is nuotraukos tas trecias. ax.gif Kvepia labai niam niam ax.gif , yra tirstas ir gerai laikosi ant lupu. Uzsitepus po kurio laiko "nuseda" ir nenuteka taip greit kaip kiti blizgiai. Sita kartosiu ateity tikrai.
user posted image

4. Rimmel Royal Gloss, nr.161 - spalva turbut ne itin reiksmes dideles turi, nes ant lupu jos praktiskai nesimato (kaip ir pries tai mineto Luscious). Sis palyginus su pries tai idetu - tikras skystalas, kvapas neypatingas, laikosi ziauriai trumpai, iskart pradeda "isplaukti is remu".
user posted image

5. Rimmel Full Volume Lipp Gloss - nezinau, kuris tiksliai numeriukas, nusitryne, o ir Rimmel puslapyje jo neberandu (gal nebegamina? Nors kaikur internete dar galima rasti ji nusipirkti ir ziauuuriai pigiai) - bet mano labai labai megstamas. Tepasi tokiu minkstu teptuku, yra tirstas, graziai "gula" ant lupu, gan patvarus, pakankamai pigmentuotas. Lupas siek tiek dilgcioja/saldo.
user posted image

6. UNE Lip-toned Lipstick, nr. L05 - pagamintas is naturalios kilmes sudedamuju daliu. Spalva artima lupu spalvai. Man patinka jo "nerekianti" spalva, idealiai tinka lupas paryskinti dienos metu. Minkstai, gan riebiai tepasi, drekina lupas. Pirkciau ir vel, tik isbandysiu kitakart kita atspalvi.
user posted image
7. Cia baisiai nevykes pirkinys - Nivea Sun Protection Lip Care SPF 30 - sunaudosiu nebent vaikui prie juros zandams arba lupytem, nes jis baaaaisiai nemalonus. (Nuotraukoje nupjautu galiuku, nes vaiks ten jau buvo ikises piestuko gala doh.gif )Tokia tirsta gelsvai balta kose. Lupos nemalonios, sausos... O atrodo... doh.gif lotuliukas.gif
user posted image

bis.gif hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 18 balandžio 2012 - 20:06
3. Maybelline Color Sensational Luscious Lipgloss
As irgi toki turiu, man LAAAAABAI patinka, tik kito skonio. Butinai pirksiu dar smile.gif
Atsakyti
labai gera tema, tik gaila kad vangokai vystosi.... verysad.gif
Atsakyti
nuostabi tema:)
Atsakyti
1. NYC Color Wheel Mosaic Face Powder

user posted imageuser posted image
user posted image

Pirmoji labai gerai vietoj birios pudros-kaip ir rašo aprašyme sugeria riebalus ir tikrai daug ilgiau išsilaiko matiškumas. O ir spalva man labai tinkama, nes šviesi esu.
Antrosios neprisijaukinau dar, bet brūkšteliu kaip skaistalus kartais/ Manau tinkama ir labai lengvai brūkštelti per visą veidą.
Kaina-mokėjau 2svarus su centais. Taigi tik pirkt ir pirkt pagal kokybės ir kainos santykį, o ir kiekis nėra mažas (9g.) bigsmile.gif

2. MAC skaistalai
user posted image
Springsheen-tobula spalva, rausvi su persikiniu švytėjimu-suformuoja skruostus, bet tuo pačiu pasisukus kitu kampu pranyksta intensyvesnė spalva ir matosi tik persikinis švytėjimas. Man atrodo prabangiai ir gražiai. Išlieka visą dieną, kad ir ką daryčiau (ko nepasakyčiau pvz.apie Inglot skaistalus, nes perbraukus per veidą ranka jie kaip ir nusivalo).
Warm soul-mineraliniai, jų vienų, kaip skaistalų, man negana, nepakanka spalvos intensyvumo, nes tikrai labai šviesi spalva, todėl tepu juos ant kitų skaistalų, nes vis tik turi jie labai gražų šiltą auksinį/persikinį spindesį.

3. MAC šešėlių paletė

user posted image

1 - Samoa Silk matinė persikinė/orandžinė spalva
2 - Gorgeous Gold tarp auksinės ir žalsvos, labai gražus žalsvas spindesys šviesoje.
3 - All That Glitters
4 - Expensive Pink švelni šilta bronzinė/rausva
5 - Wood Winked auksinė
6 - Humid švytinti, prabangi, tamsiai žalia
7 - Sketch ruda su bordo blizgučiais
8 - Hepcat žėrinti avietinė
9 - Fig.1 matinė tamsiai violetinė
10 - Handwritten matinėtamsi ruda
11 - Cork šviesaus molio/smėlio spalva, matinė.
12 - Club chameleoninė ruda su žaliu švytėjimu
13 - Smut tamsiai ruda su smulkiais blizgučiais
14 - Contrast tamsi karališka mėlyna su blizgučiaais
15 - Carbon matinė juoda.

Spalvos pigmentuotos, bet ne vienodai. Ant pagrindo visos labai ryškios, o foto be pagrindo. Žinoma, kaina žiauri, bet kokybė nenuvilia, sunku rasto taip gerai retušuojamus šešėlius. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 06 gegužės 2012 - 20:04
QUOTE(brashkee811 @ 2012 05 06, 21:54)
Sveiki,

Per ka uzsisakote MAC kosmetika? 4u.gif

Pirkau pati UK. 4u.gif
(Necituokit visos žinutės)
Atsakyti
Gisana, nu maladec!!! viena mylimiausiu mano temu sita bus bigsmile.gif bigsmile.gif kaip jus taip pravedima graziai padarot.. bigsmile.gif zodziu labai naudinga tema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 05 06, 22:00)
Pirkau pati UK.  4u.gif
(Necituokit visos žinutės)

Gal galit paletės nuorodą įmest? Patiko spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 07, 20:40)
Gisana, nu maladec!!! viena mylimiausiu mano temu sita bus  bigsmile.gif  bigsmile.gif kaip jus taip pravedima graziai padarot..  bigsmile.gif zodziu labai naudinga tema  bigsmile.gif

Na baik, ką jau čia irnesakyk.gif hihihi.gif tik tiek, kad ji tikrai labai lėtai pildosi verysad.gif galėtum ir tu papildyt.. aš netrukus įmesiu keletą bandymų 4u.gif
Atsakyti
Tikrai šauni tema! Jau nusižiūrėjau keletą lūpų blizgių su jūsų pagalba! bigsmile.gif
Beje kaip jūs tą pravedimą padarot taip gražiai? Man niekaip nepavyksta... Gal kokį video galit parodyt ar užsimerkus nufotkint... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 05 07, 21:54)
Na baik, ką jau čia  irnesakyk.gif  hihihi.gif tik tiek, kad ji tikrai labai lėtai pildosi  verysad.gif galėtum ir tu papildyt.. aš netrukus įmesiu keletą bandymų  4u.gif

Su mano muiline, tai nieko nesimatys.. unsure.gif doh.gif lauksim bigsmile.gif
Atsakyti