Na pridesiu ir as, gal kam padesiu. Ispeju- esu paprasta panele, jokia ten makiazo meistre, todel prasau nesijuokti
Tiesa, is pradziu fotografuodama vis rasdavau klaidu, kad nelygiai pasidazau, bet nusprendziau nieko nekoreaguoti ir deti taip, kaip yra - kreivai, sleivai. Tegul tai buna man ir Jums pamoka, jog visada prie normalios sviesos dar reik su mazu veidrodziu pasitikrint ar tikrai viskas gerai, nes dirbtine sviesa labai pagrazina vaizda:)
1. L'OREAL Studio secrets makiazo pagrindas. Gerai, kad nepasidaviau pardavejos provokacijai pirkti prabangiu firmu gamini ir pasirinkau pati pigiausia, koki turejo. Apskritai bevertis pirkinys, antra karta tikrai nekartociau, nemaciau jokio skirtumo ar juo pasitepus ar ne - kiti irgi nemate. Kas dar nervino - gamini reikia isimti pirstu, tai pvz turint ilgesnius nagus prilenda visko po nagais..
2. Dior NUDE skysta pudra. As labai myliu Chanel Vitalumiere, bet vis pavargstu nuo jos, tai norisi isbandyti kazka naujo. Is visko, ka esu bandziusi, vieninteli si Dior pudra mane tenkino labiausiai. Grisiu prie savo Vitalumieres vis tiek. Is esmes gera pudra, gerai issilaiko, vidutiniskai maskuoja. Bet labai tepli - dukryte kai myluoju, tai istepu drabuzelius ir siek tiek kemsa poras. Bendras vaizdas geras, oda atrodo graziai, turi tokio spindesio "is saves". Kas nebande - rekomenduoju.
Pries ir Po pudros3. INGLOT antakiu seseliai. Turiu ir kelis antakiu piestukus, bet daug sunkiau jais naudotis. Piesimui naudoju kirstu kampu esanciais sereliais sepeteli (kazkoks piguska). Siaip esu patenkinta sita priemone, nes ji nebrangi ir gera. Nelabai tikiu, kad brangesnis, garsesnis
brendas is mano antakiu galetu isspausti kazka daugiau. Issilaiko visa diena. Antra karta pirkti neprireiks, nes jauciu naudosiu visa gyvenima, ka toks kiekis.
4. Golden Rose Sexy black blakstienu tusas. Pigu tusa paskutini karta naudojau dar mokykloj, kokioj 10 klasej. Nuo tada iki siol pirkdavau tik pacius prabangiausius chanel, Dior, dazniausiai Lancome Hypnoziu. Po paskutinio visiskai nevykusio pirkinio Lancome Doll eyes, supykau ir nusprendziau nusipirkti koki nors labai reklamuojama piguska. Taip mano kosmetineje atsidure sis stebuklas. Nu zinokit jo kaina 11Lt, bet visiems sitiems anksciau turetiems drasiai nuslosto nosi. Apimties duoda, ilgina, tik neriecia. Tikrai dziaugiuosi ji isigijusi. Sekanti karta dar suteiksiu sansa Armani eyes to kill ir jeigu nepatiks, tai daugiau jokiu brangiu - butinai draugausiu su situ. Minusai tokie, kad pakuote tikrai ne prabangi ir kuo daugiau tepi, tuo baisiau daros. Kitaip sakant jeigu jau siek tiek per daug patepei, tai sustok ir su tuo paciu sepeteliu nesukuot, nes bus blogiau:)
Spekit, kuri padazyta