Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

Tikrai šaunuolė Gisana! Tik maža pastabėlė - nedėkit ne dekoratyvinės kosmetikos gaminių ir dar be nuotraukų (o logiškai mąstant, jeigu ir įdėtumėt tarkim prieš losjoną ir po nelabai skirtumas matytųsi) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 04 06, 12:57)
Gisana, super tema . thumbup.gif O jau nuotrauku grozis ir pateikimas . wub.gif

O man kaip tik, now foods metinis lupu balzamas  puikiai drekina. thumbup.gif

Ačiū, lauryna wub.gif
Bent man tai nivea mėlynas žymiai geresnis, riebesnis, geriau drėkina. blush2.gif gal jūs nebandėt to nivea? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2012 04 06, 13:02)
Tikrai šaunuolė Gisana! Tik maža pastabėlė - nedėkit ne dekoratyvinės kosmetikos gaminių ir dar be nuotraukų (o logiškai mąstant, jeigu ir įdėtumėt tarkim prieš losjoną ir po nelabai skirtumas matytųsi) smile.gif

Povilai, blush2.gif nu aš tikrai visa jau, pati sukūriau temą apie makiažą ir dedu visokius losjonus lotuliukas.gif lotuliukas.gif na žioplumas, ėmiau iš puslapio ir viską sumečiau hihihi.gif soriux ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 04 06, 12:00)
Beje, merginos, o kur jūs tą Naked2 paletę įsigijate? Ebay žiūrėjau, ji gana solidžią sumą kainuoja smile.gif

NAKED 2 pirkau iš lookfantastic.com, jie siunčia į LT nemokamai, suplojau už ją nemažai, bet manau ji to tikrai verta...
Tik dabar pamačiau, kad Gisana jau atsakė į klausimą smile.gif

P.S. Ačiū už nuorodą į spalvas, bandysiu ir aš išgauti stebuklus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamina: 06 balandžio 2012 - 12:16
QUOTE(Pamina @ 2012 04 06, 09:17)
Pagaliau įsigijau šią paletę. 12 labai pigmentuotų neutralių spalvų šešėliai. Esu labai patenkinta šiuo pirkiniu!

O gal galetumete nuotraukoje pazymeti, kurios spalvos yra matines? Man blizgios nelabai, neapsisprendziu ar pirkti.
Atsakyti
user posted image
foxy, tease ir blackout yra matinės.
man ta foxy tai tiesa pasakius buvus nebuvus.. o tease antakiams naudoju biggrin.gif juoda tai super wub.gif
o tos blizgios labai švelniai blizgios, ne pavieniais blizgučiais 4u.gif
pigmentacija ir pats "pakabinimas" tikrai fantastiška, dar neįpratau kad šitos paletės visai "brūžint" nereikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 04 06, 14:36)
pigmentacija ir pats "pakabinimas" tikrai fantastiška, dar neįpratau kad šitos paletės visai "brūžint" nereikia wub.gif

Aha, tikrai 4u.gif užtenka ant juodos priliesti teptuką ir jis jau juodas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 04 06, 13:36)

Aciu uz informacija thumbup.gif
Atsakyti

Pirkau čia: http://www.lookfanta...e/10584897.html 155lt gavosi smile.gif bet ji verta savo kainos wub.gif
[/quote]

Sveika, o per kokia tarpininke pirkote 4u.gif 4u.gif Labai noriu sios paletes,bet pati uzsisakyti nemoku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamina @ 2012 04 06, 13:12)
NAKED 2 pirkau iš lookfantastic.com, jie siunčia į LT nemokamai, suplojau už ją nemažai, bet manau ji to tikrai verta...
Tik dabar pamačiau, kad Gisana jau atsakė į klausimą smile.gif

P.S. Ačiū už nuorodą į spalvas, bandysiu ir aš išgauti stebuklus smile.gif

QUOTE(bartuke @ 2012 04 07, 16:10)
Sveika, o per kokia tarpininke pirkote 4u.gif  4u.gif  Labai noriu sios paletes,bet pati uzsisakyti nemoku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 07 balandžio 2012 - 21:37
QUOTE(Sunreja @ 2012 04 07, 22:37)

Kad uzsisakytum is LookFantastic tarpininkes nebutinos, uzsiregstruoji, sumoki is kreditines korteles ir, vualia, gauni smile.gif
Atsakyti
Turejau as NUDE pirmaja palete, bet man nepatikos spalvos, vien rudi tonai schmoll.gif todel pardaviau, bet ju kokybei tai priekaistu neturiu jokiu smile.gif Dabar isigijau book of shadow IV kokybe tokia pat superine, tik spalvytes man artimesnes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 08 balandžio 2012 - 17:55
Gisana kur siuos daiktus galeciau isigyti ? blush2.gif

Faipa: Sicura Professional Cristalli Liquidi

Urban Decay 24/7 Shadow Pencil Stash
Atsakyti