Tikrai šaunuolė Gisana! Tik maža pastabėlė - nedėkit ne dekoratyvinės kosmetikos gaminių ir dar be nuotraukų (o logiškai mąstant, jeigu ir įdėtumėt tarkim prieš losjoną ir po nelabai skirtumas matytųsi)
QUOTE(lauryna @ 2012 04 06, 12:57)
Gisana, super tema . O jau nuotrauku grozis ir pateikimas .
O man kaip tik, now foods metinis lupu balzamas puikiai drekina.
O man kaip tik, now foods metinis lupu balzamas puikiai drekina.
Ačiū, lauryna
Bent man tai nivea mėlynas žymiai geresnis, riebesnis, geriau drėkina. gal jūs nebandėt to nivea?
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2012 04 06, 13:02)
Tikrai šaunuolė Gisana! Tik maža pastabėlė - nedėkit ne dekoratyvinės kosmetikos gaminių ir dar be nuotraukų (o logiškai mąstant, jeigu ir įdėtumėt tarkim prieš losjoną ir po nelabai skirtumas matytųsi)
Povilai, nu aš tikrai visa jau, pati sukūriau temą apie makiažą ir dedu visokius losjonus na žioplumas, ėmiau iš puslapio ir viską sumečiau soriux
QUOTE(Aurore_ @ 2012 04 06, 12:00)
Beje, merginos, o kur jūs tą Naked2 paletę įsigijate? Ebay žiūrėjau, ji gana solidžią sumą kainuoja
NAKED 2 pirkau iš lookfantastic.com, jie siunčia į LT nemokamai, suplojau už ją nemažai, bet manau ji to tikrai verta...
Tik dabar pamačiau, kad Gisana jau atsakė į klausimą
P.S. Ačiū už nuorodą į spalvas, bandysiu ir aš išgauti stebuklus
QUOTE(Pamina @ 2012 04 06, 09:17)
Pagaliau įsigijau šią paletę. 12 labai pigmentuotų neutralių spalvų šešėliai. Esu labai patenkinta šiuo pirkiniu!
O gal galetumete nuotraukoje pazymeti, kurios spalvos yra matines? Man blizgios nelabai, neapsisprendziu ar pirkti.
foxy, tease ir blackout yra matinės.
man ta foxy tai tiesa pasakius buvus nebuvus.. o tease antakiams naudoju juoda tai super
o tos blizgios labai švelniai blizgios, ne pavieniais blizgučiais
pigmentacija ir pats "pakabinimas" tikrai fantastiška, dar neįpratau kad šitos paletės visai "brūžint" nereikia
QUOTE(moocho @ 2012 04 06, 14:36)
pigmentacija ir pats "pakabinimas" tikrai fantastiška, dar neįpratau kad šitos paletės visai "brūžint" nereikia
Aha, tikrai užtenka ant juodos priliesti teptuką ir jis jau juodas
QUOTE(moocho @ 2012 04 06, 13:36)
Aciu uz informacija
Pirkau čia: http://www.lookfanta...e/10584897.html 155lt gavosi bet ji verta savo kainos
[/quote]
Sveika, o per kokia tarpininke pirkote Labai noriu sios paletes,bet pati uzsisakyti nemoku
QUOTE(Pamina @ 2012 04 06, 13:12)
NAKED 2 pirkau iš lookfantastic.com, jie siunčia į LT nemokamai, suplojau už ją nemažai, bet manau ji to tikrai verta...
QUOTE(bartuke @ 2012 04 07, 16:10)
Sveika, o per kokia tarpininke pirkote Labai noriu sios paletes,bet pati uzsisakyti nemoku
QUOTE(Sunreja @ 2012 04 07, 22:37)
Kad uzsisakytum is LookFantastic tarpininkes nebutinos, uzsiregstruoji, sumoki is kreditines korteles ir, vualia, gauni
Turejau as NUDE pirmaja palete, bet man nepatikos spalvos, vien rudi tonai todel pardaviau, bet ju kokybei tai priekaistu neturiu jokiu Dabar isigijau book of shadow IV kokybe tokia pat superine, tik spalvytes man artimesnes
Gisana kur siuos daiktus galeciau isigyti ?
Faipa: Sicura Professional Cristalli Liquidi
Urban Decay 24/7 Shadow Pencil Stash
Faipa: Sicura Professional Cristalli Liquidi
Urban Decay 24/7 Shadow Pencil Stash