Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(Gisana @ 2012 04 05, 12:14)
Na taip  bigsmile.gif aš kai nusiperku ką nors, tai išbandau, nutofkinu  biggrin.gif ir į savo puslapį viską dedu  ax.gif

i koki savo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 04 05, 13:21)
i koki savo?  blush2.gif

na jis dar neveikiantis, bet jau nedaug trūksta įjungt mirksiukas.gif
Atsakyti
Gisana, ogo koks darbas, tiek prifotkint ir sudet thumbup.gif
patiko kaip atrodo UD piestukai-seseliai, bet jau spalvu ryskumas bigsmile.gif nezinau ar tureciau progu tokiom ryskiom spalvom pasidazyt ax.gif o naked2 palete isties superine, turiu pirmaja naked ir sia, tai tik jas ir tenaudoju dabar, kartais vienam makiazui naudoju abi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 04 05, 15:11)
Gisana, ogo koks darbas, tiek prifotkint ir sudet  thumbup.gif
patiko kaip atrodo UD piestukai-seseliai, bet jau spalvu ryskumas  bigsmile.gif nezinau ar tureciau progu tokiom ryskiom spalvom pasidazyt  ax.gif o naked2 palete isties superine, turiu pirmaja naked ir sia, tai tik jas ir tenaudoju dabar, kartais vienam makiazui naudoju abi  ax.gif

Tai kad kai fotkinu iškart išbandžius ir keliu po truputį, taip dabar ir atrodo, kad tiek visko daug, o čia nuo seniau viskas biggrin.gif na taip, tos ryškios spalvos, ypač žydra, bet pvz prie jūros vasarą, kodėl ne, labai smagiai turėtų atrodyt hihihi.gif aš irgi kažkaip dabar apsistojus tik ties naked palete blush2.gif
Atsakyti
Žiūriu dažnas lūpų blizgesys spalvą į raukšleles sumeta g.gif Kai taip iš arti nufotografuota, tai žiauriai matosi doh.gif Tema gerulė 4u.gif Reiks kurią dieną paskirt ir aš tada įdėsiu savo pabandymus visokius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2012 04 05, 16:21)
Žiūriu dažnas lūpų blizgesys spalvą į raukšleles sumeta  g.gif Kai taip iš arti nufotografuota, tai žiauriai matosi  doh.gif  Tema gerulė  4u.gif  Reiks kurią dieną paskirt ir aš tada įdėsiu savo pabandymus visokius  bigsmile.gif

Nu jo, mano lūpos gana raušlėtos, tai mėgsta jie subėgti, o va iš arti irgi galvoju, ar čia labai gerai, gal iš toliau geriau būtų, gražiau atrodytų, nesimatytų tų trūkumų lotuliukas.gif dėkit dėkit, merginos, dabar aš jau laukiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ne ne, fotkes tai geros. Kaip tik gerai, kai parodo visus trūkumus 4u.gif Juk pačios kai į veidrodį žiūrim tai vos ne nosį į jį įkišusios biggrin.gif geriau kai viskas matosi šitaip biggrin.gif
Atsakyti

Pagaliau įsigijau šią paletę. 12 labai pigmentuotų neutralių spalvų šešėliai. Esu labai patenkinta šiuo pirkiniu!
Paletę sudaro spalvos: Booty Call; Foxy; Half Baked; Chopper; Snake Bite; Suspect; Tease; YDK; Busted; Blackout; Pistol; Verve.
Taip pat rinkinyje yra lūpų blizgesys ir dvipusis šepetėlis šešėliams. Šepetėlis man labai patiko smile.gif prilyginčiau RT...
Papildyta:
Urban Decay Junkie Lipgloss Naked
user posted image
user posted image
Miniukas, gautas prie Naked 2 paletės. Skanus vanilės-mėtų skonio blizgesys, gana lipnus, bet labai patinka. Šaldo lūpas, maloni konsistencija. Pirkčiau pilną pakuotę.

Šio gėrio ir aš jau laukiu nesulaukiu.... gal galėtumėt parašyti kokias spalvas naudojot šiam makiažui, labai gražiai atrodo.... 4u.gif
Atsakyti
ne i tema:

tikrai, zemai lenkiuosi Gisule, uz tokias nuotraukas ir entuziazma. koki bloga turite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 06 balandžio 2012 - 09:30

Beje, merginos, o kur jūs tą Naked2 paletę įsigijate? Ebay žiūrėjau, ji gana solidžią sumą kainuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 06 balandžio 2012 - 11:00
QUOTE(Pamina @ 2012 04 06, 10:17)
Šio gėrio ir aš jau laukiu nesulaukiu.... gal galėtumėt parašyti kokias spalvas naudojot šiam makiažui, labai gražiai atrodo....  4u.gif

thumbup.gif tikrai nepasigailėsit pirkusi mirksiukas.gif
o naudojau šias spalvas:
user posted image
visaip maišiau, makliavojau, taip ir gavosi, dabar net neatsimenu, kurią po kurios naudojau ir pan smile.gif faktas tik kad pirma šviesiąsias. dėkui už komplimentus 4u.gif lauksiu Jūsų pasirodymo, kai gausit paletę nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2012 04 06, 10:28)
ne i tema:

tikrai, zemai lenkiuosi Gisule, uz tokias nuotraukas ir entuziazma. koki bloga turite?

Dėkui už pagyras aciuks.gif sunku pasakyt, ar blogas ten ar kas, tiesiog asmeninis puslapis, bet jis dar paslėptas ax.gif manau kitą savaitę jau pakursiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2012 04 06, 12:00)
Beje, merginos, o kur jūs tą Naked2 paletę įsigijate? Ebay žiūrėjau, ji gana solidžią sumą kainuoja smile.gif

Pirkau čia: http://www.lookfanta...e/10584897.html 155lt gavosi smile.gif bet ji verta savo kainos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 06 balandžio 2012 - 11:03
Gisana, super tema . thumbup.gif O jau nuotrauku grozis ir pateikimas . wub.gif

O man kaip tik, now foods metinis lupu balzamas puikiai drekina. thumbup.gif
Atsakyti