Loreal Glam Shine Fresh 600 Aqua Curacao
Užsitepus blizgesiu, po kelių minučių lūpos pasidaro lyg padengtos skaidria lygia plėvele, tačiau tokio pojūčio nėra. Gražiai blizga, išgaunamas "šlapias" efektas.
Garnier Hydra Lock kūno losjonas
Garnier drėkinantis kūno losjonas. Gerai drėkina, malonus priemonės kvapas. Pasitepus jaučiasi drėgnumas net kitą dieną. Geriausias iki šiol atrastas drėkinantis kūno losjonas. Labai padeda išsausėjusiom vietom, gerai tepasi, maloni tekstūra ir pojūtis pasitepus. Minusas tik vienas - nepatogi pakuotė. Jeigu būtų su dozatorium, būtų išvis idealu
Coastal Scents Smacks O'Scarlet lūpų blizgesys
Lipnus, greit "nusivalgo". Norisi geresnės pigmentacijos. Daugiau nekartočiau.
Papildyta:
Artdeco Lip Brilliance Nr.64 lūpų blizgesys
Mano mylimukas vienas mėgstamiausių mano blizgesių. Labai maloni tekstūra, minkština lūpas, patepus jos tampa švelnios. Vakar kaip tik pabaigiau, jau iki paskutiniųjų krapščiau ir taip gaila buvo išmesti tik tiek, kad jis LT gana brangokas, apie 40 litų kainuoja
Ikos Lipgloss Nr. LG06 13910
Pirktas su Egipto žeme, buvo kartu rinkinyje. Nu jau kvapas ir skonis, tai šlykštus. Nebent man kokį pasenusį įkišo
Tikrai nebloga temukė, prenumeruoju Kai turėsiu vaizdinės medžiagos, pažadu įkelti
Pradesiu nuo to, kad nelabai man sis tusas... Nepatinka is tiesu, kaip dazo... Lipina per daug.. Volume efekto per mazai po kiek laiko tepasi paakiai
QUOTE(salunja @ 2012 04 04, 00:17)
palaikau.
Papildyta:
abudu tusai ziuriai sulipino,pilna gumuleliu.paskutinis irgi daro "voro letenas",lipina,neissukuota,yra gumuliuku.neimciau nei vieno
Papildyta:
abudu tusai ziuriai sulipino,pilna gumuleliu.paskutinis irgi daro "voro letenas",lipina,neissukuota,yra gumuliuku.neimciau nei vieno
taigi ir parasyta,kad pirmas lipina cia jums niekas nepardavineja tusu ir nesigiria,kad gerai dazo,tiesiog bando O antras tikrai ne,idomu kur jus matote gumuliukus
QUOTE(Evelinna @ 2012 04 04, 13:18)
Pradesiu nuo to, kad nelabai man sis tusas... Nepatinka is tiesu, kaip dazo... Lipina per daug.. Volume efekto per mazai po kiek laiko tepasi paakiai
Visai nieko pirmoj foto blakstienos, kur 1 sluoksniu padažyta, bet, kad tepa paakius, tai blogis
Biški ne į temą, jūsų akyse atsispindi rankos su fotoaparatu
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 04, 18:36)
Taip taip mano akys veidrodines
manau butu tikslinga si tema be komentaru, o tiesiog su foto nes dabar ides 1 foto akiu su tusu ir be ir bus 1 puslapis pagyru ir t.t
QUOTE(Prietarai @ 2012 04 04, 21:47)
manau butu tikslinga si tema be komentaru, o tiesiog su foto nes dabar ides 1 foto akiu su tusu ir be ir bus 1 puslapis pagyru ir t.t
Mano nuomone, gerai, kad būtų ir komentarai ir tegul būna tos pagyros, juk paplepėti čia susirenkame
QUOTE(Prietarai @ 2012 04 04, 21:47)
Man irgi atrodo, kad komentarai reikalingi, nes kitos gali išreikšti savo nuomonę kaip joms šita priemonė.
O nagų lakus ir nulakuotus nagus kažin dėti?
Papildyta:
Essence Cover Stick Nr.04 True Nude
Essence maskuoklis. Džiovina odą, dengiasi prastai, silpnai maskuoja. Nepatiko.
Essence XXXL Shine Lipgloss Nr.09 Party Connection
Tekstūra gera, tačiau laikosi labai trumpai. Nepatinka nei skonis, nei kvapas, brudelis man kažkoks
Maybelline Colorsensational Gloss Nr.710 Ivory Beige
Spalva graži, tekstūra maloni.
Maybelline Nr.130
Spalva graži, tekstūra maloni. Nepatogus aplikatorius.
Papildyta:
Estee Lauder Deluxe All-Over Face Compact skaistalai
Keturių spalvų Estee Lauder skaistalai ir bronzatas. Graži, prabangi pakuotė. Skaistalai gerai pigmentuoti, natūraliai atrodo ant veido. Šepetėlis nenaudojamas, nes tiesiog per mažas.
Miniukų rinkinukas
1. Lancome Teint Miracle pudra. Labai maloni tekstūra, dengiasi ir maskuoja gerai. Verta bus įsigyti pilną pakuotę.
2. Estee Lauder Idealist Pore Minimizing serumas. Tekstūra ir kvapas malonūs, bet man kemša poras.
3. Lancome Genifique Yeux paakių kremas. Tekstūra maloni, tačiau šiek tiek graužia akis pasitepus. Tepu ne tik paakius, bet ir akių vokus. Oda tapo stangresnė. Verta įsigyti pilną pakuotę.
4. Lakas ne "į temą" čia
Maybelline Colorsensational Lipstick Nr.422 Coral Tonic
Jau šitas koks mano mėgiamas labai graži spalva. Šiek tiek sausina lūpas, tačiau naudojant su lūpų balzamu idealus variantas
Essence Eyeshadow Nr.09 Get Ready
Trūksta pigmentacijos. Nepatiko, nenaudojami...
Papildyta:
E.L.F. High Definition Powder
Ši minkšta biri pudra švelniai padengia veido odą. Užmaskuoja smulkias raukšleles, veido linijas ir suteikia veidui švytėjimo. Tinka naudoti kasdienai. Labai man patinka, aš pudruoju makiažo pabaigai, veidas išlieka matinis visą dieną. Mėgiamas produktas.
E.L.F. Complexion Perfection
Ši keturių spalvų pudra subalansuoja veido odos spalvą, išlygina tonus, suteikia jai švytėjimo bei sugeria riebalų perteklių. Patiko irgi, tačiau labai ilgai naudosis...
Papildyta:
E.L.F. Shimmer Eyeliner Pencil Twinkle Teal
Blizgus pieštukas iš ELF. Lengvai tepasi, minkštas. Patogus kamštelis su drožtuku. Patiko produktas. Pigmentacijos galbūt šiek tiek trūksta, bet šiaip fainas jis man.
E.L.F. Studio Matte Lip Colour Coral
Labai patogus lūpų pieštukas - lūpų dažai. Suteikia lūpoms matinę spalvą, tačiau sausino lūpas man, nors rašo, kad sudėtyje yra vitaminų A, C, E, kurie turi drėkinti lūpas. Nuotraukoje, kur mano lūpos, tai čia dar blizgesio uždėta, nes be jo - tikrai nekas. Lūpos kaip sausra atrodo
E.L.F. Studio Conditioning Lip Balm Spf 15 Nice & Natural
Lūpų balzamas - kondicionierius. Suteikia lūpoms švelnią, rusvą spalvą. Balzamas nelipnus, puikios konsistencijos. Taip pat apsaugo lūpas nuo UV spindulių. Labai skaniai kvepia, man gerai drėkina, nešiojuosi su savim kasdien. Tik nepatogi pakuotė teptuko reik.
Papildyta:
E.L.F. Shimmering Facial Whip Spotlight
Skruostų "shimeris". Suteikia subtilaus žvilgėjimo. Su vitaminais B, C ir E. Retai kada naudojamas, matyt aš juo nemoku pasitept
E.L.F. Lipstick Fantasy
Tepasi lengvai, tačau trumpai laikosi ir nepatiko spalva, tačiau jau čia skonio reikalas
Urban Decay Naked 2
Pagaliau įsigijau šią paletę. 12 labai pigmentuotų neutralių spalvų šešėliai. Esu labai patenkinta šiuo pirkiniu!
Paletę sudaro spalvos: Booty Call; Foxy; Half Baked; Chopper; Snake Bite; Suspect; Tease; YDK; Busted; Blackout; Pistol; Verve.
Taip pat rinkinyje yra lūpų blizgesys ir dvipusis šepetėlis šešėliams. Šepetėlis man labai patiko prilyginčiau RT...
Papildyta:
Urban Decay Junkie Lipgloss Naked
Miniukas, gautas prie Naked 2 paletės. Skanus vanilės-mėtų skonio blizgesys, gana lipnus, bet labai patinka. Šaldo lūpas, maloni konsistencija. Pirkčiau pilną pakuotę.
Bourjois Délice de Soleil Bronzing Powder 14
Bourjois bronzatas veidui. Labai smagi pakuotė, veidrodėlis sukinėjasi 360 laipsnių kampu. Ne per tamsus, gerai kabinasi ant šepetėlio, lengvai pasiskirsto. Aš naudoju kaip skaistalus ir man labai patinka
Orly GelFX Cuticle Oil
Orly aliejukas odelėms su vitaminais, apelsinų žiedais ir laukinių vyšnių ekstraktais. Labai kvapnus, gerai suminkština odeles, maitina jas. Rašo, kad tik profesionaliam naudojimui, tačiau tinkamas ir naminiams manikiūrams labai patogi "pipetė" naudojimui.
Real Techniques Eye Definition
Real Techniques by Samantha Chapman šepetėliai, skirti akių makiažui.
Rinkinį sudaro:
1) pagrindinis šešėlių šepetėlis - nepriekaištingam spalvos pagrindui;
2) prabangus "raukšlėtas" minkštas šepetėlis, skirtas lengviems kontūrams;
3) tikslūs šepetėlis - skirtas tiksliam, detalizuotam kontūravimui, dėmėms maskuoti, pašviesininams formuoti;
4) akių linijos šepetėlis, skirtas akių kontūrui brėžti;
5) antakių šepetėlis, skirtas brėžti antakiams;
6) šepetėlių dėklas.
Now Foods Solutions Lip Balms: Pepermint and Pomegranate
Now Foods Solutions ekologiški lūpų balzamai. Malonaus kvapo, tačiau norėtųsi didesnio drėkinimo lūpoms.
Faipa: Sicura Professional Cristalli Liquidi
Skystieji kristalai su linų sėmenimis. Grožio fluidas skirtas dažytiems, tiesintiems, balintiems ar chemiškai sušukuotiems plaukams. Sudėtyje esantys vitaminai ir proteinai didina elastingumą, švelnumą, purumą ir ypatingą švytėjimą. Gali būti naudojamas besišakojantiems plaukų galiukams, taip pat kasdien prieš formavimą. Saugo plaukus šukuojant ar džiovinant džiovintuvu, taip pat nuo sūraus jūros ar chloruoto baseino vandens. Neriebina plaukų. Naudoju jau kelis metus ir nebeturiu besišakojančių, lūžinėjačnių ir silpnų galiukų.
Papildyta:
NYX Mega Shine Lip Gloss Smokey Look LG159
Maloni konsistencija, kvapas, graži spalva. Neilgai išlieka ant lūpų.
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
šešėlių pagrindas. Su juo šešėliai laikosi neblogai, svarbu jo nepadauginti. Tačiau man Artdeo patinka labiau, ilgiau išsilaiko.
Urban Decay 24/7 Shadow Pencil Stash
Nuostabūs akių pieštukai! Labai gerai pigmentuoti, gerai išsilaiko. Norėčiau daugiau spalvų...
VISKAS kiek turėjau, tiek sudėjau
Papildyta:
Essence Cover Stick Nr.04 True Nude
Essence maskuoklis. Džiovina odą, dengiasi prastai, silpnai maskuoja. Nepatiko.
Essence XXXL Shine Lipgloss Nr.09 Party Connection
Tekstūra gera, tačiau laikosi labai trumpai. Nepatinka nei skonis, nei kvapas, brudelis man kažkoks
Maybelline Colorsensational Gloss Nr.710 Ivory Beige
Spalva graži, tekstūra maloni.
Maybelline Nr.130
Spalva graži, tekstūra maloni. Nepatogus aplikatorius.
Papildyta:
Estee Lauder Deluxe All-Over Face Compact skaistalai
Keturių spalvų Estee Lauder skaistalai ir bronzatas. Graži, prabangi pakuotė. Skaistalai gerai pigmentuoti, natūraliai atrodo ant veido. Šepetėlis nenaudojamas, nes tiesiog per mažas.
Miniukų rinkinukas
1. Lancome Teint Miracle pudra. Labai maloni tekstūra, dengiasi ir maskuoja gerai. Verta bus įsigyti pilną pakuotę.
2. Estee Lauder Idealist Pore Minimizing serumas. Tekstūra ir kvapas malonūs, bet man kemša poras.
3. Lancome Genifique Yeux paakių kremas. Tekstūra maloni, tačiau šiek tiek graužia akis pasitepus. Tepu ne tik paakius, bet ir akių vokus. Oda tapo stangresnė. Verta įsigyti pilną pakuotę.
4. Lakas ne "į temą" čia
Maybelline Colorsensational Lipstick Nr.422 Coral Tonic
Jau šitas koks mano mėgiamas labai graži spalva. Šiek tiek sausina lūpas, tačiau naudojant su lūpų balzamu idealus variantas
Essence Eyeshadow Nr.09 Get Ready
Trūksta pigmentacijos. Nepatiko, nenaudojami...
Papildyta:
E.L.F. High Definition Powder
Ši minkšta biri pudra švelniai padengia veido odą. Užmaskuoja smulkias raukšleles, veido linijas ir suteikia veidui švytėjimo. Tinka naudoti kasdienai. Labai man patinka, aš pudruoju makiažo pabaigai, veidas išlieka matinis visą dieną. Mėgiamas produktas.
E.L.F. Complexion Perfection
Ši keturių spalvų pudra subalansuoja veido odos spalvą, išlygina tonus, suteikia jai švytėjimo bei sugeria riebalų perteklių. Patiko irgi, tačiau labai ilgai naudosis...
Papildyta:
E.L.F. Shimmer Eyeliner Pencil Twinkle Teal
Blizgus pieštukas iš ELF. Lengvai tepasi, minkštas. Patogus kamštelis su drožtuku. Patiko produktas. Pigmentacijos galbūt šiek tiek trūksta, bet šiaip fainas jis man.
E.L.F. Studio Matte Lip Colour Coral
Labai patogus lūpų pieštukas - lūpų dažai. Suteikia lūpoms matinę spalvą, tačiau sausino lūpas man, nors rašo, kad sudėtyje yra vitaminų A, C, E, kurie turi drėkinti lūpas. Nuotraukoje, kur mano lūpos, tai čia dar blizgesio uždėta, nes be jo - tikrai nekas. Lūpos kaip sausra atrodo
E.L.F. Studio Conditioning Lip Balm Spf 15 Nice & Natural
Lūpų balzamas - kondicionierius. Suteikia lūpoms švelnią, rusvą spalvą. Balzamas nelipnus, puikios konsistencijos. Taip pat apsaugo lūpas nuo UV spindulių. Labai skaniai kvepia, man gerai drėkina, nešiojuosi su savim kasdien. Tik nepatogi pakuotė teptuko reik.
Papildyta:
E.L.F. Shimmering Facial Whip Spotlight
Skruostų "shimeris". Suteikia subtilaus žvilgėjimo. Su vitaminais B, C ir E. Retai kada naudojamas, matyt aš juo nemoku pasitept
E.L.F. Lipstick Fantasy
Tepasi lengvai, tačau trumpai laikosi ir nepatiko spalva, tačiau jau čia skonio reikalas
Urban Decay Naked 2
Pagaliau įsigijau šią paletę. 12 labai pigmentuotų neutralių spalvų šešėliai. Esu labai patenkinta šiuo pirkiniu!
Paletę sudaro spalvos: Booty Call; Foxy; Half Baked; Chopper; Snake Bite; Suspect; Tease; YDK; Busted; Blackout; Pistol; Verve.
Taip pat rinkinyje yra lūpų blizgesys ir dvipusis šepetėlis šešėliams. Šepetėlis man labai patiko prilyginčiau RT...
Papildyta:
Urban Decay Junkie Lipgloss Naked
Miniukas, gautas prie Naked 2 paletės. Skanus vanilės-mėtų skonio blizgesys, gana lipnus, bet labai patinka. Šaldo lūpas, maloni konsistencija. Pirkčiau pilną pakuotę.
Bourjois Délice de Soleil Bronzing Powder 14
Bourjois bronzatas veidui. Labai smagi pakuotė, veidrodėlis sukinėjasi 360 laipsnių kampu. Ne per tamsus, gerai kabinasi ant šepetėlio, lengvai pasiskirsto. Aš naudoju kaip skaistalus ir man labai patinka
Orly GelFX Cuticle Oil
Orly aliejukas odelėms su vitaminais, apelsinų žiedais ir laukinių vyšnių ekstraktais. Labai kvapnus, gerai suminkština odeles, maitina jas. Rašo, kad tik profesionaliam naudojimui, tačiau tinkamas ir naminiams manikiūrams labai patogi "pipetė" naudojimui.
Real Techniques Eye Definition
Real Techniques by Samantha Chapman šepetėliai, skirti akių makiažui.
Rinkinį sudaro:
1) pagrindinis šešėlių šepetėlis - nepriekaištingam spalvos pagrindui;
2) prabangus "raukšlėtas" minkštas šepetėlis, skirtas lengviems kontūrams;
3) tikslūs šepetėlis - skirtas tiksliam, detalizuotam kontūravimui, dėmėms maskuoti, pašviesininams formuoti;
4) akių linijos šepetėlis, skirtas akių kontūrui brėžti;
5) antakių šepetėlis, skirtas brėžti antakiams;
6) šepetėlių dėklas.
Now Foods Solutions Lip Balms: Pepermint and Pomegranate
Now Foods Solutions ekologiški lūpų balzamai. Malonaus kvapo, tačiau norėtųsi didesnio drėkinimo lūpoms.
Faipa: Sicura Professional Cristalli Liquidi
Skystieji kristalai su linų sėmenimis. Grožio fluidas skirtas dažytiems, tiesintiems, balintiems ar chemiškai sušukuotiems plaukams. Sudėtyje esantys vitaminai ir proteinai didina elastingumą, švelnumą, purumą ir ypatingą švytėjimą. Gali būti naudojamas besišakojantiems plaukų galiukams, taip pat kasdien prieš formavimą. Saugo plaukus šukuojant ar džiovinant džiovintuvu, taip pat nuo sūraus jūros ar chloruoto baseino vandens. Neriebina plaukų. Naudoju jau kelis metus ir nebeturiu besišakojančių, lūžinėjačnių ir silpnų galiukų.
Papildyta:
NYX Mega Shine Lip Gloss Smokey Look LG159
Maloni konsistencija, kvapas, graži spalva. Neilgai išlieka ant lūpų.
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
šešėlių pagrindas. Su juo šešėliai laikosi neblogai, svarbu jo nepadauginti. Tačiau man Artdeo patinka labiau, ilgiau išsilaiko.
Urban Decay 24/7 Shadow Pencil Stash
Nuostabūs akių pieštukai! Labai gerai pigmentuoti, gerai išsilaiko. Norėčiau daugiau spalvų...
VISKAS kiek turėjau, tiek sudėjau
QUOTE(mrs.mama @ 2012 04 05, 13:00)
Na taip aš kai nusiperku ką nors, tai išbandau, nutofkinu ir į savo puslapį viską dedu