QUOTE(Gisana @ 2012 04 03, 16:18)
na taip, man jis baisiai nepatiko, nes labai sausina lūpas
bandžiau dar prieš tai vazelinu patepti, bet kai ant viršaus lūpdažį tepu, tai iškart susigumuliuoja
O man šitas essence creamy nude labai patinka. Man atrodo, kad ir spalva tau nelabai tinka. Man jis nesausina lūpų, nesigumuliuoja, o spalva
QUOTE(egliuchiux @ 2012 04 03, 17:39)
šiandien išbandžiau Revlon ColorStay Normal/Dry Skin. atspalvis 240
mano oda problematiška. daug paraudusių vietų po spuogelių. pudra maskuoja neblogai
gražus atspalvis šiek tiek įdegusiai odai
prieš
Aš irgi turią šią, tik skirtą mišriai odai. Gerai maskuoja, matosi ir iš foto
Ir šiaip man ji patinka.
QUOTE(Gisana @ 2012 04 03, 20:02)
Essence Tint It 02 Turn To Lucky
Essence Tint It - spalvą keičiantis lūpų blizgesys. 02 Turn To Lucky keičiasi atspalvis nuo oranžinės iki rožinės. Pirkdama šį blizgesį tikėjausi kiek daugiau iš jo, maniau, kad jis keis spalvą pagal lūpų temperatūrą, ar kažkas tokio, bet susidariau įspūdį, kad jis keičia spalvą tik kai džiūsta, nuo lūpų spalva nepriklauso. Taip pat nepatinka man tokia blizgesių tūbelė, nepatogu man. Turbūt greičiau pasibaigs galiojimo laikas, nei aš jį sunaudosiu
bet gi visiems aišku - kas vienam netinka, kitam gali kuo puikiausiai tikt!
Essence Stay With Me 03 Candy Bar
Labai pigmentuotas, ryškus, kreminės konsistencijos lūpų blizgesys. Nelipnus, labai gerai drėkina, malonus ant lūpų. Skonis ir kvapas - meškiukų guminukų
atsižvelgiant į kainą, tai labai puikus pirkinys, kurį kartosiu.
Tas essence Tint it keičia spalvą, bet reikia dienos eigoje kelis kartus tepti. Tai man ryte būna bepslavis, o vakare grįžtu su raudonom lūpom
Pakuotė ir man nepatinka. Šiaip toks vidutiniškas blizgis.
Stay with me ir man patinka