Kokios visos nedrąsios, tai pradėsiu aš
Nivea Colour Passion Nr.84 Rouge Scarlet lūpdažis

Kažkada ieškojau stipriai pigmentuoto raudono lūpdažio ir nusipirkau Nivea pabandymui. Spalva sodri, lūpdažis intensyviai drėkina ir ilgalaikiškas. Pagrindinės NIVEA Make-up lūpų dažų Colour Passion sudedamosios dalys:
- natūralus greipfrutų sėklų aliejus su antioksidantais, padedančiais odai atsinaujinti;
- puoselėjamasis vitaminas E, padedantis apsaugoti odos ląsteles nuo laisvųjų radikalų.
Nivea Essential Care lūpų balzamas
Pats geriausias kada nors turėtas, po visokių bandymų ir t.t.
Essence Lipstick Creamy Nude Nr.50 lūpdažis

Pakuotė - Essence taupė ir šiam produktui. Ypatingai tas matyti pakuotėje - pigus, plonas plastikas. Essence teigia, kad jie lūpdažių pakuotei suteikia tokį patį atspalvį, kaip ir patys lūpų dažai, tačiau realybė kiek kitokia. Nors bent jau man nesvarbu, ar spalva bus tokia pati, kaip ir lūpdažis ir pan. Pigmentacija vidutiniška, maksimalūs du sluoksniai, vėliau lūpdažis ima "veltis" ant lūpų ir negražiai atrodo. Bet kad ir kaip bebūtų blogai, viską atperka produkto kaina, jeigu norisi išbandyti Nude spalvos lūpdažį. Produktas man sausina lūpas, todėl atidėtas į šalį ir nenaudojamas. Norėtųsi didesnio drėkinimo.
NYX Mega Shine Lipgloss Burgundy Nr.LG133 lūpdažis

Tamsus aviečių raudonumas su švelniais rubinų ir mažais rožiniais blizgučiais. Maloni konsistencija ir kvapas. Vienas mano mėgstamiausių, tinkantis vakarui.