Jei vis tik nespėsi, aš iš "Babilono" parvežimu (vėliau kiek) pati kažkaip pasirūpinsiu. :]]]
Užsukau pasidžiaugt, kad dar mačiau jaukių kepuriukių "Dainavos" turguj, nežinojom čia, nes fėja rinkėja šiuo metu be interneto.
o, Ačiū
AČIŪ ingrigai už surinktas ir atgabentas į Kauną Ukmergės kepurytes Ir už didelį pano su angeliukais Kepurytės, ko gero, keliaus toliau į Vilnių , o pano norėčiau perduoti naujai atidaromam Kauno skyriui - ten sienos tuščios, labai tiktų papuošti
ar butu galimybe paimti kepureles is dainavos turgaus?
kadangi girdejau zmoniu atsiliepimus apie sia grazia akcija,tai manau,as ja palaikysiu visus metus savo siulu skyriuje nes daug zmogeliuku sake rudeniop,kada vakarai bus ilgesni
kadangi girdejau zmoniu atsiliepimus apie sia grazia akcija,tai manau,as ja palaikysiu visus metus savo siulu skyriuje nes daug zmogeliuku sake rudeniop,kada vakarai bus ilgesni
kepurėles iš Molėtų siust paštu?
+2012 05 20, 00:02-->
Aisku,kad tinki atlek paimti
QUOTE(hi @ 2012 05 20, 00:02)
O aš netinku?
Aisku,kad tinki atlek paimti
Okis, susitarsim kada, dar pora dienelių gali pabūt.
Jei artimu laiku neatsiras kas atveža, turbūt.
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 05 20, 12:20)
kepurėles iš Molėtų siust paštu?
Jei artimu laiku neatsiras kas atveža, turbūt.
+2012 05 21, 11:11-->
Blogiausia tai, kad aš nevisai prognozuojama Nežinau kada būsiu laisva. Gal tada bandysiu žaidimų balkone palikti, gi nieko neatsitiks, ar ne? O tuo pačiu gal dar ir su sūnaus gydytoja pakalbėsiu... A gerai taip?
QUOTE(hi @ 2012 05 21, 11:11)
Geriausiai gal jei jau būsit Kaune, tai į "Šeimininkės" redakciją. Jei skyriuj, tai manyčiau žaidimų kambary palikt, bet jis tik nuo 14.00 dirba.
Arba kaip nors tartis dėl asmeninio paėmimo, jei ryte - rasčiau kas paimtų, nes pati dahlia pora dienų berods bus užsiėmus.
Arba kaip nors tartis dėl asmeninio paėmimo, jei ryte - rasčiau kas paimtų, nes pati dahlia pora dienų berods bus užsiėmus.
Blogiausia tai, kad aš nevisai prognozuojama Nežinau kada būsiu laisva. Gal tada bandysiu žaidimų balkone palikti, gi nieko neatsitiks, ar ne? O tuo pačiu gal dar ir su sūnaus gydytoja pakalbėsiu... A gerai taip?