Įkraunama...
Įkraunama...

Gerumo akcija "Spalvotas pavasaris"

Jei vis tik nespėsi, aš iš "Babilono" parvežimu (vėliau kiek) pati kažkaip pasirūpinsiu. :]]]

Užsukau pasidžiaugt, kad dar mačiau jaukių kepuriukių "Dainavos" turguj, nežinojom čia, nes fėja rinkėja biggrin.gif šiuo metu be interneto. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 gegužės 2012 - 18:49
o, Ačiū smile.gif
Atsakyti
AČIŪ ingrigai už surinktas ir atgabentas į Kauną Ukmergės kepurytes 4u.gif Ir už didelį pano su angeliukais wub.gif Kepurytės, ko gero, keliaus toliau į Vilnių ax.gif , o pano norėčiau perduoti naujai atidaromam Kauno skyriui - ten sienos tuščios, labai tiktų papuošti 4u.gif
Atsakyti
ar butu galimybe paimti kepureles is dainavos turgaus?
kadangi girdejau zmoniu atsiliepimus apie sia grazia akcija,tai manau,as ja palaikysiu visus metus savo siulu skyriuje smile.gif nes daug zmogeliuku sake rudeniop,kada vakarai bus ilgesni smile.gif
Atsakyti
O aš netinku? hihihi.gif
Atsakyti
kepurėles iš Molėtų siust paštu? 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 20, 00:02-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 05 20, 00:02)
O aš netinku?  hihihi.gif

Aisku,kad tinki tongue.gif atlek paimti wink.gif
Atsakyti
Okis, susitarsim kada, dar pora dienelių gali pabūt. 4u.gif

QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 05 20, 12:20)
kepurėles iš Molėtų siust paštu?  4u.gif

Jei artimu laiku neatsiras kas atveža, turbūt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 20 gegužės 2012 - 23:03
Rytoj ketinu važiuoti į Kauną ir nuvežt prieniškių kepuriukus. Būsiu Šilainiuose prie Oazės ir klinikose. Kur ir kam geriausiai visą šitą gėrį perduoti? Gal tiesiai į mūsų skyriuką pristatyti?
Atsakyti
Geriausiai gal jei jau būsit Kaune, tai į "Šeimininkės" redakciją. 4u.gif Jei skyriuj, tai manyčiau žaidimų kambary palikt, bet jis tik nuo 14.00 dirba.

Arba kaip nors tartis dėl asmeninio paėmimo, jei ryte - rasčiau kas paimtų, nes pati dahlia pora dienų berods bus užsiėmus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 gegužės 2012 - 10:13
smile.gif+2012 05 21, 11:11-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 05 21, 11:11)
Geriausiai gal jei jau būsit Kaune, tai į "Šeimininkės" redakciją.  4u.gif Jei skyriuj, tai manyčiau žaidimų kambary palikt, bet jis tik nuo 14.00 dirba.

Arba kaip nors tartis dėl asmeninio paėmimo, jei ryte - rasčiau kas paimtų, nes pati dahlia pora dienų berods bus užsiėmus.

Blogiausia tai, kad aš nevisai prognozuojama biggrin.gif Nežinau kada būsiu laisva. Gal tada bandysiu žaidimų balkone palikti, gi nieko neatsitiks, ar ne? O tuo pačiu gal dar ir su sūnaus gydytoja pakalbėsiu... A gerai taip?
Atsakyti
Tai jei būsit, manau tikrai rasit kur ir kaip palikt. Manau gerai viskas. ax.gif
Atsakyti