Įkraunama...
Įkraunama...

Gerumo akcija "Spalvotas pavasaris"

Ok, suvedu...

SURINKIMO TAŠKELIAI

KAUNAS:

- parduotuvė “Casa Lana” Algirdo g. 2 (prie “Hypermaximos”)- parduotuvė “Siūlų krautuvėlė”, Nemuno g. 43A
- KAUNAS, Dainavos turgus , V.Krėves 43 . 110-111 vieta (siūliukai)
- Šiaurės pr. 8D Maxima, antrame aukšte SIŪLŲ KRAUTUVĖLĖ

ŠIAULIAI, Casa Lana: Vilniaus g. 255, tel.8685/02795

PANEVĖŽYS
Panevėžio bibliotekos
http://panbiblioteka...tai/bibliotekos
Kontaktinis telefonas informacijai 8-45-420379

KAIŠIADORYSE Siūlų parduotuvėje, esančioje Gedimino g. 116, IKI pasaže

MAŽEIKIUOSE galima atnešti : Burbos 6 "Santarves" redakcija, Žemaitijos 29 "Santarvės" filialas. Perduoti Sigitui Strazdauskui

ALYTUJE Jurgio Kunčino viešoji biblioteka Vaikų ir jaunimo literatūros skyrius Adresas: Topolių g. 21, tel. 8-657-55144 Gintarė

UKMERGĖJE
Ukmergės rajono savivaldybės Vlado Šlaito viešoji biblioteka
Adresas: Vytauto g. 30, LT- 20107 Ukmergė

JONAVOJE, kreiptis į angulyte.
Atsakyti
sąvade tradiciškai trūksta VIlniaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2014 03 05, 21:25)
sąvade tradiciškai trūksta VIlniaus biggrin.gif

biggrin.gif o aš tradiciškai atsakysiu ryt ax.gif
Pasiklausiu, gal "Rugutės namučiai" galės priimti..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2014 03 06, 00:33)
biggrin.gif  o aš tradiciškai atsakysiu ryt  ax.gif
Pasiklausiu, gal "Rugutės namučiai" galės priimti..

Šiandienai turiu tik pažadą, kad surinkimas Vilniuje tikrai bus, o iki pirmadienio suderins kur geriau - ar "Rugutės namučiuose", ar atras kas kažkur patogesnėj vietoj galėtų..
Atsakyti
Labutis, visoms mezgėjėlėms. Šaunu, kad akcijos tęsiasi. Teko sudalyvauti pernai, stengsiuos prisidėt ir šiemet. Visoms linkiu gražių ir šiltų darbelių 4u.gif
Atsakyti
klausimas organizatorėms - ar gali riešinės būti puoštos karoliukais, ar geriau apsieiti be jų?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2014 03 16, 19:26)
klausimas organizatorėms - ar gali riešinės būti puoštos karoliukais, ar geriau apsieiti be jų?

bigsmile.gif puoškite, išorinę pusę puoškite kuo tik norit. Pastebėjimas (ar netgi prašymas ax.gif ) dėl riešinių, kad jos būtų šiek tiek pailgintos į delno pusę, su skylute nykščiui, bet be pirštų. Taip man nusakė viena mergaitė, kuriai per chemijas rankytės visad šąla..
Atsakyti
Sveikos. Šilutėje taškelio, įtariu, nebus. Tada kur galėčiau išsiųsti?
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2014 03 06, 23:06)
Šiandienai turiu tik pažadą, kad surinkimas Vilniuje tikrai bus, o iki pirmadienio suderins kur geriau - ar "Rugutės namučiuose", ar atras kas kažkur patogesnėj vietoj galėtų..

Ar jau aisku del taskelio Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 03 23, 13:33)
Ar jau aisku del taskelio Vilniuje?

Atleiskit, kad ilgokai užtruko derinimas blush2.gif
Vilniuje kepurytes galit atnešti į "Rugutės" namus, P. Smuglevičiaus g. 45. Bet prieš tai pasiskambinkit Dainorui (+370 687 20466)- galbūt jis kažkur kitur mieste galės su jumis susitikti ir paimti kepurėles.

Vilkaviškyje surinkimo taškeliu sutiko pabūti Viešoji biblioteka
(Sodų g. 1, (8-342) 53842)

QUOTE(Naistė @ 2014 03 23, 12:00)
Sveikos. Šilutėje taškelio, įtariu, nebus. Tada kur galėčiau išsiųsti?

Pabandysiu ir jūsų biblioteką rimčiau pakalbinti ax.gif , gal atsiras tada taškelis..
Atsakyti
noriu ir aš prisidėti, bet esu Šakiuose. Kur artimiausias taškas būtų arba kur kam siųsti- mielai išsiųsčiau 4u.gif turiu jau pora vasarai a-la skrybėliukų
tiesa, jei taško mano mieste nėra- siūlausi juo tapti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 01 balandžio 2014 - 21:00
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 01, 21:52)
noriu ir aš prisidėti, bet esu Šakiuose. Kur artimiausias taškas būtų arba kur kam siųsti- mielai išsiųsčiau 4u.gif turiu jau pora vasarai a-la skrybėliukų
tiesa, jei taško mano mieste nėra- siūlausi juo tapti blush2.gif

Ačiū wub.gif , būtų labai šaunu, jei palauktumėt truputį (na, iki kokios 20-tos dienos) ir į savo siuntinuką priimtumėt kitų šakiečių kepurytes, jei tokių atsirastų.. Adresą siuntimui parašau į AŽ jau dabar, kad iš atminties neiškristų blush2.gif
Atsakyti