Ok, suvedu...
SURINKIMO TAŠKELIAI
KAUNAS:
- parduotuvė Casa Lana Algirdo g. 2 (prie Hypermaximos)- parduotuvė Siūlų krautuvėlė, Nemuno g. 43A
- KAUNAS, Dainavos turgus , V.Krėves 43 . 110-111 vieta (siūliukai)
- Šiaurės pr. 8D Maxima, antrame aukšte SIŪLŲ KRAUTUVĖLĖ
ŠIAULIAI, Casa Lana: Vilniaus g. 255, tel.8685/02795
PANEVĖŽYS
Panevėžio bibliotekos
http://panbiblioteka...tai/bibliotekos
Kontaktinis telefonas informacijai 8-45-420379
KAIŠIADORYSE Siūlų parduotuvėje, esančioje Gedimino g. 116, IKI pasaže
MAŽEIKIUOSE galima atnešti : Burbos 6 "Santarves" redakcija, Žemaitijos 29 "Santarvės" filialas. Perduoti Sigitui Strazdauskui
ALYTUJE Jurgio Kunčino viešoji biblioteka Vaikų ir jaunimo literatūros skyrius Adresas: Topolių g. 21, tel. 8-657-55144 Gintarė
UKMERGĖJE
Ukmergės rajono savivaldybės Vlado Šlaito viešoji biblioteka
Adresas: Vytauto g. 30, LT- 20107 Ukmergė
JONAVOJE, kreiptis į angulyte.
sąvade tradiciškai trūksta VIlniaus
QUOTE(Karusia @ 2014 03 05, 21:25)
sąvade tradiciškai trūksta VIlniaus
o aš tradiciškai atsakysiu ryt
Pasiklausiu, gal "Rugutės namučiai" galės priimti..
QUOTE(dahlia+++ @ 2014 03 06, 00:33)
o aš tradiciškai atsakysiu ryt
Šiandienai turiu tik pažadą, kad surinkimas Vilniuje tikrai bus, o iki pirmadienio suderins kur geriau - ar "Rugutės namučiuose", ar atras kas kažkur patogesnėj vietoj galėtų..
klausimas organizatorėms - ar gali riešinės būti puoštos karoliukais, ar geriau apsieiti be jų?
QUOTE(Karusia @ 2014 03 16, 19:26)
klausimas organizatorėms - ar gali riešinės būti puoštos karoliukais, ar geriau apsieiti be jų?
puoškite, išorinę pusę puoškite kuo tik norit. Pastebėjimas (ar netgi prašymas ) dėl riešinių, kad jos būtų šiek tiek pailgintos į delno pusę, su skylute nykščiui, bet be pirštų. Taip man nusakė viena mergaitė, kuriai per chemijas rankytės visad šąla..
Sveikos. Šilutėje taškelio, įtariu, nebus. Tada kur galėčiau išsiųsti?
QUOTE(dahlia+++ @ 2014 03 06, 23:06)
Šiandienai turiu tik pažadą, kad surinkimas Vilniuje tikrai bus, o iki pirmadienio suderins kur geriau - ar "Rugutės namučiuose", ar atras kas kažkur patogesnėj vietoj galėtų..
Ar jau aisku del taskelio Vilniuje?
QUOTE(Viksė @ 2014 03 23, 13:33)
Ar jau aisku del taskelio Vilniuje?
Atleiskit, kad ilgokai užtruko derinimas
Vilniuje kepurytes galit atnešti į "Rugutės" namus, P. Smuglevičiaus g. 45. Bet prieš tai pasiskambinkit Dainorui (+370 687 20466)- galbūt jis kažkur kitur mieste galės su jumis susitikti ir paimti kepurėles.
Vilkaviškyje surinkimo taškeliu sutiko pabūti Viešoji biblioteka
(Sodų g. 1, (8-342) 53842)
QUOTE(Naistė @ 2014 03 23, 12:00)
Sveikos. Šilutėje taškelio, įtariu, nebus. Tada kur galėčiau išsiųsti?
Pabandysiu ir jūsų biblioteką rimčiau pakalbinti , gal atsiras tada taškelis..
noriu ir aš prisidėti, bet esu Šakiuose. Kur artimiausias taškas būtų arba kur kam siųsti- mielai išsiųsčiau turiu jau pora vasarai a-la skrybėliukų
tiesa, jei taško mano mieste nėra- siūlausi juo tapti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 01, 21:52)
noriu ir aš prisidėti, bet esu Šakiuose. Kur artimiausias taškas būtų arba kur kam siųsti- mielai išsiųsčiau turiu jau pora vasarai a-la skrybėliukų
Ačiū , būtų labai šaunu, jei palauktumėt truputį (na, iki kokios 20-tos dienos) ir į savo siuntinuką priimtumėt kitų šakiečių kepurytes, jei tokių atsirastų.. Adresą siuntimui parašau į AŽ jau dabar, kad iš atminties neiškristų