O Ukmerge. Niekas nesurenka kepuryciu . Ar sis miestas neprisideda prie akcijos
Papildyta:
Dabar dar galvoju. Reikia plonesniu kepuryciu, nes jau kaip ir pavasaris. Velta gal jau per silta butu .
QUOTE(karosimi @ 2014 03 02, 10:44)
Papildyta:
Dabar dar galvoju. Reikia plonesniu kepuryciu, nes jau kaip ir pavasaris. Velta gal jau per silta butu .
Papildyta:
Praeitais metais "Šeimininkės" straipsnyje buvo minima Ukmergės biblioteka Ar tai darbuotojų laiškas, ar tai siuntinys?
QUOTE(karosimi @ 2014 03 02, 11:44)
Papildyta:
Papildyta:
Paskambinsiu pirmadienį į Ukmergės biblioteką, pasiklausiu.. Arba tiesiog paprašysiu, kad padėtų surinkti kepurytes
O dėl kepuryčių sezoniškumo, tai žinokime, jog akcija - ne tik pavasariui ar vasarai. Akcijos metu surinktas kepurytes ligoniukai nešioja visus metus, taigi reikia ir rudeniui, ir žiemai. Šiltesnių taip pat reikia.
Supratau pradesiu megzti , paziuresiu ka is vilnos turiu. Turiu dvi poras veltu vaikisku tapkyciu. Manau galiu ir jas prideti prie kepuryciu.
QUOTE(karosimi @ 2014 03 02, 13:27)
Supratau pradesiu megzti , paziuresiu ka is vilnos turiu. Turiu dvi poras veltu vaikisku tapkyciu. Manau galiu ir jas prideti prie kepuryciu.
O taip, tapkiukai būtų puiku Kaip jau ne kartą minėjau, skyriuje gydosi vaikučiai iš įvairių šeimų, kai kuriems reikia ir tapukų, ir kojinyčių, ir megztinuko..
Beje, jeigu kuri mezgėja nori sudalyvauti akcijoje, bet neturi galimybės įsigyti siūliukų - rašykit, atsiųsiu
Sveiki, esu iš Jonavos. Bandysiu per pažįstamus ir kolegas parinkti ir aš kepuriukų, ir bent jau dalelyte prisidėti prie akcijos... Man nesudėtinga atvežti iki Kauno bus :-)
Ukmergės viešoji biblioteka dalyvauja
Ukmergės rajono savivaldybės Vlado Šlaito viešoji biblioteka
Adresas: Vytauto g. 30, LT- 20107 Ukmergė
Ačiū Labai labai ačiū iš anksto
Ar gali jonavietės dėl kepuryčių perdavimo kreiptis į Jus? Galim įrašyt į "surinkėjų" sąrašiuką?
QUOTE(angulyte @ 2014 03 03, 11:10)
Sveiki, esu iš Jonavos. Bandysiu per pažįstamus ir kolegas parinkti ir aš kepuriukų, ir bent jau dalelyte prisidėti prie akcijos... Man nesudėtinga atvežti iki Kauno bus :-)
Ar gali jonavietės dėl kepuryčių perdavimo kreiptis į Jus? Galim įrašyt į "surinkėjų" sąrašiuką?
QUOTE(dahlia+++ @ 2014 03 03, 15:31)
Ukmergės viešoji biblioteka dalyvauja
Galim drąsiai :-)
QUOTE(angulyte @ 2014 03 03, 17:51)
Galim drąsiai :-)
Ačiū, puiku
Taigi, prašau hi, kuri labai puikiai atlieka informacinį darbą - papildyk bendrą sąrašiuką
QUOTE(dahlia+++ @ 2014 03 02, 01:13)
Tinkamų siūlų dar turiu šiek tiek paaukotų praeitų metų akcijai - parašykit man į AŽ savo adresą, atsiųsiu.
Beje, kaip ir kasmet labai prašau mezgėjų pamegzti ir berniukams. Jiems visad pritrūkstam kepuryčių labai anksti, neužtenkam iki kitos akcijos
Beje, kaip ir kasmet labai prašau mezgėjų pamegzti ir berniukams. Jiems visad pritrūkstam kepuryčių labai anksti, neužtenkam iki kitos akcijos
oi ne, taip isipareigot negaliu, nes gal nebespesiu ar dar kas -paskui siulai kabes 'ant sazines' . Ziuresiu is to ka turiu tinkamo
QUOTE(mama-gita @ 2014 03 03, 21:18)
oi ne, taip isipareigot negaliu, nes gal nebespesiu ar dar kas -paskui siulai kabes 'ant sazines' . Ziuresiu is to ka turiu tinkamo
Juk akcija gali tęstis tiek, kiek jums reikės.. Nieks durų sulig balandžio pabaiga neužvers, virbalų neatims
Neįkalbinėju - tiesiog siūlau jums palankias sąlygas..
Labai graži idėja ir akcija. Pradėjau jai ruoštis ir aš po truputį