Įkraunama...
Įkraunama...

Gerumo akcija "Spalvotas pavasaris"

O Ukmerge. Niekas nesurenka kepuryciu doh.gif . Ar sis miestas neprisideda prie akcijos g.gif
Papildyta:
Dabar dar galvoju. Reikia plonesniu kepuryciu, nes jau kaip ir pavasaris. Velta gal jau per silta butu blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 03 02, 10:44)
O Ukmerge. Niekas nesurenka kepuryciu  doh.gif . Ar sis miestas neprisideda prie akcijos g.gif
Papildyta:
Dabar dar galvoju. Reikia plonesniu kepuryciu, nes jau kaip ir pavasaris. Velta gal jau per silta butu  blush2.gif .

Praeitais metais "Šeimininkės" straipsnyje buvo minima Ukmergės biblioteka g.gif Ar tai darbuotojų laiškas, ar tai siuntinys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 03 02, 11:44)
O Ukmerge. Niekas nesurenka kepuryciu  doh.gif . Ar sis miestas neprisideda prie akcijos g.gif
Papildyta:
Dabar dar galvoju. Reikia plonesniu kepuryciu, nes jau kaip ir pavasaris. Velta gal jau per silta butu  blush2.gif .

Paskambinsiu pirmadienį į Ukmergės biblioteką, pasiklausiu.. Arba tiesiog paprašysiu, kad padėtų surinkti kepurytes ax.gif

O dėl kepuryčių sezoniškumo, tai žinokime, jog akcija - ne tik pavasariui ar vasarai. Akcijos metu surinktas kepurytes ligoniukai nešioja visus metus, taigi reikia ir rudeniui, ir žiemai. Šiltesnių taip pat reikia. 4u.gif
Atsakyti
Supratau pradesiu megzti , paziuresiu ka is vilnos turiu. Turiu dvi poras veltu vaikisku tapkyciu. Manau galiu ir jas prideti prie kepuryciu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 03 02, 13:27)
Supratau pradesiu megzti , paziuresiu ka is vilnos turiu. Turiu dvi poras veltu vaikisku tapkyciu. Manau galiu ir jas prideti prie kepuryciu.  rolleyes.gif

wub.gif O taip, tapkiukai būtų puiku wub.gif Kaip jau ne kartą minėjau, skyriuje gydosi vaikučiai iš įvairių šeimų, kai kuriems reikia ir tapukų, ir kojinyčių, ir megztinuko..

Beje, jeigu kuri mezgėja nori sudalyvauti akcijoje, bet neturi galimybės įsigyti siūliukų - rašykit, atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, esu iš Jonavos. Bandysiu per pažįstamus ir kolegas parinkti ir aš kepuriukų, ir bent jau dalelyte prisidėti prie akcijos... Man nesudėtinga atvežti iki Kauno bus :-)
Atsakyti
Ukmergės viešoji biblioteka dalyvauja 4u.gif 4u.gif

Ukmergės rajono savivaldybės Vlado Šlaito viešoji biblioteka
Adresas: Vytauto g. 30, LT- 20107 Ukmergė

QUOTE(angulyte @ 2014 03 03, 11:10)
Sveiki, esu iš Jonavos. Bandysiu per pažįstamus ir kolegas parinkti ir aš kepuriukų, ir bent jau dalelyte prisidėti prie akcijos... Man nesudėtinga atvežti iki Kauno bus :-)

Ačiū wub.gif Labai labai ačiū iš anksto 4u.gif 4u.gif
Ar gali jonavietės dėl kepuryčių perdavimo kreiptis į Jus? Galim įrašyt į "surinkėjų" smile.gif sąrašiuką?
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2014 03 03, 15:31)
Ukmergės viešoji biblioteka dalyvauja  4u.gif  4u.gif

Ukmergės rajono savivaldybės Vlado Šlaito viešoji biblioteka
Adresas: Vytauto g. 30, LT- 20107 Ukmergė

Ačiū  wub.gif  Labai labai ačiū iš anksto  4u.gif  4u.gif
Ar gali jonavietės dėl kepuryčių perdavimo kreiptis į Jus? Galim įrašyt į "surinkėjų"  smile.gif  sąrašiuką?

Galim drąsiai :-)
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2014 03 03, 17:51)
Galim drąsiai :-)

Ačiū, puiku 4u.gif
Taigi, prašau hi, kuri labai puikiai atlieka informacinį darbą - papildyk bendrą sąrašiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2014 03 02, 01:13)
Tinkamų siūlų dar turiu šiek tiek paaukotų praeitų metų akcijai - parašykit man į AŽ savo adresą, atsiųsiu.

Beje, kaip ir kasmet labai prašau mezgėjų pamegzti ir berniukams. Jiems visad pritrūkstam kepuryčių labai anksti, neužtenkam iki kitos akcijos  ax.gif

oi ne, taip isipareigot negaliu, nes gal nebespesiu ar dar kas -paskui siulai kabes 'ant sazines' . Ziuresiu is to ka turiu tinkamo
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 03 03, 21:18)
oi ne, taip isipareigot negaliu, nes gal nebespesiu ar dar kas -paskui siulai kabes 'ant sazines' . Ziuresiu is to ka turiu tinkamo

ax.gif Juk akcija gali tęstis tiek, kiek jums reikės.. Nieks durų sulig balandžio pabaiga neužvers, virbalų neatims smile.gif
Neįkalbinėju - tiesiog siūlau jums palankias sąlygas..
Atsakyti
Labai graži idėja ir akcija. Pradėjau jai ruoštis ir aš po truputį ax.gif
Atsakyti