Įkraunama...
Įkraunama...

Gerumo akcija "Spalvotas pavasaris"

QUOTE(dahlia+++ @ 2013 04 07, 21:06)

1. O aš taip pat noriu parodyti, kokie grožiai laukia mano namuose kelionės pas vaikučius  smile.gif

2. Jei kuri mezgėja norės padėti - priimsiu į būrį  mirksiukas.gif

1. super wub.gif thumbup.gif

2. prisidesiu jei priimsite ax.gif
Atsakyti
Dahlia+++ - labai šaunu. 4u.gif
Mūsiškė antra siunta atvažiuos vėliau, su kuo nors pakeliui. ko gero bus dar 50-60. Dar laukiame, kol parveš iš Anykščių kultūros centro - nertų, siūtų ir tapytų.

Norėjau paklausti - ar visos tinkamos? ax.gif ar - koks procentas tinkamų? ax.gif
Ar darysite šventę šiemet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 07 balandžio 2013 - 21:52
QUOTE(audryta @ 2013 04 07, 22:44)
2. prisidesiu jei priimsite ax.gif

Mielai 4u.gif 4u.gif Tik galutinių rezultatų reikia sulaukti ax.gif

QUOTE(Karusia @ 2013 04 07, 22:50)
Mūsiškė antra siunta atvažiuos vėliau, su kuo nors pakeliui. ko gero bus dar 50-60. Dar laukiame, kol parveš iš Anykščių kultūros centro - nertų, siūtų ir tapytų.

Norėjau paklausti - ar visos tinkamos? ax.gif ar - koks procentas tinkamų? ax.gif
Ar darysite šventę šiemet?

Karusia, ar tik ne jums reikia kontaktų mamytės iš Panevėžio (ne hi:), o iš onko ligoniukų ), kuri į Kauną važinėja?? Tik dabar prisiminiau, kad hi:) kažką buvo man rašiusi doh.gif Jei dar reikia - parašysiu..
O dėl tinkamumo ir procento galiu pasakyti tiek - nė viena kepurytė per 4 metus nunukeliavo į šiukšliadėžę ir niekada to nebus. Pasitaiko, kad kažkas ir nelabai vaikučiams tinka, bet jau žinom kaip paskirstyti: per didelės - į suaugusiųjų onko skyrių, per mažos (nuo šių metų) - pas naujagimius mirksiukas.gif Na, o kai kurias ir šiek tiek pataisyt tenka, bet (aš asmeniškai) labai vertinu bet kokias akcijos dalyvių pastangas dėl vaikučių, geranoriškumą ir tikrai padarau taip, kad kiekviena kepurytė pasiektų savo šeimininką 4u.gif
Ačiū visoms, kurios prisideda ir ragina kitas tai daryti wub.gif

Mini šventė bus ir šiemet - didelės negalim daryti dėl patalpų mažumo biggrin.gif Žadam džiaugtis jūsų padovanotomis kepurytėmis, vaišintis ir spalvinti pavasarį tikrais dažais ant tikrų paveikslų porėmių 4u.gif O kaip čia mums viskas pavyks ( unsure.gif unsure.gif ) - parašysiu jau šios savaitės pabaigoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dahlia+++: 07 balandžio 2013 - 22:40
taip, man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 04 07, 22:35)
Mielai  4u.gif  4u.gif Tik galutinių rezultatų reikia sulaukti  ax.gif

as nuo pernai siuliuku turiu tai neriu. tik kontaktu reiktu. o gal yra nerenciu jonavieciu, nuvesciau i bendra siuntini ax.gif o del tolimesniu kepuriuku irgi galesiu pagelbet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 08 balandžio 2013 - 06:41
Atkeliavo ir Sandruliaaa kepurytės 4u.gif Labai papuoš šiek tiek didesnius berniukus wub.gif wub.gif
AČIŪ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai džiugu, kad atkeliavo laiku bigsmile.gif
Ačiū Jums, kad organizuojat tokias akcijas ir leidžiat visiems norintiems šiek tiek prisidėti 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,labai gailiuosi,kad nespėjau nei vienos kepurytės nunerti ir labai nudžiugau(jei gerai supratau),kad galima ir vėliau jas atsiųsti.Prižadu prisijungti,o jei vasarą nebus galima,tada manau žiemą vėl kažkas bus organizuojama,tada jau iš anksto pasiruošiu.Gerbiu Jus visas už gerumą,o pačios širdelėj toks negeras kirminėlis krebžda,kad neprisidėjau...
Atsakyti
barboryte1971, suprantu, kaip jaučiatės, nes pernai man buvo tas pats. Per vėlai pastebėjau, kad vyksta tokia akcija ir nespėjau nei vienos kepurėlės nunert. Bet užtat gerą pusmetį laukiau, kada čia vėl viskas prasidės ir sulaukiau 4u.gif Prisidėti tikrai smagu ir čia niekad ne vėlu 4u.gif
Atsakyti
Ei ei - kas čia per kirminėliai ir blogos savijautos nono.gif Nerkit kada tik galit ir atsiųskit (adresą parašysiu, kai norėsit smile.gif ) - vaikučius jūsų kepurėlės pasieks bet kada. Papildymas metų eigoj labai reikalingas 4u.gif
Juk ir ši tema (ačiū moderatorei 4u.gif 4u.gif ) išliko nuo praeito pavasario, jūs vis užsukdavote, domėjotės ir ax.gif pačios akciją ir pradėjot (mums su hi:) beliko tik skelbimukus sukurti ir išplatinti biggrin.gif ). Tai va čia palaikykim ryšį ir toliau. Rašykit, kada kas ką turėsit 4u.gif
O barborytes kepurytes, jei tik jų bus, pro šalį važiuodama galėsiu paimti, dabar jau žinau kur stabtelt mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar papuošiu temą biggrin.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Ar pasiekė Jus kepuriukai iš Kaišiadorių? Palikau antradienį ŪP redakcijoj smile.gif
Atsakyti