Įkraunama...
Įkraunama...

Gerumo akcija "Spalvotas pavasaris"

Dar šiek gerumo temos paspalvinimui.

user posted image

O čia šiaip nesusilaikiau Panevėžio dėžes apžiūrėjus. biggrin.gif

user posted image

FB dar mačiau klausimą apie taškelį Anykčiuose (na arba apie galintį iš ten atvežt į Kauną ar Vilnių). Gal čia kas užmatys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 04 balandžio 2013 - 15:46
smile.gif+2013 04 04, 15:33-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2013 04 04, 15:33)
Santykinai iki tiek... tai orientacinė data, kad maždaug jausti "iki kada renkama". Bet artimiausiu metu dar tikrai suspėsite į akciją. Nors tikrai pravers ir kiekvienas po akcijos laiko "pasivijęs" darbelis. Klausimas nekvailas, o šedevrai  wub.gif lai sau tvarkingai išdžiūsta.

kaip gerai, kad spes "sedevrai" isdziuti smile.gif o gal galima visus metus periodiskai panert kazka sitiem vaikeliukam?
____
o cia mano jau isdziuve "sedevrai" blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip gražu. wub.gif Žinoma, galima, neamžinos tos atsargos...

O apskritai tai...paskutinėm dienom kažko "atsijungė" emocijos, bet kai matai tiek formą įgijusio gerumo paliečia. Kai solidarizuojas ir su tuo nesusidūrę ir susidūrę su sunkiom ligom tiek, kad rods kur dar čia laiko apie šitus vaikelius galvot beranda...o randa... Širdies logika. wub.gif
Atsakyti
O čia mūsų kepurėlės 4u.gif Ačiū kolegei Oksanai už paaukotus siūlus, ačiū mano dukrytei, kuri mielu noru pademonstravo berniukams skirtas kepurėles rolleyes.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Savaitgalį jos bus išplautos, dukrytė žadėjo padėt nupiešt palinkėjimus ir pirmadienį iškeliaus mūsų siuntinukas į Kauną.
Tiesa, ryt į darbo pabaigą užeisiu į mūsų surinkimo taškelį Klaipėdoje ir jei dar kas bus atnešęs kepurėlių būtinai priimsim jas į siuntinuką 4u.gif
Atsakyti
Super. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 04 04, 21:03)
O čia mūsų kepurėlės  4u.gif  Ačiū kolegei Oksanai už paaukotus siūlus, ačiū mano dukrytei, kuri mielu noru pademonstravo berniukams skirtas kepurėles  rolleyes.gif

...

kokios dailios kepurėlės wub.gif
ir mergytė Jūsų šaunuolė, mano tik rožines demonstruotų lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
O merginą tai tikrai šaunuolę turiu, labai padėjo man, leido matuoti beneriant, o paskui labai noriai demonstravo ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Kitą savaitę išsiųsiu ir aš Telšių kepurytes (ne kažin kas,bet vis į bendrą katilą ax.gif ). Baiginėju savo planą-10-ta kepurytė ,,ant vąšelio,, rolleyes.gif
Tiesa,taip gavosi,kad su viena kaimo mokyklos technologijų mokytoja per vėlai išsikalbėjom,jie kepuryčių dar nespėjo numegzt,tai mes sutarėme,kad savavališkai prasitęsim akcijos laiką cool.gif
Beje,klausimukas (gal pražiopsojau?...) - o kur siųsti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarskaliukas: 06 balandžio 2013 - 11:05
Pasirinkit :] Kaunan dažniausiai siunčia dahliai+++ , galima ir man (tas pats bendras katilas, kuris reikalui esant visiems padalinamas), Vilniuje - renax. Dar yra taškelių adresai, bet nežinau kaip jie su savavališkai pratęstu laiku elgias. biggrin.gif
Bet su adresais gal až. :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 balandžio 2013 - 15:34

Kadangi aš pati Telšiuose ir bandžiau pajudinti šį reikalą,pati sutarusi ir dėl surinkimo taškelio buvau,tai jau iš to taškelio ir paėmiau :-). Gal truputį negražiai nuskambėjo tas mano "savavališkai prasitęsėm laiką", bet tuo norėjau tik pasakyti,kad ir toliau bandysim nepamiršt kepuryčių mezgimo-nėrimo kilniam tikslui 4u.gif
Taigi norėčiau adresiuko į až 4u.gif
Atsakyti
Kiek daug čia grožio ir gerų emocijų 4u.gif Manau, kad ne mažiau jų sudėta ir į kiekvieną kepurytę wub.gif
O aš taip pat noriu parodyti, kokie grožiai laukia mano namuose kelionės pas vaikučius smile.gif (tik labai atsiprašau, kad ant visų nuotraukų liko užrašas Barupės mokykla, nors turėjo būti tik ant 2 pirmųjų doh.gif Tikėkit tuo kas užrašyta virš nuotraukos žinutėje blush2.gif )
Štai tiek parsivežiau iš renginio Barupės pagr. mokykloje:

user posted image user posted image

Du siuntinukai iš Kupiškio r. - Jovita iš Aukštupėnų ir ??? iš "Durpetos"(nepaprastai gražios veltos kepurytės, riešinės ir segė wub.gif na ir mezginukai/nėrinukai..):

user posted image user posted image

Auksarankės iš Varėnos r.:

user posted image

Na ir pasirodysiu, kiek pati padirbėjau akcijos metu smile.gif

user posted image

Buvau beįsismaginanti, bet nusprendžiau palaukti akcijos pabaigos ir.. kai jau pamatysim, kiek ir kokių kepuryčių surinkta, ko galimai pritruks - tada pirksiu siūliukus už Kuigalių bendruomenės paaukotus pinigėlius ir megsiu..nersiu... Jei kuri mezgėja norės padėti - priimsiu į būrį mirksiukas.gif

Ir dar.. Baigiasi tik akcijai skirtas laikas. Bet tai nereiškia, kad negalima megzti kepuryčių tada, kai jūs norite ir galite (ooo, nesibaigaintis jūsų gerumas... wub.gif wub.gif ). Mes bet kada jas nunešim ligoniukams, nes kas savaitę gi aplankom.

Į Vilnių kepurytes vėl nuveš "Rugutės" fondo atstovai - jau sutarta 4u.gif

Atsakyti