Dėl surinkimo taškelių:
Šiauliuose - 'Casa Lana" siūlų parduotuvė kasmet dalyvauja, tikrai priimtų kepurytes ir šiemet (ryt sutikslinsiu su direktore, Kaune jie jau pasikabino skelbimuką, o dėl Šiaulių ir Vilniaus užmiršau paklausti );
Ukmergėje - ingriga pernai surinko ir atvežė į Kauną, klasiu pas ją ir šiemet;
Klaipėdoje - neturime pastovaus taškelio, atsiųsdavo mezgėjos pačios. Tad jei kuri imtumėtės surinkti - būtų labai miela ir labai labai AČIŪ
Linkėjimai vaikams - visada laukiami Karusia, organizuokit
Beje, kas matote 'Aukštaitijos TV' - penktadienį žiniose bus reportažiukas apie akciją. Panevėžietės, mūsų Gerumo Ambasadorės, šiek tiek daugiau papasakos apie akciją, kepurytes ir.. (nežinau apie ką ten dar..)
(O aš nuo pirmadienio jau galėsiu pilnai atsiduoti akcijai ir pati nerti pradėsiu, labai dažnai čia užsuksiu, nes kol kas .. šeštadienį maža šventė namuose su dideliais pasiruošimais)
Labukas prisidesiu mielai ir as, tik ar krakmolinasi kepurytes.Savom panelem nekrakmolinu, nes jos mieliau nesioja
asone - man irgi atrodo, kad nekrakmolytos turetu but mielesnes nesiojimui
Siandien uzsukau i siulu parduotuve Klaipedoje prie "Vaiku pasaulio". Jie mielai sutiko priglausti kepureles, jei kas noretu atnesti. Palikau pas ju sios akcijos skelbimuka. Baigiantis akcijai kepureles is ten paimsiu ir kartu su savosiom "priduosiu" kur reikia. Man patogiausia butu perduoti Vilniuje gyvenanciai sesei - ar Vilniuje yra surinkimo taskas, kazkaip neuzmaciau. Jei ten nera, tai tada sakykit kur - atsiusim pastu
Sivakar dar uzsuksiu i ta parduotuve ir parasysiu cia jos pavadinima (nors perku ten siulus, pavadinimo nezinau ) ir darbo laika
Siandien uzsukau i siulu parduotuve Klaipedoje prie "Vaiku pasaulio". Jie mielai sutiko priglausti kepureles, jei kas noretu atnesti. Palikau pas ju sios akcijos skelbimuka. Baigiantis akcijai kepureles is ten paimsiu ir kartu su savosiom "priduosiu" kur reikia. Man patogiausia butu perduoti Vilniuje gyvenanciai sesei - ar Vilniuje yra surinkimo taskas, kazkaip neuzmaciau. Jei ten nera, tai tada sakykit kur - atsiusim pastu
Sivakar dar uzsuksiu i ta parduotuve ir parasysiu cia jos pavadinima (nors perku ten siulus, pavadinimo nezinau ) ir darbo laika
QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 02 28, 16:05)
Man patogiausia butu perduoti Vilniuje gyvenanciai sesei - ar Vilniuje yra surinkimo taskas, kazkaip neuzmaciau. Jei
Vilniuje dėl perdavimo renax ko gero gali pasakyti.
QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 02 28, 19:16)
Tai va. Klaipėdoje surinkimo taškelis yra siūlų parduotuvė JULIRA, adresu Debreceno g. 61, LT-94161 Klaipėda (buvusio "Vaikų pasaulio" pastato 1-ame aukšte). Darbo laikas I-V 10:00-19:00, pietų pertrauka 14:00-15:00.
Dėkui.
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 03 04, 22:53)
viena ausim girdėjau, kad kovo 9 d bus kepurėlių surinkimas jonavos raj, barupėj
... ir ne tik surinkimas, o visa šventė, skirta gerumo akcijai
QUOTE(dahlia+++ @ 2013 03 05, 10:28)
susitiksim
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 03 05, 09:35)
susitiksim
sveikos gal galit pasakyt kur siauliuose surinkimo taskas,as ir noreciau prisidet