Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 10:34)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
  Humoristas  thumbup.gif

as tikiuosi jis tures humoro jausma ir kai gris namo po keliu dienu, o ten ispikuoti pomidorai VISUR, nes dabar tai jis mato tik nekaltus 4 lovelius... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 13 balandžio 2012 - 10:37
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 13, 11:31)
dar klause pamates armonikos, belij sachar paveikslelius ar as pasejau bent viena valgoma pomidora..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 13, 10:36)
as tikiuosi jis tures humoro jausma ir kai gris namo po keliu dienu, o ten ispikuoti pomidorai VISUR..... unsure.gif

ir nei veino valgomo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 10:58)
ir nei veino valgomo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir dar keli jau ilippe i jo lovos puse ant pagalves styro... lotuliukas.gif
jau isivaizduoju jo veido israiska tipo :"sedziu...rukau....galvoju" lotuliukas.gif
Atsakyti
vistiek sprendziu dilema - kurioj pusej daugiau saules - rytinej ar vakarinej doh.gif
Atsakyti
Gerai as pabusiu jau biski "profe", galima? ax.gif
is mano skudnos patirties: daigai vieni stovejo vakarinej pusej ant lango kiti rytinej, rytinej nesityso, vakarinej augo silpniau, o pietinej isvis kai buvo silta vos nesudege doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 13, 12:24)
vistiek sprendziu dilema - kurioj pusej daugiau saules - rytinej ar vakarinej  doh.gif

Puse ten, puse ten palikit. Per dvi dienas nieko nenutiks. Pamatysit, ar bus koks nors skirtumas, tai kitakart zinosit, kur palikt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 13, 12:26)
o pietinej isvis kai buvo silta vos nesudege doh.gif

pas mane visi daigai pietinej pusej. Auga ir dziaugiasi, nieks nesiskundzia.
Kai isvaziavau pries Velykas, dali buvau pernesus i kita kambari, siaurinej pusej, nes bijojau, kad labai isdziovins juos saulute per keturias dienas. Grizus radau, kad tie paliktieji pietinej pusej akivaizdziai isbujojo per ta laika, o kitoj pusej buve atrode kur kas prasciau.
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2012 04 13, 08:17)
kur gi ne  smile.gif
Dar pries kelias dienas nakti - 5 buvo. Mano tulpes net nusalo.
Akcentas - velyvas ir saltas pavasaris ir kad tokiu metu budavau jau viska pasisejusi po agro plevele, o siemet tik dabar prasideda seja. As cia ne apie pomidorus, jei ka  smile.gif

tulpės pas kaimyną jau savaitgalį žydėt pradėjo, pas mane narcizai žydi, apie krokus net nekalbu. O daržas pavasarį taip ar taip agroplėvele pradžioj uždengtas būna. Tai tos paviršinės šalnos - baikė. Be to pirmosios daržovės dygsta šaltai, sąlyginai wink.gif

QUOTE(Asese @ 2012 04 13, 08:52)
Ir aš vakar pasodinau keturis  ax.gif  - jau užvakar rankos niežtėjo, kažkaip jaučiau, kad Gaudvilė sodins smile.gif

lotuliukas.gif tomis pačiomis bangomis gyvenam.

QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 08:54)
ta pati su protu atsisveikančių kompanija kaip ir agurkų temoj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Ex @ 2012 04 13, 09:56)
pavasarį daigai žaliausi, vasarą pomidorai raudoniausi, arbūzai skaniausi, rudenį grybai storiausi...  bigsmile.gif uch, tie suvalkai... biggrin.gif

ojei, Saintlina dzūkė, o aš suvalkietė žemaitiška - malionu susipažint tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 13, 11:42)

Ex, ar pomidorai Sniezno belyj ir Zlato auksti? Na, aukstesni nei 1,50m? O kas cia per suvalkiete zemaitiska, negirdeta tautybe!!!!!! verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 13 balandžio 2012 - 13:04
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 13, 12:53)
tulpės pas kaimyną jau savaitgalį žydėt pradėjo, pas mane narcizai žydi, apie krokus net nekalbu.

klausyk, po kokiu gaubtu tu ten gyveni? blink.gif Kokie narcizai? Kokios tulpes? blink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti