Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 13, 08:40)
dilema - isvaziuojam savaitgaliui....ant kurios palangers daigus palikt?

turbūt geriau ten, kur saulės daugiau. Šildymo, ko gero, nebus jau. Dienas žada debesuotas, tai geriau kuo daugiau saulytės pagaudyt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 09:48)
Prie to paties eksperimento tvarka ir kokius du pomidorus pasodinsiu  smile.gif  Padarysiu palapinę iš agro ir žiūrėsim kas gausis.

Ir aš vakar pasodinau keturis ax.gif - jau užvakar rankos niežtėjo, kažkaip jaučiau, kad Gaudvilė sodins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2012 04 13, 08:45)
tai gal Jus kur siltuose krastuose  smile.gif , na kokios Varenoj ar pan.

čia aš Varėnoj (tiksliau, ūkis mano) biggrin.gif Tuose šiltuose kraštuose ir šalnos ekstremalios būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2012 04 13, 09:45)
tai gal Jus kur siltuose krastuose  smile.gif , na kokios Varenoj ar pan.

Oi, kad toj Varėnos šalnos tai didesnės juk.... Ten Saintlinos karalystė 4u.gif
Aš tai iš Žemaitijos 4u.gif
Bet žemė labai greit džiūsta pavasarį: prieš porą dienų dar buvo šlapia, o vakar jau pats tas pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 13, 08:52)
Ir aš vakar pasodinau keturis  ax.gif  - jau užvakar rankos niežtėjo, kažkaip jaučiau, kad Gaudvilė sodins smile.gif

ta pati su protu atsisveikančių kompanija kaip ir agurkų temoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 09:54)
ta pati su protu atsisveikančių kompanija kaip ir agurkų temoj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 13, 09:40)
as gi del tu padykeliu siltnami isigyjau..
tai todel ir sejau abu pasiziurejimui kas prie ko ir su kuo blush2.gif

Nenusimink, Partizanė žadėjo sėklų gen drektorių raundape išmaudyti... bus atkeršyta už apgavystę su tais "vazoniniais" Black Cherriais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 13, 08:59)
Nenusimink, Partizanė žadėjo sėklų gen drektorių raundape išmaudyti... bus atkeršyta už apgavystę su tais "vazoniniais" Black Cherriais biggrin.gif

biggrin.gif zinos tada su kuo susidejo lotuliukas.gif , kita kart pats bandys VISAS seklas pries mums parduodant

Partizane, tu jei ka svisni, cia manau armija surinksi jei anas labai priesinsis lotuliukas.gif

mano cesnakai jau sudygo, kita lysve nesutvarkyta doh.gif
i braskes pasiziuriu tai taip smagu kol zole neatzele mad.gif bet gal jau jas galima apmulciuoti? gal jau isils zeme, tada ravet nereiktuuuu clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 13 balandžio 2012 - 09:03
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 08:53)
čia aš Varėnoj (tiksliau, ūkis mano)  biggrin.gif  Tuose šiltuose kraštuose ir šalnos ekstremalios būna  mirksiukas.gif

QUOTE(Asese @ 2012 04 13, 08:54)
Oi, kad toj Varėnos šalnos tai didesnės juk.... Ten Saintlinos karalystė  4u.gif
Aš tai iš Žemaitijos  4u.gif
Bet žemė labai greit džiūsta pavasarį: prieš porą dienų dar buvo šlapia, o vakar jau pats tas pas mus  4u.gif

Kazkodel atrodo, kad Varenos apylinkese visada silciausia. Bent oru prognozes taip pranesa.
O va Zemaitija seniai minuso neturejo, todel situacija gera.
Pvz, vakar Vilniuje ryte apie 7 val buvo -2, o vakare apie 17 val buvo +20 - kazkokios anomalijos.
As siuo metu musu sodinimu intensyviai uzsiemusi.
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2012 04 13, 10:05)
Kazkodel atrodo, kad Varenos apylinkese visada silciausia. Bent oru prognozes taip pranesa.
O va Zemaitija seniai minuso neturejo, todel situacija gera.
Pvz, vakar Vilniuje ryte apie 7 val buvo -2, o vakare apie 17 val buvo +20 - kazkokios anomalijos.
As siuo metu musu sodinimu intensyviai uzsiemusi.

Buvo buvo - sekmadienį -5 buvo, pirmadienį -3 4u.gif
Čia normalu - visada pavasarį, jei diena šilta ir ne debesuota, naktį pašąla mirksiukas.gif Tai tas -2 ryte ir +20 dieną balandį ir gegužę norma smile.gif
Atsakyti
nu ka sianakt pora dyckiu palikau siltnami... nenumire, bet aprasojo... ir dabar normaliai neeina isvedinti siltnamio... pradariau tik 1 duris... ziuresim ar sugebes issivedinti... tikrai nesinori atgal tempti, vedinti ir vel grazinti....
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2012 04 13, 09:05)

taip, ten tiek pliusas, tiek minusas būna didžiausias smile.gif Vasarą karščiausia, žiemą šalčiausia, šalnos pavasarį didžiausios.

Atsakyti