Apsigalvojau
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 13, 08:00)
Tai jau seniai galima buvo ridikėlius, salotas ir špinatus pasisėt
na, andal gal turėjo omeny, kad lauke pasisėt nesigauna Pas mus darže jau seniai sausa, bet lauke aš irgi nieko dar nesėjau ir nesodinau. Nors šiltnamiai jau pilnutėliai
su tais seriais tai idomu irgi vieni black seri balkoniniai o kiti auksti? gdie pravda?
ai pasakysiu kai issodinsiu ir jie augs, nes abi rusis pasisejau
ai pasakysiu kai issodinsiu ir jie augs, nes abi rusis pasisejau
QUOTE(andal @ 2012 04 13, 08:17)
Akcentas - velyvas ir saltas pavasaris ir kad tokiu metu budavau jau viska pasisejusi po agro plevele, o siemet tik dabar prasideda seja.
na, ne visi pavasariai vienodi būdavo Tikrai pamenu, kad buvo tokių, jog tokiu metu jau bulves būdavom pasodinę. Bet tikrai buvo ir šaltų.
Šiandien skaičiau, kad amerikiečiai mūms pranašauja vėlyvą pavasarį ir ankstyvą vasarą (ką jau čia tą pavasarį pranašaut jam į antrą pusę besiritant). Tai jau turbūt kai atšils, tai iškart vasara ir prasidės
QUOTE(Asese @ 2012 04 13, 08:20)
Apsigalvojau
o jus jau viska pasisejote darze? As ne apie siltani, o apie plyna lauka po atviru dangumi
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 08:21)
na, andal gal turėjo omeny, kad lauke pasisėt nesigauna Pas mus darže jau seniai sausa, bet lauke aš irgi nieko dar nesėjau ir nesodinau. Nors šiltnamiai jau pilnutėliai
nors vienas zmogus supranta, apie ka as ir neuzsipuola
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 13, 09:23)
su tais seriais tai idomu irgi vieni black seri balkoniniai o kiti auksti? gdie pravda?
... abi rusis pasisejau
... abi rusis pasisejau
Augink abi rūšis 30 ltr vazone ir bus pravda i tam, i tam..
QUOTE(andal @ 2012 04 13, 09:28)
o jus jau viska pasisejote darze? As ne apie siltani, o apie plyna lauka po atviru dangumi
Česnakus vasarinius pasodinau, pasėjau špinatų, rūgštynes, ankstyvųjų morkų ir žirnių
QUOTE(Ex @ 2012 04 13, 08:30)
Augink abi rūšis 30 ltr vazone ir bus pravda i tam, i tam..
Ex mieloji as gi del tu padykeliu siltnami isigyjau, tai augs anie siltnami su kitais,vazonuose tik ant "dabar" paseti auga ir zydi jau keli balkoninukai
tai todel ir sejau abu pasiziurejimui kas prie ko ir su kuo
QUOTE(Asese @ 2012 04 13, 08:31)
Česnakus vasarinius pasodinau, pasėjau špinatų, rūgštynes, ankstyvųjų morkų ir žirnių
tai gal Jus kur siltuose krastuose , na kokios Varenoj ar pan.
Mano cesnakai nuo rudens paseti ir jau sudygo, rugstynes jau trecius metus tos macios, tai maciau taip pat leidzia lapelius, o kitko dar nesirizti net po plevele. Nors gal jau si savaitgali teks manikiura pagadinti
Papildyta:
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 13, 08:40)
dilema - isvaziuojam savaitgaliui....ant kurios palangers daigus palikt? Rytines ar vakarines vaziuociau viena tai vezciausi kartu siltnamy saulute pasimegautu....bet bijau kad vyras uzdarys i vasaros gatve
as palikciau ant vakarines, jei nera pietines
QUOTE(Asese @ 2012 04 13, 08:31)
na, ryt ir aš pabandysiu špinatus ir žirnius pasėt O rūgštynių pas mus ir taip vežimu vežk.
Prie to paties eksperimento tvarka ir kokius du pomidorus pasodinsiu Padarysiu palapinę iš agro ir žiūrėsim kas gausis.
QUOTE(atigisa @ 2012 04 12, 09:09)
Tikrai nei viena neauginot, nežinot?
san pierai pas mane pernai augo, aukstaugiai jie, niekuo nenusileido kitiems