Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(juste10 @ 2012 04 12, 22:13)
Matuke,o Jus neset i atvira balkona?denget agroplevele ir kiek laiko laiket?As irgi galimybes i siltnami isnest neturiu,tik turiu atvira nestiklinta balkona  g.gif Bet pas mane pajury vejuota  g.gif ,kazi ar nieko baisaus?
Parasykit merginos savo atsiliepimus,aciu
Gal profes atsilieps  blush2.gif Saintilina,Ex,Gaudvile -aciu

ne, as i lauka pasataciau (name gyvenam), agroplevele uzmeciau nes bijojau kad tiesiogine saule nenudegintu lapu
o siaip visai pritariu Saintlinai, gerai butu uzuoveja, nes gali ir koteliai suglebti ar net suluzti nuo tarsymo . ryt jau nedengsiu agroplevele, leisiu pora valandu pabuti ant tiesiogines saules. jei matysiu kad viskas ok, tai jau daugiau planuoju nebedengti visai agro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 10:45)
pirmąkart ir girdžiu apie tokius..

Bandysiu nuorodą prisegt ax.gif Lietuviškai apie juos nieko neradau g.gif
Einu studijuot biggrin.gif
va:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūta Mėta: 12 balandžio 2012 - 22:41
QUOTE(juste10 @ 2012 04 12, 22:13)
turiu atvira nestiklinta balkona  g.gif Bet pas mane pajury vejuota  g.gif ,kazi ar nieko baisaus?

Mano nuomone, tokiam balkone laikyt pomidorus be stiklo, plastiko ar polietileno priedangos - misija beveik neįmanoma. Nebent vėjo nebūtų. Vėjas išsukios, nulankstys jaunus daigus, nugairins lapelius, pomidorui šalta bus net šiltą dieną... nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 04 12, 16:07)
Pernai auginau,raudoni pas mane buvo iš motulės maximos sėklas pirkau

Chm porą dienų galės daigai pasidžiaugti namais ir ko gero komandiruosiu visus į šiltnamį,lentyną padarė papildomą,o vietos vistiek trūksta
Bus kaip pernai apkūtuluosiu agroplėvele,jei nusimatys šalnos pakišiu bambalių su karštu vandeniu ir lai gyvena,kol bus jau pastoviai susodinami

QUOTE(Lusasita @ 2012 04 12, 16:25)
moneymakerius pernai auginau tai TIKRAI ne margi...
Papildyta:

13 http://day.lt/diena/2012.04.13

Nu as irgi pasisejau is apgalvotosios maximos seklu, o is cia va kokius rodo
http://www.loretosso....pomidorai.html
unsure.gif
gal tas tarpas pavadinime daro juos rainus lotuliukas.gif

beje jei rimtai kaip ju derlius buvo, kaip augo, kaip su ligom unsure.gif , nes daiguose tai jie kol kas tfu tfu tfu laikosi neblogai ax.gif
vakar deja seimininke praleido kirpykloje vakara, augintiniu tris loveliai liko nepikuoti unsure.gif teks siandien pasiraitoti rankoves ir i prieki su lithuania.gif prie darbo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 13 balandžio 2012 - 07:07
Labas rytas,
na bet ir pavasaris, ka... Jau nebeatsimenu tokių metų, kad balandžio viduryje dar nebučiau nieko i žemę darže sukišusi doh.gif
Pomidorai jau tokie dideli, kad tikrai reiktų nešti į šiltnamį, bet bijau rizikuoti, nes visokie rūkai, šalnos vis dar pasireiškia
Atsakyti
kad ir koks šis pavasaris, bet balandžio viduryje nei vieną pavasarį pomidorų į šiltnamį nesodinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 07:51)
kad ir koks šis pavasaris, bet balandžio viduryje nei vieną pavasarį pomidorų į šiltnamį nesodinam  smile.gif

na taip, aš ne vien apie pomidorus kalbėjau.
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2012 04 13, 07:57)
na taip, aš ne vien apie pomidorus kalbėjau.

o apie ką, akcentas - pavasaris? Tai jau seniai galima buvo ridikėlius, salotas ir špinatus pasisėt tongue.gif
Atsakyti
Aciu,Merginos,atsakiusioms.Tai kolkas mano pomidorai augs namie.I pliaza eisim kartu,kai jau atsils lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 13, 08:00)
o apie ką, akcentas - pavasaris? Tai jau seniai galima buvo ridikėlius, salotas ir špinatus pasisėt  tongue.gif

kur gi ne smile.gif
Dar pries kelias dienas nakti - 5 buvo. Mano tulpes net nusalo.
Akcentas - velyvas ir saltas pavasaris ir kad tokiu metu budavau jau viska pasisejusi po agro plevele, o siemet tik dabar prasideda seja. As cia ne apie pomidorus, jei ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 12, 22:29)
Būsimo pamfleto juodraštis?  g.gif A kur klausimas? Nematau.
neprofesionalė  schmoll.gif bet bandysiu kažkiek pagelbėt - pajūry vyraujantys vėjai nėra gerai auginant atvirame balkone. Statyt arčiau sienos reiktų, gal netgi padaryt užuoveją, pastatyt aukščiau, jei pro apačią švilpia. Nuo balkono konstrukcijos priklauso: senobinis tarybinis pastatas ar naujoviškas su stiklais, ar visiškai atviras.

Musu balkonas sablonas Nacionalinio parko,todel negalim jo nei istiklint,nei keist kazka jame g.gif Gyvenu Smiltynej blush2.gif Ir zemele nekokia pas mus,bet vistiek bandysiu siemet kazka augint,jei derliaus gero ir nesulauksiu-tai vis savo,o ir paciai labai prie dusios ir relaksacija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2012 04 12, 20:47)
Vat vat, mano cheriai taip pat gerokai  praaugo venus vazoninius  lotuliukas.gif

ką ten vazoninius Venus, praaugo Kmicic, Karla ir visus kitokius žemaūgius nevazoninius.

aš jaučiu bus mus išdurę. nepatingėsiu prisiskambinti iki sėklų gen diro

Atsakyti