QUOTE(juste10 @ 2012 04 12, 20:15)
Saintilina,kaip Jus naudojat Delfan?purskiat ant lapu ar laistot?Galvoju nusipirkt,nes kai kurie daigai jau labai sviesus.
laistau. Tik skiesti reik
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 22:01)
derlius jau vėlai bus..
Aciu, taip ir maniau kad jau kaip ir veloka bet pasitikslinau
QUOTE(Liutuke! @ 2012 04 12, 20:17)
Aciu, taip ir maniau kad jau kaip ir veloka bet pasitikslinau
nors dabar šilta, tai greit augtų Kokius ankstyvus gal galima bandyt pasisėt..
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 21:16)
laistau. Tik skiesti reik
Ar kaskart,kai laistot pilat jo ar ne?Ar verta pirkti-pasitvirtino Jums?Mano tokie sviesoki ir truputi pastype.Galimybes siltnamin isnest neturiu.
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 22:19)
nors dabar šilta, tai greit augtų Kokius ankstyvus gal galima bandyt pasisėt..
Ai nerizikuosiu,nes ne man reikia, tai kol nusiusciau kol pasisodintu,bandysim atliekamu duot
Saviskius sekmingai nesioju i sitnamy kasdien, laukia persodinimas ir jau dabar galvos skausmas su tara
QUOTE(juste10 @ 2012 04 12, 20:27)
Ar kaskart,kai laistot pilat jo ar ne?Ar verta pirkti-pasitvirtino Jums?Mano tokie sviesoki ir truputi pastype.Galimybes siltnamin isnest neturiu.
ne, ne kaskart. Aš pati juo laisčiau gal kartą per mėnesį Iš savo patirties sakyčiau, kad pirkti verta.
Kai atjungs šildymą, namie bus kur kas vėsiau (jei ne nuosavam name gyvenat). Laistykit saikingai. Statykit kuo šviesiau.
Pas mane visi stovi ant pietinės palangės ir ant stelažo prie palangės (kurie namie, o ne išvežti į sodybą). Dieną kaitina saulė, lango viršų jiems praveriu. Balkono nebeturiu, tai niekur nenešioju. Auga pasižvygaudami. Beje, stiklas selektyvinis, bet anei kiek netrukdo
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 12, 20:27)
dienai išnešu laukan ant visiškos saulės visada. bet jie ant saulės nuo gimimo auga, tik kartais už stiklo, kartais prieky.
kai dieną pabūna saulėk, po nakties mano akim jie sprindį užauga
nu ne sprindį, bet pastebimai
čiliai iš viso nuprotėję
kai dieną pabūna saulėk, po nakties mano akim jie sprindį užauga
nu ne sprindį, bet pastebimai
čiliai iš viso nuprotėję
tebunie siandien apsilimas, nuo ryt nesiu ir as jau ant saulutes
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 12, 20:45)
tiesa, tie neva žemaūgiai black cherry sakykit ką norit, yra gryni aukštaūgiai.
man irgi i tai panasu o siltnami laisvos vietos jau nera
Labas, ponios pomidores (kazkodel atsiminiau Cipolina) Nuo pernai jus skaitau, pernai bandziau isijungti i gyrimusis, bet gime mano rankinukas ir nebespejau. le, jus ziu greiciau pliurpiat, nei nestukiu pasnekesiuose Gal sedit su kompiuteriu prie daigeliu?
Siaip norejau, o tiksliau prasyciau, pasidalinti patirtimi apie tokia situacija:
musu pomidoru (ir visu kitu augalu) daigai seti ir auga garaze, vyras sumeistravo daigykla (drekinimas, apsvietimas, sildymas). Tik vat, buvo uzstates per didele temperatura - daigai siek tiek pastypo, bet cia ne beda, galima susigyventi, pas mane ant palangiu pernai ir kai kurie pastypo, nusalo paskui sode, bet dave vaisius, kol grybas neuzpuole. O dabar as vis ramiai negaliu gyventi galvodama, kaip jie sureaguos issodinti i darza, nes mes siltnamio neturim. Pirma: grynas oras, antra: saule, tai ne lepmos. Itariu, kad arba is bobuciu teks pirkti pomidorus, arba viska bulvem uzsodinti
Gal kas jau taip bande, augintis "daigykloje"?
Siaip norejau, o tiksliau prasyciau, pasidalinti patirtimi apie tokia situacija:
musu pomidoru (ir visu kitu augalu) daigai seti ir auga garaze, vyras sumeistravo daigykla (drekinimas, apsvietimas, sildymas). Tik vat, buvo uzstates per didele temperatura - daigai siek tiek pastypo, bet cia ne beda, galima susigyventi, pas mane ant palangiu pernai ir kai kurie pastypo, nusalo paskui sode, bet dave vaisius, kol grybas neuzpuole. O dabar as vis ramiai negaliu gyventi galvodama, kaip jie sureaguos issodinti i darza, nes mes siltnamio neturim. Pirma: grynas oras, antra: saule, tai ne lepmos. Itariu, kad arba is bobuciu teks pirkti pomidorus, arba viska bulvem uzsodinti
Gal kas jau taip bande, augintis "daigykloje"?
Matuke,o Jus neset i atvira balkona?denget agroplevele ir kiek laiko laiket?As irgi galimybes i siltnami isnest neturiu,tik turiu atvira nestiklinta balkona Bet pas mane pajury vejuota ,kazi ar nieko baisaus?
Parasykit merginos savo atsiliepimus,aciu
Gal profes atsilieps Saintilina,Ex,Gaudvile -aciu
Gal profes atsilieps Saintilina,Ex,Gaudvile -aciu
jei nešit į atvirą balkoną, užmeskit agroplevelę . Bet jei labai vėjuota, tai suguldys vėjas tuos pomidoriukus
QUOTE(ingiote @ 2012 04 12, 20:58)
Būsimo pamfleto juodraštis? A kur klausimas? Nematau.
QUOTE(juste10 @ 2012 04 12, 21:13)
As irgi galimybes i siltnami isnest neturiu,tik turiu atvira nestiklinta balkona Bet pas mane pajury vejuota ,kazi ar nieko baisaus?
neprofesionalė bet bandysiu kažkiek pagelbėt - pajūry vyraujantys vėjai nėra gerai auginant atvirame balkone. Statyt arčiau sienos reiktų, gal netgi padaryt užuoveją, pastatyt aukščiau, jei pro apačią švilpia. Nuo balkono konstrukcijos priklauso: senobinis tarybinis pastatas ar naujoviškas su stiklais, ar visiškai atviras.