Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(matuke @ 2012 04 12, 13:35)
tai cia dar nieko irnesakyk.gif
va kokie ciliai  blush2.gif

Eina sau blink.gif nesodinčiau tokio, prieš vaikus sarmata būtų laistyti ir ravėti , o ką jau kalbėt apie valgymą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 12, 13:31)
Eina sau blink.gif nesodinčiau tokio, prieš vaikus sarmata būtų laistyti ir ravėti , o ką jau kalbėt apie valgymą lotuliukas.gif

Nesuprato vaikai, mano 3-metis ir 8 metė. Gal kad neakcentavau, gal kad ir kitokių buvo, visai jie nekreipė dėmesio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 04 12, 15:07)
Nesuprato vaikai, mano 3-metis ir 8 metė. Gal kad neakcentavau, gal kad ir kitokių buvo, visai jie nekreipė dėmesio tongue.gif

ėėėė, mano jau nemaži, nė akcentuot nieko nereiktų ax.gif Apie MB net nekalbu biggrin.gif
Eina į pabaigą mano pikiavimas, bet visi tupi skirtingose žemėse. Tikrai ne vienodai auga g.gif bandysiu foto sesiją padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 04 12, 14:23)
pasisėjau ir aš šitų, bet ant pokelio nerašo ūgio, bet pagal aprašymą-cituoju ,,šiltnamiuose rekomenduojama auginti aukštaūgius, ilgai derančius hibridus"- sakyčiau kad aukštaūgis ,  "į 1kv.m. sodinami 2-3 augalai."
tiek ir tegaliu padėt  4u.gif jei padėjau  ax.gif

Ačiū 4u.gif , jei 2-3 į m2, tai matyt, aukštaūgiai Sain Pierre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atigisa: 12 balandžio 2012 - 14:34
QUOTE(atigisa @ 2012 04 12, 14:34)
Ačiū  4u.gif , jei 2-3 į m2, tai matyt, aukštaūgiai Sain Pierre.

Taip, aukštaūgiai, auginau pernai. Pasisėjau ir šiemet. smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
as cia nauja, bet pomidoru augintoja ne nauja smile.gif

Preitais metais buvau apversta pomidoru derliumi, kad dalinau visiems is eiles - saviems ir svetimiems
Siemet mano daigeliai jau kokiu 30 cm. Greitu laiku planuoju juos jau deportuoti siltnamin
QUOTE(ausrap @ 2012 04 12, 12:48)
Aš tokius čiliukus pernai auginau, labai gerai derėjo, tiek prisidžiovinau, kad šiemet net nesėjau čilių, o vat dabar šviežienos užsimaniau.
Tik vt galva durna, sėklų neprisirinkau. doh.gif

o ar pas mus tokiu seklu yra pirkti? Egzotika sakyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2012 04 12, 16:04)

o ar pas mus tokiu seklu yra pirkti? Egzotika sakyciau smile.gif

pirkti nemaciau, bet ciliu temoje galima susizvejoti pas augintojus-megejus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 12, 14:09)
Liesis  4u.gif  - taip neišeina susodint, kad nesiliestų  smile.gif

QUOTE(tany @ 2012 04 12, 14:13)
kai sodini tai gal ir nesiliecia smile.gif.... bet va kai uzauga wink.gif....

Ačiū, merginos 4u.gif

Šiandien išpikiavau 10 pomidorkų katrie jau išstypę, tai visgi pasodinau per puse nei iki skilčialapių, nors tam rusiškam filmuke sakė to nedaryt, bet lb jau išstypę buvo, ką kitaip su jais dayt...
Tiesa, nustebino lb mažas šaknynas unsure.gif nors ką aš žinau, kaip turi būt, pirmi metai smile.gif
Atsakyti
patarimo nesulaukiau del grudinimo neturint siltnamio, tai isnesiau i lauka ir uzmeciau agroplevele, ryte pabuvo seselyje o dabar sauluteje sildosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 12, 10:49)
o as apie moneymaker'i galiu ta pati pasakyti, Loretossoduose jie parodyti kaip margi, o pas mane jie raudoni ant pakelio ax.gif
va tau ir parduotuvismis moneymakeris blink.gif , kur tiesa? lotuliukas.gif

Pernai auginau,raudoni pas mane buvo iš motulės maximos sėklas pirkau

Chm porą dienų galės daigai pasidžiaugti namais ir ko gero komandiruosiu visus į šiltnamį,lentyną padarė papildomą,o vietos vistiek trūksta
Bus kaip pernai apkūtuluosiu agroplėvele,jei nusimatys šalnos pakišiu bambalių su karštu vandeniu ir lai gyvena,kol bus jau pastoviai susodinami
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 12, 10:49)
o as apie moneymaker'i galiu ta pati pasakyti, Loretossoduose jie parodyti kaip margi, o pas mane jie raudoni ant pakelio ax.gif
va tau ir parduotuvismis moneymakeris blink.gif , kur tiesa? lotuliukas.gif

moneymakerius pernai auginau tai TIKRAI ne margi...
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2012 04 12, 12:34)
Delčia 04-15 rolleyes.gif

13 http://day.lt/diena/2012.04.13
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 04 12, 15:36)

Tiesa, nustebino lb mažas šaknynas unsure.gif nors ką aš žinau, kaip turi būt, pirmi metai smile.gif

as ir ne profe.... bet, nieko gero kai mazas saknynas, bet ilgas virsus.... turi but preisingai.... kazkas negerai jiems... truksta sviesos, daznai laistot ir pan...
Papildyta:
o dabar klausimelis profems smile.gif... as ir prisiziurejau ta rusiska klipuka ir susirupinau, nes pas mane tara tai skaidri, ir saknis matosi... ir nemazai tu saknu... sugalvojau aliuminio folija aptraukti indeli... tai dabar idomu ar nebus dar blogiau...
Atsakyti