Asese aciu tau labai uz patarimus
eisiu jieskoti tokiu lanku, agro nusipirkau vakar, beje kas dar neopirko galiu pasakyti milijonu tikrai nekainuoja 3 m. plocio mokejau 1.40lt. senukuose
o be to daugkartine ji
QUOTE(Ex @ 2012 04 12, 07:34)
Net neabejoju, kad pavyks ir gausi Mičiūrino premiją naujokėms per pilnatį ypač sekasi
Tik va iš kur ta pilnatis pas jus Mėnulis dylantis, ir smarkiai
QUOTE(Ex @ 2012 04 12, 07:34)
Net neabejoju, kad pavyks ir gausi Mičiūrino premiją naujokėms per pilnatį ypač sekasi
Siaubingai trūksta šviesos. Nukankinti pomidorai. Jei taip juos ir toliau laikysi, gero derliaus iš tokių daigų nesulauksi. Statyk kuo arčiau lango. Tik ne šito, kur jie dabar yra, bet prie balkoninio.
Siaubingai trūksta šviesos. Nukankinti pomidorai. Jei taip juos ir toliau laikysi, gero derliaus iš tokių daigų nesulauksi. Statyk kuo arčiau lango. Tik ne šito, kur jie dabar yra, bet prie balkoninio.
supratau,kazkaip maniau kad jie iskeps man balkone,nes balkonas pietinej pusej .Pasitaisysiu
persigalvojau... siandien nesodinsiu... rytoj po 16val... o siandien bandysiu palikti siltnami po agroplevele pora daigu...
QUOTE(atigisa @ 2012 04 11, 12:00)
Kilo klausimas. Pirmus metus auginu pomidorus Saint Pierre. Jų pakuotę išmečiau, dabar sugalvojau pasidomėti, kokio jie aukščio auga. Randu, kad vienur rašo apie juos, kad auga iki 1m., kitur, kad aukštaūgė indeterminantinė veislė. Tai kaip yra iš tikrųjų? Gal kuri auginot pernai?
Tikrai nei viena neauginot, nežinot?
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 12, 09:39)
mano tai chery Roma kažkokie keistuoliai Visi šovė greičiau ar lėčiau aukštyn, o tie tupi vietoje Spalva kažkokia įdomi, tamsi Gal kuri auginate?
pirmąkart ir girdžiu apie tokius.. Čia vyšniniai Roma, taip išeina? Roma visad buvo žemaūgiai ir pakankamai nemažais vaisiais
Kažkokie nesusipratimai su tom veislėm šiemet. Nieko nebegali žmogus žinot Jei jau atsiranda naujos veislės, tai ir pavadint gali kitaip. Dabar gi atsirink su tais Black cheriais, cherry Roma ir pan.
o as apie moneymaker'i galiu ta pati pasakyti, Loretossoduose jie parodyti kaip margi, o pas mane jie raudoni ant pakelio
va tau ir parduotuvismis moneymakeris , kur tiesa?
va tau ir parduotuvismis moneymakeris , kur tiesa?
QUOTE(ausrap @ 2012 04 12, 09:53)
Parodysiu savo Kmicikus, kažkas sakė, kad blogai auga.
Mano sėti 03,20. Manau kad visai normalus daigelis, nors juos auginu pirmi metai:
Mano sėti 03,20. Manau kad visai normalus daigelis, nors juos auginu pirmi metai:
mano lygiai toks pats:)
o mano kur kas aukštesni...lapų tai tiek pat...nepanašūs man jie į žemaūgius...
bet lapai kokie idomus