Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Asese aciu tau labai uz patarimus 4u.gif
eisiu jieskoti tokiu lanku, agro nusipirkau vakar, beje kas dar neopirko galiu pasakyti milijonu tikrai nekainuoja 3 m. plocio mokejau 1.40lt. senukuose blush2.gif
o be to daugkartine ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 12, 07:34)
Net neabejoju, kad pavyks ir gausi Mičiūrino premiją smile.gif naujokėms per pilnatį ypač sekasi biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif Tik va iš kur ta pilnatis pas jus g.gif Mėnulis dylantis, ir smarkiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 12, 07:34)
Net neabejoju, kad pavyks ir gausi Mičiūrino premiją smile.gif naujokėms per pilnatį ypač sekasi biggrin.gif
Siaubingai trūksta šviesos. Nukankinti pomidorai. Jei taip juos ir toliau laikysi, gero derliaus iš tokių daigų nesulauksi. Statyk kuo arčiau lango. Tik ne šito, kur jie dabar yra, bet prie balkoninio.

supratau,kazkaip maniau kad jie iskeps man balkone,nes balkonas pietinej pusej .Pasitaisysiu biggrin.gif
Atsakyti
persigalvojau... siandien nesodinsiu... rytoj po 16val... o siandien bandysiu palikti siltnami po agroplevele pora daigu...
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 04 11, 12:00)
Kilo klausimas. Pirmus metus auginu pomidorus Saint Pierre. Jų pakuotę išmečiau, dabar sugalvojau pasidomėti,  kokio jie aukščio auga. Randu, kad vienur rašo apie juos, kad auga iki 1m., kitur, kad aukštaūgė indeterminantinė veislė. Tai kaip yra iš tikrųjų? g.gif Gal kuri auginot pernai?  schmoll.gif

Tikrai nei viena neauginot, nežinot?
Atsakyti
mano tai chery Roma kažkokie keistuoliai g.gif Visi šovė greičiau ar lėčiau aukštyn, o tie tupi vietoje g.gif Spalva kažkokia įdomi, tamsi g.gif Gal kuri auginate?
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 12, 09:39)
mano tai chery Roma  kažkokie keistuoliai g.gif Visi šovė greičiau ar lėčiau aukštyn, o tie tupi vietoje g.gif Spalva kažkokia įdomi, tamsi g.gif Gal kuri auginate?

pirmąkart ir girdžiu apie tokius.. Čia vyšniniai Roma, taip išeina? Roma visad buvo žemaūgiai ir pakankamai nemažais vaisiais unsure.gif
Kažkokie nesusipratimai su tom veislėm šiemet. Nieko nebegali žmogus žinot doh.gif Jei jau atsiranda naujos veislės, tai ir pavadint gali kitaip. Dabar gi atsirink su tais Black cheriais, cherry Roma ir pan. doh.gif
Atsakyti
o as apie moneymaker'i galiu ta pati pasakyti, Loretossoduose jie parodyti kaip margi, o pas mane jie raudoni ant pakelio ax.gif
va tau ir parduotuvismis moneymakeris blink.gif , kur tiesa? lotuliukas.gif
Atsakyti
Parodysiu savo Kmicikus, kažkas sakė, kad blogai auga.
Mano sėti 03,20. Manau kad visai normalus daigelis, nors juos auginu pirmi metai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 04 12, 09:53)
Parodysiu savo Kmicikus, kažkas sakė, kad blogai auga.
Mano sėti 03,20. Manau kad visai normalus daigelis, nors juos auginu pirmi metai:

mano lygiai toks pats:)
Atsakyti
o mano kur kas aukštesni...lapų tai tiek pat...nepanašūs man jie į žemaūgius... blush2.gif
Atsakyti
bet lapai kokie idomus thumbup.gif
Atsakyti