Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(tany @ 2012 04 10, 09:42)
nekreip i musu demesio  mirksiukas.gif  nevisi turi salygas su tais pomidorais taip cackintis...

As isvis vyrui sakiau paprasciau nusipirkt gatavus daigus biggrin.gif bet jis parnese daigeliu, sako pabandyk augint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 10, 09:44)
As isvis vyrui sakiau paprasciau nusipirkt gatavus daigus biggrin.gif bet jis parnese daigeliu, sako pabandyk augint biggrin.gif

Aš ir taip jau pradedu galvoti blush2.gif Nesiseka man su pomidorais unsure.gif Nors kaimynai aplinkui visi kaip susitarę mane atkalbinėja. sako, kad dažnai jie būna su ligomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 10, 09:44)

Dar žiūrint kiek jų augini, jei 5, tai gal ir galima pirkt, bet jei 100, o daigai ankstyvi po 2-3Lt. tai nelabai ranka kyla. O kur dar argumentas, kad augini tai, ko pati nori. thumbup.gif . Turguje nusipirksi velniai žino ką. Taip, kad auginti visada apsimoka, o kur dar moralinis pasitenkinimas. lotuliukas.gif
Atsakyti
vienintele priezastis kodel as nusprendziau pati augint tai kad perkant gatavus skurdus veisliu pasirinkimas. patys pigiausi buna...du metus is eiles buvo neskanus.....

Jei pirkt tai tik va cia is merginu biggrin.gif

Na ne, ne vienintele priezastis....man tiesiog patinka biggrin.gif
Atsakyti
Mes kazkur sodinam, tiksliau anyta tuo uzsiima, apie 33 daigus i siltnami..
Atsakyti
labas.

Gal kas jau pasodinote pomidorus i plevelini siltnami?ar dar anksti... pomidorus ir paprikas vienodu laiku reiktu ten sodinti,ar kazkuriuos anksciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2012 04 10, 10:41)
labas.

Gal kas jau pasodinote pomidorus i  plevelini siltnami?ar dar anksti... pomidorus ir paprikas vienodu laiku reiktu ten sodinti,ar kazkuriuos anksciau? g.gif

Dar anksti į bet kokį šiltnamį, jei jis nešildomas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 10, 10:43)
Dar anksti į bet kokį šiltnamį, jei jis nešildomas  4u.gif

aciu 4u.gif o kada mazdaug jau butu galima sodinti i nesildoma?
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2012 04 10, 10:48)
aciu  4u.gif  o kada mazdaug jau butu galima sodinti i nesildoma?

Gal merginos, kurios turi plėvelinius šiltnamius tiksliau pasakys - bijau apgauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 10, 09:53)
Gal merginos, kurios turi plėvelinius šiltnamius tiksliau pasakys - bijau apgauti  blush2.gif

Sveikos, apie kokius sodinimus į šiltnamius kalbat kai pas mane šiandien 7 val. buvo 6 šalčio o pomidorai mėgsta šiluma kai bus lauke bent apie 10 šilumos tai tada ir galvokit bigsmile.gif Ar neštumėt savo vaikus neaprengtus į lauką ,tai ir čia gi tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2012 04 10, 11:07)
Sveikos, apie kokius sodinimus į šiltnamius kalbat kai pas mane šiandien 7 val. buvo 6 šalčio o pomidorai mėgsta šiluma kai bus lauke bent apie 10 šilumos tai tada ir galvokit  bigsmile.gif Ar neštumėt savo vaikus neaprengtus į lauką ,tai ir čia gi tas pats  g.gif

Taigi ir sakiau, kad ne - dar sodinti negalima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2012 04 10, 11:07)
Sveikos, apie kokius sodinimus į šiltnamius kalbat ... pomidorai mėgsta šiluma kai bus lauke bent apie 10 šilumos tai tada ir galvokit  bigsmile.gif

nu irgi gerai šnekat.. šią savaitę žada lauke šilumos iki +18, tai pagal jus jau galima sodint? Baikit klaidint.
Yra puikiai visiems žinomas (beveik visiems) pomidorų sodinimo į šiltnamį laikas (maždaug gegužės pradžia) ir prieš vėją nepapūsi.
Atsakyti