Aš ir taip jau pradedu galvoti Nesiseka man su pomidorais Nors kaimynai aplinkui visi kaip susitarę mane atkalbinėja. sako, kad dažnai jie būna su ligomis
Dar žiūrint kiek jų augini, jei 5, tai gal ir galima pirkt, bet jei 100, o daigai ankstyvi po 2-3Lt. tai nelabai ranka kyla. O kur dar argumentas, kad augini tai, ko pati nori. . Turguje nusipirksi velniai žino ką. Taip, kad auginti visada apsimoka, o kur dar moralinis pasitenkinimas.
vienintele priezastis kodel as nusprendziau pati augint tai kad perkant gatavus skurdus veisliu pasirinkimas. patys pigiausi buna...du metus is eiles buvo neskanus.....
Jei pirkt tai tik va cia is merginu
Na ne, ne vienintele priezastis....man tiesiog patinka
Sveikos, apie kokius sodinimus į šiltnamius kalbat kai pas mane šiandien 7 val. buvo 6 šalčio o pomidorai mėgsta šiluma kai bus lauke bent apie 10 šilumos tai tada ir galvokit Ar neštumėt savo vaikus neaprengtus į lauką ,tai ir čia gi tas pats
Sveikos, apie kokius sodinimus į šiltnamius kalbat kai pas mane šiandien 7 val. buvo 6 šalčio o pomidorai mėgsta šiluma kai bus lauke bent apie 10 šilumos tai tada ir galvokit Ar neštumėt savo vaikus neaprengtus į lauką ,tai ir čia gi tas pats
nu irgi gerai šnekat.. šią savaitę žada lauke šilumos iki +18, tai pagal jus jau galima sodint? Baikit klaidint.
Yra puikiai visiems žinomas (beveik visiems) pomidorų sodinimo į šiltnamį laikas (maždaug gegužės pradžia) ir prieš vėją nepapūsi.