QUOTE(Marmaledas @ 2012 04 07, 18:54)
Sveiki,
klausimukas- betaluksai jums greitai sudygo? kažkaip pas mane kapų tyla ir ramybė tame inde
sėjau kartu su kažkokiais laukiniais, kur nebijo mūsų orų, tai pastarieji šiaip taip išdygo, tiksliau dar tik dygsta- ar ir kitoms toki dygimo tempai, ar tik pas mane čia taip??? Ir dar klausimas- po kelis vnt talpinat į trumpus lovelius?
as visus pomidorus siemet sejau 03.24, tai sudygo per 4 dienas kokias, o lygiai po dvieju savaiciu ispikiavau visus, tame tarpe ir betaluxus su 4 lapeliais. gal kas kitaipd arom, bet as kai paseju seklas , palaistau, ikisu indeli i maisuka ir pastatau ant akvariumo- dregna ir silta, kas diena pravedinu maisiuka kad per daug slapia nebutu, ir svarbu labai pastebeti kad jau dygsta, kad greitai isemus is maisiuko ant palanges statyti, kitaip nuo tamsos istysta.
QUOTE(Asese @ 2012 04 08, 19:56)
Aš tau jau sakiau: juos reikia
kasdien nešti į šiltnamį ar balkoną, tada nustos vysti
Jei tokių sąlygų nėra, mesk juos lauk ir nebevark
o galit paaiskinti, kam reikia dabar jau nesioti i siltnamius ? as pirmais metais kankinausi, nesiojau, grudinau, galiausia supratau, kad svarbu neperauginti, nes istypeliai ir per dideli daigai siaip sau prigyja, o visa kita smulkmenos.