Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2012 04 03, 17:02)
pas mane iškeliavo į komposto krūvą  smile.gif

eina sau toki produkta i kompsto deze doh.gif ... as ir noreciau dilgeliu sriubos... seniau kiekveina pavasary tetis atnesdavo tik pradeda kaltis ir atnesa isverda siurba... mmm.. skonis nerealus... o jus i komposto deze doh.gif

P.S. deja dabar nera kam eiti ju priskinti... kieme tiek neauga lotuliukas.gif
Atsakyti
As dilgeles specialiai i savo zemele atitempiau ax.gif Pas mus ju nebuvo, tik pas kaimynus... Geris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 03, 19:30)
As dilgeles specialiai i savo zemele atitempiau ax.gif Pas mus ju nebuvo, tik pas kaimynus... Geris thumbup.gif

blink.gif Džiaugiuosi išnaikinusi - tik nuo kaimynų pusės šio"gėrio "gaunu" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 03, 17:30)

gal nori ir iš manęs persiviliot? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2012 04 03, 17:36)
blink.gif  Džiaugiuosi išnaikinusi rolleyes.gif

ir aš džiaugčiausi.. kol kas nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 03, 18:30)

nu va aš naikinu, o ji jas puoselėja, tai gal tau daigų parūpinti smile.gif
Atsakyti
Aš jų irgi nenaikinu, tik nuskainioju ir panaudoju į kokį raugą biggrin.gif Dabar tikriausiai valgiui panaudosiu kai užmatysiu želiant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 03 balandžio 2012 - 17:59
Kad jau turiu, aciu 4u.gif Skinu, sriubas verdu ir dziovinu bigsmile.gif Ne per daugiausiai kol kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 03, 18:02)
laimingas tu žmogus,kad nežinau, kur dilgėlių rast  biggrin.gif  Pas mus auga kaip pasamdytos.

Papildyta:
pas mane iškeliavo į komposto krūvą  smile.gif

as pernai apejau visa savo kieme esanti avietyna, radau1 dilgele, teko eit i pamiske, gerai, kad man iki jos keli simtai metru rolleyes.gif
Atsakyti
turbut nebenesiu visu daigu i siltnami...
viena diena pabuvo ir... desinej kurie buvo, kairej kurie namuose tupejo....
[attachmentid=220879]
tai jei jie taip augs uz savaites turesiu ir sodinti jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 03 balandžio 2012 - 18:16
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 18:02)
as pernai apejau visa savo kieme esanti avietyna, radau1 dilgele, teko eit i pamiske, gerai, kad man iki jos keli simtai metru rolleyes.gif

dar vienas laimingas žmogus..
Pas mane ne tik avietyne, bet ir braškyne, serbentyne, gėlyne, darže ir t.t. ir pan. Uch, kaip užkniso doh.gif Kad dar sriubą iš jų virčiau????
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 03, 18:16)
Pas mane ne tik avietyne, bet ir braškyne, serbentyne, gėlyne, darže ir t.t. ir pan. Uch, kaip užkniso  doh.gif  Kad dar sriubą iš jų virčiau????

Uztat ir veisiasi, kad sriubos neverdi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 04 03, 18:15)
turbut nebenesiu visu daigu i siltnami...
viena diena pabuvo ir... desinej kurie buvo, kairej kurie namuose tupejo....
tai jei jie taip augs uz savaites turesiu ir sodinti jau  doh.gif

Labai grazus daigeliai wub.gif
Atsakyti
Kaip čia gražiai išsireiškus, fotosintezės metu išsiskiria deguonis,
6CO2+12H2O=C6H12O6+6O2
Angliavandenilis, gliukozė C6H12O6 ir deguonis O2 - 6 deguonies elementai.
http://giskabudisbio...nies nustatymas

Kai per daug sandaru, būna per didelis oro drėgnumas, ir esant dideliai temperatūrai, gaunasi rusiška pirtis. Žmonės pirtį išbūną 15 min 30, o augalai turi išbūti 4-8 valandas, pradeda sirgti ir nykti.
Esant skersvėjui, nupurtoma rasa nuo lapų ir pašalinama drėgmė. Tada augalams nebaisus karštis. Sausą orą augalai atlaiko, drėgno nepakenčia. Kondencatas ant sienų irgi yra drėgmė, kai didelė drėgmė ir temperatūra prasideda "kompostas", pūna mediena, veisiasi grybelis ir t.t.
Jei ruošiatės persodinti, tai geriausiai palaistyti žemę 2 dienas prieš persodinimą. Tada drėgmės perteklius nugaruoja, ir lieka 80% drėgnumo žemė. Persodinus nebereikia laistyti, aplink bus drėgna žemė šaknys pradės augti kad ja pasimaitintu.

Kai kurios galvoja kad augalai geriau auga, dėl to kad juos daug laiko prižiūri, o iš tikro, esant patalpoje su augalais, tiesiog maitiname juos CO2. Tai užtenka sėdėti ir nieko nedaryti, augalai pradės augti geriau, nes kvėpuojant naudojam deguonį, išskiriame CO2. Deguonis O2 yra lengvesnis už CO2 anglies dvideguonį, tai arčiau žemės didesnis kiekis CO2. Kai mieste ilgai nebūna vėjo - "geras oras", padidėja CO2 koncentracija. Nes CO2 nusėda, o deguonis O2 pakyla.

Augalams deguonies niekada netrūksta.
QUOTE(tany @ 2012 04 03, 16:24)
nu ka grizau is parduotuves 21 laispniu siltnami ... tai kaip ir norma... bet namuose man pomidorai grazesni buna, gal truksta deguones tam siltnami... nes dabar tai ten per daug sandaru g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upas: 03 balandžio 2012 - 18:35