Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Pingvinukas @ 2012 04 09, 09:56)
Ir gerai auga?

Maniškiai jau vėl sėdi šiltnamyje. Bet dabar jau visai nesuprantu... ar reikia dabar juos laistyti, ar ne? vėl bijau, kad ko nepridirbčiau. Dar kažkokio atsigavimo nepastebiu. bet labai noriu tikėti, kad atsigaus  blush2.gif
Papildyta:
Ir dar klausimas ar pomidorus laistote tiesiai į žemę, ar purškiate???

Dabar nelaistyk, kol lapai nepradės vysti - reikia, kad prasausėtų ir šaknys atsigautų, pradėtų vystytis normaliai 4u.gif
Pagerėjimo taip greit nebus, reiks luktelt porą savaičių 4u.gif
Atsakyti
Kazin ar pipirai nesupyktu jeigu su medumi palaistyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 04 09, 09:56)
Ir gerai auga?

as taip pat skyliu vienkartiniuose bokaluose nedariau, neturiu as tiek lekstuciu,bet auga atrodo neblogai, siandien trecia karta i siltnami isnesiau, dar kaip cia kazkuri mergaite patare nskabiau skilcialapius ir dapyliau zemes,atrodo tokie paauge,sustipreje,matysim kaip cia bus toliau,net nesitiki kolkas kad viskas ok bus biggrin.gif tiesa kaikurie lapukai man pavysta,apatiniai,bet tik tie,kuriuos netycia tarp bokalu prispaudziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2012 04 09, 12:09)
as taip pat skyliu vienkartiniuose bokaluose nedariau, neturiu as tiek lekstuciu,

Aš subadau palei dugną ir šonus su vinuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 09, 12:20)
Aš subadau palei dugną ir šonus su vinuku g.gif

tai kad jokio skirtumo, vandens perteklius vis tiek kažkur turi nubėgti. O nebadančios neturi lovelių, tik tokia bėda. Bet jei jau įpratusios, atkalusios ranką laistymui ir akį, tai gali tų skylučių dugne ir nebūti.

Man asmeniškai ir bokaluose neypatingai patinka, labiau vazonėliuose augint norisi, palaistyt per apačią galima ir taip patogiau augint.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 09, 08:20)
Klausyk, Kristinka, kad nereiktų naudot chemijos, jei turi galimybę, profilaktiškai apipurkšk savo pomidorus dirvinio asiūklio nuoviru. Dirvinis asiūklis labai tinka grybinių ligų atveju. Galgi padės išgelbėt tavo pomidorų daigelius.

Beje, tokiu nuoviru gali bent kartą ir palaistyt pomidorus. Likusio nuoviro neišpilk, gali jį laikyti šaldytuve iki 10 dienų.

4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu viska susikonspektavau ir vaziuosiu i vaistine asiuklio ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 04 09, 10:17)
4u.gif mergaitės , o kaip jūsų kmicic auga...mano šiaip visų veislių neblogi daigai...bet kmicic tai man šiaip sau atrodo...visi pabėgę , gležnoki , nors lapai ir dideli dabar jau , bet ploni tokie...vienžo , čiudanas jis man pomidoras g.gif suprantu , kad jam čia kažko tai pas mane per daug ar per mažai...net nežinau g.gif

mano kmicic irgi prasciausiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 09, 14:57)
mano kmicic irgi prasciausiai atrodo.

g.gif įdomu kaip toliau bus su jais...o dar tiek daug turiu - artai 9 artai 10... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 09, 13:58)
tai kad jokio skirtumo, vandens perteklius vis tiek kažkur turi nubėgti. O nebadančios neturi lovelių, tik tokia bėda. Bet jei jau įpratusios, atkalusios ranką laistymui ir akį, tai gali tų skylučių dugne ir nebūti.

Man asmeniškai ir bokaluose neypatingai patinka, labiau vazonėliuose augint norisi, palaistyt per apačią galima ir taip patogiau augint.

o kokiose vazoneliuose auginat,kokia talpa? ir kiekvienam vazoneliui po lekstute? bigsmile.gif pas mane apie 70vnt pomidoru daigeliu,neisivaizduoju kur su vazoneliais tiek sudeciau g.gif ir man tie bokalai nelabai,o ka daryt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 04 09, 10:17)
4u.gif mergaitės , o kaip jūsų kmicic auga...mano šiaip visų veislių neblogi daigai...bet kmicic tai man šiaip sau atrodo...visi pabėgę , gležnoki , nors lapai ir dideli dabar jau , bet ploni tokie...vienžo , čiudanas jis man pomidoras g.gif suprantu , kad jam čia kažko tai pas mane per daug ar per mažai...net nežinau g.gif

Mano Kmiciai irgi kažkokie tokie .Na labai jau gležnoki ax.gif Bet gal tokie ir turi būt kitoniški su bulviniais lapais g.gif Jei kuri sakot,kad pas jus jie normalūs,tai gal nuotraukėlę kokią įdėkit.Gal ir pas mus jie normalūs,bet kai nežinai su kuo palygint ax.gif
Atsakyti
visgi istrenkiau savo dali istyseliu i siltami, nes nebetelpa ant palanges doh.gif grizo ka tik namo.. grizus is svieciu siltnami buvo tik 12laiosniu... gal nieko tokio g.gif
teko jau pagaliukus susmeigti, per ilgi tampa doh.gif
[attachmentid=221062]
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2012 04 09, 17:56)
o kokiose vazoneliuose auginat,kokia talpa? ir kiekvienam vazoneliui po lekstute?  bigsmile.gif  pas mane apie 70vnt pomidoru daigeliu,neisivaizduoju kur su vazoneliais tiek sudeciau  g.gif  ir man tie bokalai nelabai,o ka daryt  blink.gif

maniskiai dabar vienkartiniuose 0.2l indeliuose, veliau sodinsiu i puslitrinius rolleyes.gif is viso turiu virs 120 pomidoru,+ papriku, visokiausiu geliu sodinuku, tai esu viska sudejus i padeklus, senukuose yra spec, po nepilnus 3lt, bet jie tokie netvirti, tai kai reikia pernesti, reik atsargiai elgtis smile.gif o moki-vezi yra tvirtu padeklu, bet kaina jau 10lt vieneto smile.gif tai as ir tu ir tu turiu, ir senas kepimo skardas naudoju, ir visokius kitokius stiklinius kepimo indus, ir dezutes nuo tortu, bei misrainiu ar pievagrybiu rolleyes.gif zodziu,viskas sueina rolleyes.gif
Atsakyti