Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2012 04 07, 15:24)
Dabar juos sodink į tokius vazonus, kuriuose augs iki išsodinimo į šiltnamį.

Jau dabar ar galiu dar savaite palaukti? o iki kiek i zemes kist? iki skilciapaliu ar bandyt giliau? Labai giliau nesigaus, nes mano turimi indeliai tik vos aukstesni uz dabartinius. Turis tik didesnis. Sitie apie 400-500 ml, o sodinciau i litrinius.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 07, 13:39)
turiu dar vieną spėjimą, todėl norėčiau sužinot, kiek daugiau smulkmenų. Gal galėtum parašyt, kuo laistei daigus? Neatsakyk iškart, pagalvok ir prisimink kuo tiksliau ir kaip dažnai.

Nugis istempus i siltnami sugalvojau persodint, sakau paziuresiu gal saknims kas. Tai zinokit gal ir perlaisciau doh.gif As vazonu nekilnoju, tik pasukioju, tai matau kad leksteles tuscios ir ipilu. Kokio slapumo zeme, tik pavirsius sausas! Tai dabar pergalvojau,kad tikrai as vos ne kasdien palaistau ir taip gauna gausiai blush2.gif Ot tundra doh.gif O laistau tai is krano vandeniu, tik buna pastovejes, pasiles.

Gaudvile, o kokiu tu turi itarimu? Papasakok! Gal ka nors pamirsau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ekanap @ 2012 04 07, 14:31)
Tai dabar pergalvojau,kad tikrai as vos ne kasdien palaistau ir taip gauna gausiai blush2.gif Ot tundra doh.gif

kosmosas blink.gif taigi cia kiekviena diena rekiam, nelastykite daug.. geriau sausiau laikyti... mano vieni pomidorai jau turbut 2 sav nelieti, nieko gyvi...aisku panasu kad persistengiau pikiuodama... tai dabar vis nesulaukiu kada isdzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 07, 15:28)
Jau dabar ar galiu dar savaite palaukti? o iki kiek i zemes kist? iki skilciapaliu ar bandyt giliau? Labai giliau nesigaus..

Gali dabar, gali po savaitės. Ir labai nepersistenk su tuo giliu sodinimu, dabar sodink lygiagrečiai su skilčialapiais, nes fotkėj matau, kad truputį "nedaneša" iki skilčialapių. O paskui šiltnamyje nuolatiniam auginimui galėsi dar kelis cm giliau pasodint ir bus tvarka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 07 balandžio 2012 - 15:03
QUOTE(tany @ 2012 04 07, 16:39)
kosmosas  blink.gif  taigi cia kiekviena diena rekiam, nelastykite daug.. geriau sausiau laikyti... mano vieni pomidorai jau turbut 2 sav nelieti, nieko gyvi...aisku panasu kad persistengiau pikiuodama... tai dabar vis nesulaukiu kada isdzius smile.gif

Atsiprasau!!! censored2.gif Nu bet zinokit grynas cirkas, n metu pomidorus ant palangiu auginu, tik vazoniniu niekad neauginau. Tai jau siemet kaip uzmylejau as tuos vazoninius doh.gif doh.gif doh.gif Tikiuosi, kad cia ir bus ta beda blush2.gif Siaip visa gyvenima garseju kaip augalu dziovintoja biggrin.gif Nu bet sikart pavariau is dusios cool.gif Dabar pasizadu dziovint ir prisiduot kaip sekasi pioneer.gif
Atsakyti
tiesa, kas auginat black cherry vazininius... jie svyrantis ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 07, 16:01)
Gali dabar, gali po savaitės. Ir labai nepersistenk su tuo giliu sodinimu, dabar sodink lygiagrečiai su skilčialapiais, nes fotkėj matau, kad truputį "nedaneša" iki skilčialapių. O paskui šiltnamyje nuolatiniam auginimui galėsi dar kelis cm giliau pasodint ir bus tvarka smile.gif

jo, nedanesa. Buvo iki skilcialapiu isodinti. Islindo biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
klausimukas- betaluksai jums greitai sudygo? kažkaip pas mane kapų tyla ir ramybė tame inde verysad.gif sėjau kartu su kažkokiais laukiniais, kur nebijo mūsų orų, tai pastarieji šiaip taip išdygo, tiksliau dar tik dygsta- ar ir kitoms toki dygimo tempai, ar tik pas mane čia taip??? Ir dar klausimas- po kelis vnt talpinat į trumpus lovelius?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 04 07, 19:54)
Sveiki,
klausimukas- betaluksai jums greitai sudygo? kažkaip pas mane kapų tyla ir ramybė tame inde  verysad.gif

03,30 pasėjau,vakar ar užvakar iš 4 - 3išlindo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 07, 17:32)
jo, nedanesa. Buvo iki skilcialapiu isodinti. Islindo biggrin.gif

as irgi kishau iki skiltlapiu, tai visi eme ir paaugo butent taip kad skiltlapiai vel aukstyn palipo biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Partizanė @ 2012 04 07, 10:02)
SKYLES DUGNE BŪTINAI
apsisaugosite nuo šaknų užmirkimo apačioje, net jei manot ir kad saikingai laistot.

o pas mane skyliu nebuna niekada smile.gif nekenciu lekstuciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 07, 16:27)
tiesa, kas auginat black cherry vazininius... jie svyrantis ar ne?

o as ataip ir likau nesupratusi, ar tie black chery bus vazoniniai ar ne, nes augimo tempai tai spartus (auginu tik viena Black chery)
Atsakyti