Persodinau visus savo varguolius į lovius, ir ištrėmiau į šiltnamį, gal gi atsigaus nors truputį. Skyles irgi padariau Ačiū, visoms už patarimus
QUOTE(Ex @ 2012 04 07, 12:44)
O tai ko dabar negali išnešt pomidorų į šiltnamį? Ar būtinai reikia sulaukt kol galutinai nusistekens...
Klausau jusu, tamsta, jau begu nest
Dar rašėte, kad tagetes sėjate prie pomidorų šiltnamyje. Tai ir aš aną pavasarį buvau pasėjus. Pomidorų buvo iki spalio mėnesio
QUOTE(ekanap @ 2012 04 07, 09:31)
Merginos, gelbekit, atrodo mano vazoniniams pomidorams vytulys
turiu dar vieną spėjimą, todėl norėčiau sužinot, kiek daugiau smulkmenų. Gal galėtum parašyt, kuo laistei daigus? Neatsakyk iškart, pagalvok ir prisimink kuo tiksliau ir kaip dažnai.
QUOTE(ekanap @ 2012 04 07, 09:31)
Merginos, gelbekit, atrodo mano vazoniniams pomidorams vytulys is pradziu nesureiksminau to, kad apatiniai lapeliai pavyto, galvoju per mazi jau indeliai, nes
Dar karta apziurejau savo cheriukus, nugis vysdavo nuo krastu, o dabar ziuriu ant kai kuriu lapeliu ir po demele rusva yra, bet ne v formos, o apvalia. Ot nervina, kai fotiko nera! Tai gal pamegint papurkst del visa ko nuo grybiniu, Championu kokiu?
Papildyta:
Tiesa dar, man pomidoriuku spalva grazi, zalia, ne tokia kaip sioj temoj anksciau itarto vytulio atveju (kazkelintam puslapy aptarinejot)
Dar karta apziurejau savo cheriukus, nugis vysdavo nuo krastu, o dabar ziuriu ant kai kuriu lapeliu ir po demele rusva yra, bet ne v formos, o apvalia. Ot nervina, kai fotiko nera! Tai gal pamegint papurkst del visa ko nuo grybiniu, Championu kokiu?
Papildyta:
Tiesa dar, man pomidoriuku spalva grazi, zalia, ne tokia kaip sioj temoj anksciau itarto vytulio atveju (kazkelintam puslapy aptarinejot)
va va panasiai kaip mano pomidorai atrodo. Persodinau, skyles indeliuose padariau ir kiekviena diena nesu i balkona. Virsunes lyg pagrazejo, lapai ir sakos isplatejo i sonus, taciau apatiniu lapu krastai dziusta, o nuo ju ir nudziusta visas lapas. ir taip visi pomidorai. mano auginami golden cherry. as jau pradedu galvoti kad cia seklos kazkuo uzkrestos nu bet kaip kazkuri patare, nemetu as ju , auginu ziuresiu kas is ju bus toliau, bet pasisejau ir nauju. jei ir nauji daigeliai tokius sposus kres - teks mest ir seklas likusias
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 04 07, 11:45)
Persodinau visus savo varguolius į lovius, ir ištrėmiau į šiltnamį, gal gi atsigaus nors truputį. Skyles irgi padariau Ačiū, visoms už patarimus
Sveika prisijungusi
kadangi paveluotai skaitau kas prikalbeta, tai sauun kad persodinai pomidorus, as tik dar viena pastebejima iterpsiu- gali daugiau zemiu uzberti nei buvo iki persodinant, tai stiebeliai daugiau saknu isleis , sustiprejus saknu sistemai ir daigeliai sparciau augs , gaudyk daug balionu ir papasakok po poros savaiciu kaip tavo pomidoriukai gyvena
wytaute, grazuoliai visi kaip kareiveliai
pas mane tik Juodi Princai ir vazoniniai Bajaja tokio augimo, o like dar tik 3sav naujagimiai
pas mane tik Juodi Princai ir vazoniniai Bajaja tokio augimo, o like dar tik 3sav naujagimiai
tai vat iskilo man klausimeliu - indeliai turbut bus per mazi po kokios savaites? Visi susodinti i jogurto arba grietines indelius. Turiu paruosus litriniu indeliu. Persodint? Kada persodint? Iki kiek dabar kist i zeme - ar iki skilcialapiu ar iki pirmuju tikru lalu?
Papildyta:
na maniskiai seti kovo 3 diena.
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2012 04 07, 15:02)
wytaute, grazuoliai visi kaip kareiveliai
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 07, 15:05)
tai vat iskilo man klausimeliu - indeliai turbut bus per mazi po kokios savaites? Visi susodinti i jogurto arba grietines indelius. Turiu paruosus litriniu indeliu. Persodint? Kada persodint? Iki kiek dabar kist i zeme - ar iki skilcialapiu ar iki pirmuju tikru lalu?
Papildyta:
Papildyta:
tai mano tik 4 dienom vyresni
as tai persodinti ketinu tik tuo atveju jei matysis kad jiems konors truksta
na, tik vazoninius vakar i vazonus tikruosius sukisau
QUOTE(matuke @ 2012 04 07, 15:12)
tai mano tik 4 dienom vyresni
na as tai kazkodel galvoju kad ik isodinimo i siltnami dar geras menuo su biskiu. Tai jiems tikrai bus maza vietos....ar ne? As siaip kai sodinau i situos indelius tia galvojau kad persodinsiu du kartus, nes turejau patarima kad taip geriau...Bet kadangi pati daigus auginu pirma karta tai vat ir nebezinau kaip cia dabar daryt?
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 07, 15:16)
Dabar juos sodink į tokius vazonus, kuriuose augs iki išsodinimo į šiltnamį.