Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 06, 13:41)
tai aktimelis labai brangus, jei butent del zymekliu perkama rolleyes.gif nes as tai minejau, kad perku 2l pieno buteli,ir pasikarpau tokius zymeklius

user posted image

ir dar klausiau jusu, kada sejot pomidoriukus, nes jusiskiai tokie dideli, o mano mazoki doh.gif

nepastebejau blush2.gif ziurint kurios, tie kurie jau tuoj zides vasario 6d. O visi kiti kovo 4d.
Actimelio kaina nuline paliginus su siltmaniu(~3000), zeme(iki 100), seklomis(virs 150) ir pan... be to vaikai tai patenkinti buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 06, 15:33)
nepastebejau blush2.gif  ziurint kurios, tie kurie jau tuoj zides vasario 6d. O visi kiti kovo 4d.
Actimelio kaina nuline paliginus su siltmaniu(~3000), zeme(iki 100), seklomis(virs 150) ir pan... be to vaikai tai patenkinti buvo  tongue.gif

na taip,jeigu nereikia taupyt, tai aktimelis tikrai nulines kainos smile.gif
tai tarp jusiskiu ir namiskiu vos 6dienu skirtumas, na bet dydzio skirtumas akivaizdus doh.gif kazin, ko maniskiams truksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 06 balandžio 2012 - 14:48
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 06, 15:41)
na taip,jeigu nereikia taupyt, tai aktimelis tikrai nulines kainos  smile.gif
tai tarp jusiskiu ir namiskiu vos 6dienu skirtumas, na bet dydzio skirtumas akivaizdus doh.gif kazin, ko maniskiams truksta g.gif

Geri jusu pomidoriukai, Mano setos 3 veisles kovo 6 labai panasios i jusu, manau kad normalus o visi kiti seti tik 24 diena, tai dar nepikuojami, po Velyku gal bus jau tinkami.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 06, 14:41)
jusiskiai tokie dideli, o mano mazoki doh.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 06, 15:41)
.... ko maniskiams truksta g.gif

niur-niur-niur... kas negerai? gražūs, sveiki tavo daigiukai, visi kaip vienas auga. Jiems nieko netrūksta, tik jų šeimininkei optimizmo mažoka smile.gif kai pasodinsi į šiltnamį, tos šešios dienos nieko nereikš.
Gerai ir gražu ten, kur mūsų nėra smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote ar gera būtų tokia žydra plėvelė pomidorų (ar bent agurkų) šiltnamiui, storis 150 mikronų, rašo "atspari ultravioletiniams saulės spinduliams":

http://www.ermitazas...cijos.php?pg=77

ar geriau tradicinė balta g.gif
Atsakyti
Sveikos palatos kaimynės. Aš senokai čia smaginuosi skaitydama. Dabar jau bandau įsijungti. Dėl žymeklių turiu savo įdėją, gal kam patiks.
Anksčiau ir aš karpiau plastiką ar indelius. Dabar visą laiką renkame duonos maišelio užspaudimo plastikiukus. Na tokie balti.Mažiau 1 cm pločio, puikiai lenkiasi. Vilniaus duona jais užspaudžia, taip pat ir kitos kai kurios kepyklos. Tai va nuo rudens prisirinko pusė alaus bokalo. Jie gal ir netinka į šiltnamį, bet sodinimui į indelius labai man tinka.
Nei karpyti, visi maži, vienodi Tik ištiesinu ir užrašau su plonu flomasteriu ant švariosios pusės.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 06, 16:05)
niur-niur-niur... kas negerai? gražūs, sveiki tavo daigiukai, visi kaip vienas auga. Jiems nieko netrūksta, tik jų šeimininkei optimizmo mažoka smile.gif kai pasodinsi į šiltnamį, tos šešios dienos nieko nereikš.

ne optimizmo, tiesiog gal patirties, na ir va, kai paziuriu i tokius didziunus, prisigalvoju visokiu nesamoniu mastau.gif na bet jei sako, kad gerai auga, patikesiu ax.gif imeskit savo foto daigiuku, palyginsiu dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 06, 15:05)

100%... nes mano tai perdideli man, as noreciau mazesniu, bet dabar nebesumazinsiu biggrin.gif
Tie kurie namuose tupejo man daug grazesni, uz tuos krumus, kur net pajudint neeina susikabine doh.gif
Guodzia tai, kad panasu, kad nuo kito treciadienio nebebus minuso naktimis, tai gal keliaus i siltnami ir ten gyvens, o pagal prognozes, gal ir i zeme uz 2-3sav galima bus ikisti(svarbu kad vyras nepavestu, nes dar daug darbo jam:orlaides, lysves)
Atsakyti
nagi visos vieningai sake, kad be kovo 8 neses... paskum paslapcia susejo, o dabar erzina tas, kurios patikejo pirmu sakiniu . Na ir lygina, kaip cia gali buti, kad visos sejo po kovo 8 ,o augaliukai skiriasi sprindziais mirksiukas.gif Juokai cia zinoma smile.gif Mano kovo 9-tosios maziukai, bet toks ir tikslas, kol reikes tam sibire sodint, kol isvis ibrisim i siaures lietuvos soda ... irnesakyk.gif spes , uzaugs . tiesa ta pacia diena seti yra skirtingu dydziu. ir net tos pacios veisles skirtingu dydziu yra. Susils oras, gaus daugiau sviesos ir prades augt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 06, 16:50)
imeskit savo foto daigiuku, palyginsiu dabar biggrin.gif

ir vėl tu apie tą patį.. biggrin.gif nu ką tu lyginsi? su mano sėtais vasario pradžioje? dar nusišausi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 06, 17:35)
ir vėl tu apie tą patį.. biggrin.gif nu ką tu lyginsi? su mano sėtais vasario pradžioje? dar nusišausi... lotuliukas.gif

va va, kaip ir rase Lusasit, reket visos vienu balsu, kad dar negalima seti, niu niu niu, pirstu grumojot, o pacios pasislepusios ka daret tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 06, 17:44)
va va, kaip ir rase Lusasit, reket visos vienu balsu, kad dar negalima seti, niu niu niu, pirstu grumojot, o pacios pasislepusios ka daret tongue.gif  lotuliukas.gif

tai, kad čia aš pagrindinė agitatorė buvau už 'vėliau'. Tai mano vėliau ir sėti, 03.26d Daigai kaip daigai, su pirma pora tikrųjų lapelių. Tik nefotkinu jų kas kelias val tongue.gif

Ar širdies nuraminimui reikia pamatyt vėlai sėtus daigus? O gal patikėsi tik perskaičius biggrin.gif
Atsakyti