Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Lusasita @ 2012 04 06, 12:35)
as siemet pirma karta apie zymejimus suzinojau  blush2.gif

kai paseju i dezutes, tai uzklijuoju ant dezuciu pavadinimus.
mama pikiuodavo  ir sudedavo i dezes su uzklijuotu pavadinimu
o i siltnami sodinu ,pasidarau plana  kiek kokiu  kurioje vietoje yra smile.gif

man irgi aktualu zymejimas, nes jei pasetos veisles man patiks, kita meta neeksperimentuosiu per daug., siaip pikiuodama ant vazoneli klijuoju popieriuka lipnu ir rasau pavadinima, o i siltnami gal ir gerai tas planelis g.gif nors man labiau patiktu kazka pakabinti ant pomidoro, manau turi buti pirkti kazko tokio....paskui dar pamesiu planeli... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 04 06, 12:43)

kita kalba kai pomidoru simtai  arba riebios desimtys, tada ir as gal zymeciau  4u.gif

gal ne kai pomidoru simtai ( pas mane apie simta), bet kai veisliu simtas ir daigu simtas vat tada dzegaliuku jau reikia
Atsakyti
Sveikos Pomidorininkės,
jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Šiais metais pirmą kartą auginu pomidorus, turiu 15 Vilmukų ir 5 oxheart. Kol kas sekasi gerai.Tik bėdelė, kad Vilmukų lapai nuo apačios džiūsta. Jau nukrito po du tikruosius, o trečių šonai ir apdžiuvo, kaip manote kas jiems gali būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minita @ 2012 04 06, 12:50)
Sveikos Pomidorininkės,
jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Šiais metais pirmą kartą auginu pomidorus, turiu 15 Vilmukų ir 5 oxheart. Kol kas sekasi gerai.Tik bėdelė, kad Vilmukų lapai nuo apačios džiūsta. Jau nukrito po du tikruosius, o trečių šonai ir apdžiuvo, kaip manote kas jiems gali būti? g.gif

gali buti per daug arba per mazai dregmes, o gal maistiniu medziagu trukumas g.gif
Atsakyti
Matuk, mieloji, as isvis zalia 4u.gif o rusiu prisejau virs 20, nu tilps po viena pomidora i siltnami blush2.gif ziuresim kaip bus su tuo zymejimu, na bet ideju gi reikia semtis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 04 06, 13:11)
gali buti per daug arba per mazai dregmes, o gal maistiniu medziagu trukumas  g.gif

Gal, knygose rašo, kad gali trūkti kalio, tai laistau su trašom dabar, bet nelabai gerėja. O gali būti, kad šviesos trūksta? g.gif ( blush2.gif aš pirmą žinutę netyčia iš mamos paskyros parašiau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2012 04 05, 17:44)
pas mane dabar saule pliekia i balkona, pries saule silumos 38 C. tai as ir palikau langus truputi pravyrus, kad ieitu gryno oro, nes nera orlaidziu balkone rolleyes.gif . ant tiesioginiu saules spinduliu tikrai nudegtu doh.gif

niekas nenudegtų, jei daigai palaipsniui pripratinti.
nuo pat gimimo auga TIK tiesioginiuose spinduliuose maniškiai. vasarą irgi augs tiesiai ant saulės. nudegimo nebuvo nei vieno.

QUOTE(amba41 @ 2012 04 05, 19:44)
Taip, tikrai jie lyg susiskliaudžia. Biologinis ciklas veikia. Dėl laistymo vakare, tai jokiu būdu negalima. Net jei ir sausa žemė vakare nelaistykite. Geriausiai iš ryto. Na pirmoje dienos pusėje.

hmmmm kaži kažkur tikrai skaičiau, kad sveika palaistyt vakare, kad atsigertų, atsigautų, nes ryte nauja diena prasideda ir kad ir gavo vandens, bet nespėja atsigaut, jei saulė vėl spigina.
čia galbūt nelaistymas vakare svarbus jei namie vėsu ir tamsėliau.
Atsakyti
mes siltnamyje pomidorus nakciai palaistom. ryte pripilam vandens is sulinio , per diena prisyla, velai vakare paliejam... nu nes nesikeliam pries ausra kad palaistyt ax.gif o jau nuo kokiu 6 saule plieskia kaip diena ax.gif
Atsakyti
kazkas klause del Actimelio, tai isilgai pjaunu, is vieno buteliuko gaunasi 4 vnt. (dugna nukerpu)
Atsakyti
merginos, parasykit kuriu veisliu pomidoru neskabot?
Atsakyti
Geru svenciu mergaites 4u.gif Skaniu kaiusiniu, dyyydeliu pomidoru ir sauletu dienu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 06, 14:22)
kazkas klause del Actimelio, tai isilgai pjaunu, is vieno buteliuko gaunasi 4 vnt. (dugna nukerpu)

tai aktimelis labai brangus, jei butent del zymekliu perkama rolleyes.gif nes as tai minejau, kad perku 2l pieno buteli,ir pasikarpau tokius zymeklius

user posted image

ir dar klausiau jusu, kada sejot pomidoriukus, nes jusiskiai tokie dideli, o mano mazoki doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 06 balandžio 2012 - 13:44