Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(matuke @ 2012 04 05, 22:14)
o vat mano paskutine seja...
Su maziukais tikraisiais lapukais ispikiavau Drakoncikus, gal bus jiems stimulas pasitemti biskuti..

taigi visai neseniai sėti pomidorai, kodėl tu truks-pliš nori juos ištempti? tegul auga ramiai, viskas savo laiku. Jei tokiu metu tau reikia didelių, žydinčių pomidorų, kitą kartą juos sėk sausio mėnesį.
Turbūt nei viena nesistengiat, neieškot būdų kaip anksčiau laiko pagimdyt?.. Tai ir pomidorų "netampykit".. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Upas super ideja pasiskolinsiu ax.gif jei peiliu pritruksiu pikuojant, o ju pritruksiu ax.gif Aciu 4u.gif

vat man su sita ideja isiprende klausimas kaip pasizymeti pomidorus pasodintus siltnamyje, nes sukau galva is ko gi cia "medaljonus" pasidaryti ir pakabinti ant ju g.gif
Atsakyti
sakykit ar ne velu butu paseti pomidorus kita savaite, netu noriu uzsisakyti viena rusi seklu ir ja manau gausiu tik kitos sav gale g.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 04 06, 07:35)
sakykit ar ne velu butu paseti pomidorus kita  savaite, netu noriu uzsisakyti viena rusi seklu ir ja manau gausiu tik kitos sav gale  g.gif

Gal geriau kitais metais tuos pomidorus auginkit? Suplosit masę pinigų, rudeniop užpuls ligos ir bus gaila... Bet gal aš ir klystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 04 06, 08:45)
Gal geriau kitais metais tuos pomidorus auginkit? Suplosit masę pinigų, rudeniop užpuls ligos ir bus gaila... Bet gal aš ir klystu blush2.gif

ne piniguose esme, ten lietuviskas tinklalapis ir kaina2,49 atsiuntimas 5 lt...bet ten specialiai skirta dziovinimui, bet dabar galvoju, kad gal galima kita veisle dziovinti, svarbu, kad nebutu daug seklu o tik storos sieneles...gal tada siandien paseciau g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 06, 07:23)
Sveikos merginos 4u.gif

Upas super ideja pasiskolinsiu ax.gif jei peiliu pritruksiu pikuojant, o ju pritruksiu ax.gif Aciu 4u.gif

vat man su sita ideja isiprende klausimas kaip pasizymeti pomidorus pasodintus siltnamyje, nes sukau galva is ko gi cia "medaljonus" pasidaryti ir pakabinti ant ju g.gif

as tai Aktimelio indelius tam reikalu naudosiu(jau sukarpiau i 4 dalis), bet ir failas bus padarytas pagal kuri sodinsiu... maza ka vaikai israus ar pan. Juos tik idesiu, jei pamirsiu o bus kokiu svieciu reikes papasakoti kur kas auga, nebegsi i kompa failo ziureti... nors panasu tuoj atmintinai jau zinosiu kur koks daigelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 06, 08:24)
Labas rytas 4u.gif

as tai Aktimelio indelius tam reikalu naudosiu(jau sukarpiau i 4 dalis), bet ir failas bus padarytas pagal kuri sodinsiu... maza ka vaikai israus ar pan. Juos tik idesiu, jei pamirsiu o bus kokiu svieciu reikes papasakoti kur kas auga, nebegsi i kompa failo ziureti... nors panasu tuoj atmintinai jau zinosiu kur koks daigelis doh.gif

tegul tik dar karta mane vyras ligone apvadina lotuliukas.gif pasakysiu, kad musu nemazai tokiu... ax.gif

su aktimeliu gal net geriau, nes balto geriau matysis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 06, 08:31)
tegul tik dar karta mane vyras ligone apvadina lotuliukas.gif  pasakysiu, kad musu nemazai tokiu... ax.gif

su aktimeliu gal net geriau, nes balto geriau matysis ax.gif

jo as tai jau pasekiau kritine stadija sio metu blush2.gif Vaikam actimeli pirkau tik del buteliuku doh.gif Perkama sausainiu, ziuriu ne i sausainiu rusi, o kokiam indeli, ar patogus po paprikom pakisti ar ne doh.gif vnz... tikiuosi cia laikinas pamisimas ir kazkada pasveiksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 06, 08:41)

Man panašiai lotuliukas.gif Perku Dvaro pieną plastmasiniuose buteliuose irgi etiketėms naudosiu, dar kai kokius ledus imu, imu dežutėse, kad po to tiktų kažkam sėti, ar bent po apačia kokiam vazoniukui padėti. Po to valgau tuos ledus, žiūriu į savo augalus, sėklas ir palnuoju ką toje dėžutėje sėsiu, taip netyčiomis ir auga svoris blush2.gif Su kitais produktais irgi panašiai, stengiuosi naudos ieškoti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 06 balandžio 2012 - 08:50
QUOTE(jolituxxx @ 2012 04 06, 08:50)
Man panašiai  lotuliukas.gif Perku Dvaro pieną plastmasiniuose buteliuose irgi etiketėms naudosiu, dar kai kokius ledus imu, imu dežutėse, kad po to tiktų kažkam sėti, ar bent po apačia kokiam vazoniukui padėti. Po to valgau tuos ledus, žiūriu į savo augalus, sėklas ir palnuoju ką toje dėžutėje sėsiu, taip netyčiomis ir auga svoris blush2.gif Su kitais produktais irgi panašiai, stengiuosi naudos ieškoti  hihihi.gif

vadinasi ne as viena tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 06, 08:52)
vadinasi ne as viena tokia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif manau yra ir daugiau taip darančių biggrin.gif Šita liga baisi, labai plačiai šaknis suleidžia lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi uzsiimu tuo "rusiku biniu" grybai plasmasiniuose indeliuose, ledai tik plasmasiniuose indeliuose, aciu uz actimelio ir pieno pasiulyma lotuliukas.gif
Buteliai nuo mineraliniu dydeli supjaustyti pusiau paruosti, nu v.z. stupid.gif

beje pasigirsiu blush2.gif vakar pagaliau atveze siltanmiiii clap.gif
vyras sake, tu nesidziaugiai taip nama pastaciusi, tai gal "raskladuske" velyku proga padovanoti ar bent pripuciama ciuzini, as taip isivaizduoju jog miegosi ten kai tavo augintiniai persikels, a vdug pikti masieciai nakti puls juos o tu namie miegosi.... unsure.gif

dar mano vyras mane santazuoja mad.gif,
" aha buvai negera bigsmile.gif , vot dabar sakes einu nuziuresiu tavo pomidorus biggrin.gif "
pavydnikas nesciasnas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 06 balandžio 2012 - 09:03