Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(amarrile @ 2012 04 05, 18:17)
Nedrįsau savo patirties del bet kuriu daigeliu tankaus sustatymo rašyti

o reikejo, gal buciau laiku iskirscius smile.gif

QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 05, 18:23)
del tankumo tai net as pirmoke zinojau tongue.gif

o as nezinojau doh.gif ir pirmoke smile.gif.

Aisku butu daugiau suoliuku taip tankiai nestyciau, bet kadangi ant zemes pabijuojau deti tai ir sukisau...

Bet buciau zinojus, kad taip istism, geriau jau visu nenesciau arba surasciau kokia deze ar dar ka ant ko isskirstyti
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 04 05, 17:44)
matyt, dar nepakankamai atšilo, kad ne vienas kitu, o pomidorais atsigrožėt negali  biggrin.gif

isdosiu paslapti, visai nesidomejo jie pomidorais biggrin.gif Atsisuko kai i langa pastuksenau mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit,o cia tik pas mane ar pas visas vakare pomidorai pavysta,lapuki pasiriecia,o ryte vos saulute islenda,issiskleidzia visu grazumu smile.gif kartais vakare kai pamatau,vis palaistyti norisi,bet kad nesausa dar ta zeme,kita diena uzeinu apziuret,vel jie grazus g.gif
Atsakyti
Kiek prišnekėta per tą laiką kol nebuvau doh.gif Ot skaitysiu biggrin.gif

QUOTE(tany @ 2012 04 03, 20:43)
kad as zinociau smile.gif... tetis darydavo... galetu Jolituxx pasidalint  ax.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 04 03, 20:49)

Mano receptas irgi panašus ax.gif Tik aš nededu svogūno, nes jo nemėgstu blush2.gif Bet tada įpilu truput aliejaus arba pakepinu morkytes, arba paverdu kokią mėsytę sriuboje, arba dedu pakepintas frikadeles rolleyes.gif Būna, kad dedu ką tuo metu turiu, paeksperimentuoju, pastovaus recepto tai kaip ir neturiu blush2.gif Ir retai kada trinu aš dilgėlių sriubą, man patinka jų lapeliai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 05 balandžio 2012 - 19:33
Laba diena,ar vakaras jau,nebežinau tiesą sakant biggrin.gif
Vis skaitau skaitau,vejuos vejuos ką rašot,bet be šansų pastaruoju metu doh.gif

Aš iškart su klausimu įsibrausiu blush2.gif Skaičiau kažkuriam forume,o ir knygoj kažkokioj skaičiau,berods dar ir pernai diskusija apie tai čia buvo.Kodėl reikia nuskinti pirmuosius žiedus,jeigu jie atsiranda prieš išpikiuojant į šiltnamį? Ir ar darot kas nors taip?
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2012 04 05, 18:47)
sakykit,o cia tik pas mane ar pas visas vakare pomidorai pavysta,lapuki pasiriecia,o ryte vos saulute islenda,issiskleidzia visu grazumu  smile.gif    kartais vakare kai pamatau,vis palaistyti norisi,bet kad nesausa dar ta zeme,kita diena uzeinu apziuret,vel jie grazus  g.gif

Taip, tikrai jie lyg susiskliaudžia. Biologinis ciklas veikia. Dėl laistymo vakare, tai jokiu būdu negalima. Net jei ir sausa žemė vakare nelaistykite. Geriausiai iš ryto. Na pirmoje dienos pusėje.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 05, 18:45)
O pomidoriukai dar visi knopkės ir pypsiukai  wub.gif Tokių mažulių dar jokiais būdais į šiltnamį nevešiu. Arba vešiu, nežinau kaip pasisuks, neprognozuojama  blush-anim-cl.gif

Man kažkaip širdis jaučia, kad greit pypsiukai šiltnamyje atsidurs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2012 04 05, 20:44)
Taip, tikrai jie lyg susiskliaudžia. Biologinis ciklas veikia.

kol nezinojau -nesusiglausdavo , nuo siandien -jau glaudzias doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien persodinau dali pomidoru i erdvesnius vazonus, saules uzkaitino, nuotaika pakilo ir emiausi darbo ax.gif vazoniniai Bajaja jau tikriausiai savo paskutiniuose vazonuose sutupe, graziai auga smagu ziureti bigsmile.gif ir Princai grazus, o vat mano paskutine seja, pries 3sav seti, tokie uzsikonservave schmoll.gif Su maziukais tikraisiais lapukais ispikiavau Drakoncikus, gal bus jiems stimulas pasitemti biskuti, vaikai fotika sugadino tai reportazo vaizdinio nebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 04 05, 10:24)
mano du pomidoru daigelius apipuole tie tokie smulkus zali amarai(as taip galvoju),salia gele pinigu medis ir paziuriu ant jos yra  doh.gif Nuvaliau su slapia ranka atsargiai ir nukeliau toliau nuo kitu g.gif
ka Jus tokiu atveju darytumet,gal kuom purkst?(skaiciau su fairy,bet taip bjauriai skamba)

Sėklų parduotuvėj patarė nuo amarų purkšti coca cola,sako veikia,pati dar nebandžiau
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 05, 18:33)
[attachmentid=220976]
tongue.gif

thumbup.gif
pas mane vienas sargas ir salia isitaiso balkone. konkurencija del vietos pries saulyte doh.gif ..

siandien isnesiau ir pomidoriukus ir paprikyciu indeli ir ji padejau toliau ,kad uodeguotoji gurmane nepasiektu. doh.gif vistiek rado priejima prie papriku doh.gif atemiau nespejus krimstelt.. tai nuejo pomidoru apuostyt... bet pasirode nevalgomi.. tada nuejus paroviau gelyciu ziniju "pietums jai" doh.gif nes vienais metais tokias ugtelejusias ir paprikas nuede, tik kotukai liko, ir zinijas suslamste VISAS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 04 05, 23:03)
Sėklų parduotuvėj patarė nuo amarų purkšti coca cola,sako veikia,pati dar nebandžiau

prie mano pamidoriukų auga jaunutė pelargononija, šiandien žiūriu, ogi jinai aplipusi žaliais vabaliukais, ant pomidoriuku nesimatė g.gif , tai aš pelargoniją apipurškiau su koka kola ax.gif , kažin kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2012 04 05, 17:49)
Čia, vietoj peiliukų, jei kam pritrūksta pasižymėti. Galima ir skylutes pasidaryti jei rišite.
Ne taip gražiai atrodo kaip peiliukai, ar pirktiniai žymekliai bet visgi "nemokamai".

Labai puiki idėja thumbup.gif
to KATYTEE...Daigeliai tiesiog super, net nuotaiką praskaidrino..
to tany na ir pagaut kadrą su tais kiciais... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti