Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

ziuriu jus cia mane apkalbinejat... tai kad nieko ir nespeju biggrin.gif visa diena aplink pomidorus sokineju doh.gif vyras jau piksta... sako pomidorams laiko randi, o namus sutvarkyt, vaikus priziuret biggrin.gif ... apie save jau patyliu...

O kazkada darbas(2 pareigose), mokslai, vaikas... viska spedavau... turbut senstu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 05, 17:33)

geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Čia jūsiškiai ar kaimynų taip daigais domisi?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 05, 17:36)
kada jie seti, kad tokie didziuliai? rolleyes.gif

viena tai musu, o kita nepazystu, pries 5 min su baltu katinu davesi, dabar su juodu tupi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 05, 17:41)
viena tai musu, o kita nepazystu, pries 5 min su baltu katinu davesi, dabar su juodu tupi blink.gif

matyt, dar nepakankamai atšilo, kad ne vienas kitu, o pomidorais atsigrožėt negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 05, 15:53)
mergiotės, jūs nesupraskit visko tiesiogiai, tany sakiau pravert šiltnamio duris, nes pas ją nėra viršuje orlaidžių. Dabar visos imsit ir duris atlaposit, nes kažkas kažką sakė... neduokdie žioplai sušaldysit tuos savo pomidorus, reiškia tas "sakytojas" liks kaltas..
Savo šiltnamio durų neatidarinėju, nes vėdinimui turiu viršuje langelius. Ir termometrą turiu, šiltnamio temperatūrą stebiu.

pas mane dabar saule pliekia i balkona, pries saule silumos 38 C. tai as ir palikau langus truputi pravyrus, kad ieitu gryno oro, nes nera orlaidziu balkone rolleyes.gif . ant tiesioginiu saules spinduliu tikrai nudegtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 05, 15:11)
Kažin ką Gaudvilė veikia  g.gif , gal jau ji savo pomidorus visam į šiltnamį ištrėmė  g.gif

ana duodasi su pipirais ir paprikomis, iš po nakties vis didėja skaičius, vis atsiranda ką patvarkyt doh.gif lotuliukas.gif

O pomidoriukai dar visi knopkės ir pypsiukai wub.gif Tokių mažulių dar jokiais būdais į šiltnamį nevešiu. Arba vešiu, nežinau kaip pasisuks, neprognozuojama blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Čia, vietoj peiliukų, jei kam pritrūksta pasižymėti. Galima ir skylutes pasidaryti jei rišite.
Ne taip gražiai atrodo kaip peiliukai, ar pirktiniai žymekliai bet visgi "nemokamai".
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upas: 05 balandžio 2012 - 17:52
jo mano vienas tai namuose sudege... ispikiavau jau senokai Aztek, vienas buvo kazkok atsilikes, tai palikau ji nepikiavius, mazam indeli...siandien is ryto dar buvo kaip ir normalus, dabar vakare nebeliko praktiskai nieko... tai gi atsargiai... asiku nelasiciau as to indelio ilgokai, sausa sausa buvo zeme, tai turbut kadangi labai mazs indelis perdziovo kiaurai ir nudege, gerai kad sudege kaip ir nereiklaingas daigas, ir tiap pagialejau ji ismest iskart... bet visvien pamoka...
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2012 04 05, 18:49)
Čia, vietoj peiliukų, jei kam pritrūksta pasižymėti. Galima ir skylutes pasidaryti jei rišite.
Ne taip gražiai atrodo kaip peiliukai, ar pirktiniai žymekliai bet visgi "nemokamai".

as is pieno balto butelio zymeklius susikarpiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 04 05, 18:28)
patikek, taip ir yra biggrin.gif ir juokingo tame visishkai nieko  tongue.gif

bet pas mane su tarpais, ne taip kaip pas tany -urmu  biggrin.gif

tai pas mane dar labiau urmu. Du 2008 ir viena 2011 biggrin.gif Du imi trecias nemokamai biggrin.gif
Atsakyti
Daigai tįsta ir tada, kai jie auginami tankiai. Kai pomidorų lapai liečiasi, išstatykite daigus rečiau. Tada jie bus žemesni ir tvirtesni.

Dažnai būna tokia situacija, jog daigai jau užaugę, o oro sąlygos nėra tinkamos jų sodinimui į šiltnamį. Pirmiausia tokius daigus išstatykite rečiau ir nelaistykite. Laistykite tik pradėjus vysti lapams, taip pristabdysite tįsimą.

šaltinis http://www.walnuts.l...idoru_auginimas
Pasibarsiu.Skaityti kas parašyta tokiuose straipsniuose,labai naudinga,kad ir kokios senos daržininkės butumete.Tai tarsi žiniu pasitikrinimas,atkreipimas dėmesio į tai,kas praslydo pro akis 4u.gif ax.gif Nedrįsau savo patirties del bet kuriu daigeliu tankaus sustatymo rašyti(aišku,kai yra salygos,tam ir tempiam į šiltnamį,kad laisves turėtu,tai kaip ir pirmas privalumas prieš palanges mirksiukas.gif Bet pasiskaičius matau,kad esu teisi rolleyes.gif
Nu vat,bambeklė sena doh.gif

Atsakyti
del tankumo tai net as pirmoke zinojau tongue.gif
Atsakyti