Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(KRISTINACH @ 2012 04 05, 15:40)
kazkuri rase kad ir siltnamyje reikia truputi pradaryti duris kad butu vedinimas.

mergiotės, jūs nesupraskit visko tiesiogiai, tany sakiau pravert šiltnamio duris, nes pas ją nėra viršuje orlaidžių. Dabar visos imsit ir duris atlaposit, nes kažkas kažką sakė... neduokdie žioplai sušaldysit tuos savo pomidorus, reiškia tas "sakytojas" liks kaltas..
Savo šiltnamio durų neatidarinėju, nes vėdinimui turiu viršuje langelius. Ir termometrą turiu, šiltnamio temperatūrą stebiu.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 05, 14:53)
mergiotės, jūs nesupraskit visko tiesiogiai, tany sakiau pravert šiltnamio duris, nes pas ją nėra viršuje orlaidžių. Dabar visos imsit ir duris atlaposit, nes kažkas kažką sakė... neduokdie žioplai sušaldysit tuos savo pomidorus, reiškia tas "sakytojas" liks kaltas..
Savo šiltnamio durų neatidarinėju, nes vėdinimui turiu viršuje langelius. Ir termometrą turiu, šiltnamio temperatūrą stebiu.

tai va mergynos neprisiciudinkyte.... as ir tai begioju kas 10 min tikrint temp smile.gif... jau dabar beveik priverta gal 1cm plesis likes... nes saule jau taip nekaitina... palaikau 20 laipsniu... uz valandos visai uzdarysiu, kad neprazioplint, jau tikrai neikais iki 30

dar klausimelis: ar galima salia pomidoru siltnamio(visai netoli duru) sodinti moliuga, cukinija, patesonus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 05 balandžio 2012 - 15:55
tany Vis galvoju perspeti tave,kad pamidorus reikia laikyti taip,kad nesiliestų vienas su kitu,kaip buvo kažkada nuotraukoj ant suoliuko tankiai sudeti.Jei butų rečiau,nebutu šokę į viršų,augti skubiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 04 05, 16:02)
tany  Vis galvoju perspeti tave,kad pamidorus reikia laikyti taip,kad nesiliestų vienas su kitu,kaip buvo kažkada nuotraukoj ant suoliuko tankiai sudeti.Jei butų rečiau,nebutu šokę į viršų,augti skubiai ax.gif

jie ir namuose taip stovi, 3 eilem i padekla sustatyti, kitaip netilps niekaip... aisku siltnami tai galejau reciau pastatyti, vietos ten daug, kita syki zinosiu, aciu 4u.gif
Sio meut tai tik dyckiai siltnami.. nes po to sokimo i virsu prapuole noras juos ten nesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 04 05, 17:02)
tany  Vis galvoju perspeti tave,kad pamidorus reikia laikyti taip,kad nesiliestų vienas su kitu,kaip buvo kažkada nuotraukoj ant suoliuko tankiai sudeti.Jei butų rečiau,nebutu šokę į viršų,augti skubiai ax.gif

o kodėl...man tada irgi niekur nebus tiek vietos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 04 05, 16:33)
o kodėl...man tada irgi niekur nebus tiek vietos... g.gif

itariu del konkurencijos... kiekvienas nori saules ir konkuruoja tarpusavyje
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 05, 15:53)
mergiotės, jūs nesupraskit visko tiesiogiai
neduokdie žioplai sušaldysit tuos savo pomidorus,

o tai taip jau imtu ir sushaltu? g.gif
tai ko mano likutiniai daigai geriau uz kambarinius zaliuoja - leisdami naktis ko gero minusineje temperaturoje balkone? g.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 04 05, 16:27)
.. as ir tai begioju kas 10 min tikrint temp :
kad neprazioplint, jau tikrai neikais iki 30

tany, as vis i tavo profilio "sarasha" pasiziuriu - kaip tu apskritai kazka speji man mistika ......
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 04 05, 17:51)
o tai taip jau imtu ir sushaltu?  g.gif

na, gal ir nesušaltų smile.gif bet pamenu atvejį, kai kažkuri siūlymą "duokit daigeliams saulytės" ėmė savo tuos daigus ir pastatė tiesioginės saulės spinduliuose.. nu ir ką.. apkepė, pabalo dalis lapų.
Tai dabar prasižioju ką, paskui galvoju ar vertėjo pliurpsėt.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2012 04 05, 17:51)
tany, as vis i tavo profilio "sarasha" pasiziuriu - kaip tu apskritai kazka speji man mistika ......

o tavo profilio sąrašas skamba kaip "piratų laivas".. lotuliukas.gif taigi juokiasi puodas, kad...

p.s. prašom neįsižeist, esu tikra, kad labai smagu tokiam kruize gyvent ir pomidorus augint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 05 balandžio 2012 - 17:06
QUOTE(Ex @ 2012 04 05, 17:59)
o tavo profilio sąrašas skamba kaip "piratų laivas"..  lotuliukas.gif taigi juokiasi puodas, kad...

patikek, taip ir yra biggrin.gif ir juokingo tame visishkai nieko tongue.gif

bet pas mane su tarpais, ne taip kaip pas tany -urmu biggrin.gif
Atsakyti
[attachmentid=220976]
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 05, 18:33)
[attachmentid=220976]
tongue.gif

kada jie seti, kad tokie didziuliai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 05, 18:33)