Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(katyttee @ 2012 04 05, 13:25)
mergaites  biggrin.gif  jus man pasakykit kas cia per velnias man tarp pomidoru isdygo? prasejo dygti kartu su pomidorcikais,tik zymiai zymiai leciau dygo. vis neraunu,idomu kas is jo isaugs  biggrin.gif  po to dar salia kazkoks biesas islindo,nesuprantu is kur jie ten  g.gif

user posted image

tas mazesnis gal gyslotis o didesnis rugstyne arba toks nezinau mokslinio pavadinimo bet mes arkliadanciais juos vadinam.
Atsakyti
nu va isnesiau ir as savo dyckius i siltnami... palikau vienas duris praveras... kai buvo 2 duris praveros temp buvo 14, kai vienas uzdariau pakilo iki 19-20... gal uzteks jiems tiek temp... vejo nera, pastacia toliau nuo duru...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 05, 13:41)
pakilo iki 19-20... gal uzteks jiems tiek temp... vejo nera, pastacia toliau nuo duru...

užteks tokios temperatūros. Bet nuo durų pusės daigelius vistiek atskirk agroplėvelės sienele, kad nesušaltų. Mažyliai jautrūs. Ir durų daug neatidaryk, tik tiek kad plyšelis vėdinimui būtų...
Atsakyti
visgi kirto per smegenis...
viska medaus vandeniu paliejau biggrin.gif
netgi tuos nelaimelius, nurashytuosius, kurie jau dvi savaites balkone kamputyje tarp visu kitu darzininkystes "liekanu" gyvena.....
beje, tie gyvenantys balkone atrode ne kiek ne blogiau uz gyvenancius siltai namuose g.gif galima pagalvot kad jiems vienodai rodo ar aplinkui nulis ar plius 20 g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(katyttee @ 2012 04 05, 13:25)
mergaites  biggrin.gif  jus man pasakykit kas cia per velnias man tarp pomidoru isdygo? prasejo dygti kartu su pomidorcikais,tik zymiai zymiai leciau dygo. vis neraunu,idomu kas is jo isaugs  biggrin.gif 

substrate piktzoliuku seklyciu pasitaiko..... as kai pirmais metais sejau irgi baisiai smalsavau kas ten is atsitiktines sekleles ishaugs - gal kokia neregeto grozio gele biggrin.gif tai viena syki turejau gysloti , kita syki -zliuge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 05, 12:59)
užteks tokios temperatūros. Bet nuo durų pusės daigelius vistiek atskirk agroplėvelės sienele, kad nesušaltų. Mažyliai jautrūs. Ir durų daug neatidaryk, tik tiek kad plyšelis vėdinimui būtų...

Parlėkiau iš šiltnamio duris uždarius ir palikus tik plyšelį thumbup.gif nes ryte, kai įkėliau koją, buvo +34 laipsniai cool.gif

ką aš ir mano pomidorčikai darytumėm be jūsų... wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano neuzaugos sedi balkone, pradariau truputi langus is abieju sonu, kad butu gryno oro...nes gyvenu 4 aukste, balkone prie lango 30 laipsniu silumos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 04 05, 14:40)
beje, tie gyvenantys balkone atrode ne kiek ne blogiau uz gyvenancius siltai namuose  g.gif  galima pagalvot kad jiems vienodai rodo ar aplinkui nulis ar plius 20  g.gif  g.gif

Matyt, kad vienodai lotuliukas.gif - mano vienas netilpusysis gyvena šiltnamyje po agroplėvele nuo kovo 15 - ir nieko, kantrus doh.gif Jei išgyvens, reiks neraut - jei jau toks sveikuolis ax.gif

Kažin ką Gaudvilė veikia g.gif , gal jau ji savo pomidorus visam į šiltnamį ištrėmė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 05, 15:11)
Matyt, kad vienodai  lotuliukas.gif  - mano vienas netilpusysis gyvena šiltnamyje po agroplėvele nuo kovo 15 - ir nieko, kantrus  doh.gif  Jei išgyvens, reiks neraut - jei jau toks sveikuolis  ax.gif

kazkas sake, kad tie sushaleliai prastai dera paskui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 04 05, 15:20)
kazkas sake, kad tie sushaleliai prastai dera paskui  g.gif

Aš manau, kad nėr gerai schmoll.gif, ale, kad ranka nekils išrauti.....
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2012 04 05, 14:59)
mano neuzaugos sedi balkone, pradariau truputi langus is abieju sonu, kad butu gryno oro...nes gyvenu 4 aukste, balkone prie lango 30 laipsniu silumos doh.gif

mano ištysėliai irgi įstiklintam balkone atsidūrė, tik stovi ant lentynos, kur tiesiogiai krenta saulės spinduliai, įdomu ar nepakenks ? gal pridengt su kuo nors?
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 04 05, 15:35)
mano ištysėliai irgi įstiklintam balkone atsidūrė, tik stovi ant lentynos, kur tiesiogiai krenta saulės spinduliai, įdomu ar nepakenks ? gal pridengt su kuo nors?

oi as dar nepatareja, dar tik mokausi pomidorcikus auginti ax.gif
bet kaip kazkuri rase kad ir siltnamyje reikia truputi pradaryti duris kad butu vedinimas. tai gal ir tu truputi langa praverk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2012 04 05, 15:40)
oi as dar nepatareja, dar tik mokausi pomidorcikus auginti ax.gif
bet kaip kazkuri rase kad ir siltnamyje reikia truputi pradaryti duris kad butu vedinimas. tai gal ir tu truputi langa praverk rolleyes.gif

pas mus senovinis sovietinis balkonas, įstiklinta įrėminant stiklus, jie neatsidaro schmoll.gif Bet aš nerimauju ne tiek kad daigai gryno oro negaus, kiek saulės spinduliai juos paveiks? na nežinau, juk yra tokių augalų, kuriems kenkia tiesioginė saulės šviesa, jie nusidegina, tai gal ir pomidorai prie tokių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyja lyja lietus: 05 balandžio 2012 - 14:46