Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(juste10 @ 2012 04 05, 10:24)
mano du pomidoru daigelius apipuole tie tokie smulkus zali amarai(as taip galvoju),salia gele pinigu medis ir paziuriu ant jos yra  doh.gif Nuvaliau su slapia ranka atsargiai ir nukeliau toliau nuo kitu g.gif
ka Jus tokiu atveju darytumet,gal kuom purkst?(skaiciau su fairy,bet taip bjauriai skamba)

as nupurksciau ukinio muilo tirpalo, proporciju nzn visada darau nuo akies. visi amarai nuo sio tirpalo zusta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 05 balandžio 2012 - 11:43
QUOTE(diuni @ 2012 04 05, 11:15)
blush2.gif ne , daigo šiemet nereik...aš neturėsiu visų kur pasodinti gal ir taip...
a ,ir kolumbiana iš Loretos sodų...kažkaip praleidau... blush2.gif einu pasižiūrėt... biggrin.gif
a ...tas laukinis...jo tiksliai , buvau apie jį klausus...sakė , kad labai didelis ir platus jis...ir kad užima daug vietos ir labai gausiai dera...prisiminiau biggrin.gif

Nu ir klausimas reikejo labai man jo? reikejo? doh.gif nu kaip mas save itikinti kad siltnamis ne gumiinis verysad.gif

klausykit merginos turiu klausimeli, po iseiginiu ispikuosiu savo chebra, tuo metu leisiu sula ir galima bus juos purksti po kokiu 2-3 dienu po pikavimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 05, 12:21)
Tai kad dabar dar tokių mažučių daigelių nereikia "apdirbti" jokiais purškalais. Jau kai gerokai paaugs, turės didelius, stambius lapus, bus pasodinti į šiltnamį, tada galima bus papurkšt profilaktiškai. Bet tai nereiškia, kad 100% apsaugos nuo maro. Merginos pernai purškė soda su žaliuoju muilu, sakė neblogai padėjo.

ax.gif Ex , o tu kol namie nepurški jų... ax.gif aš nežinau- vieni sako reik būtinai , o aš dar irgi nepurškiau...nes nežinau ,...jei galima šiltnamyje pirmą purškimą padaryti , tai tada namie nepurkšiu ir aš... g.gif o kokį patį pirmą darai- su jodu ar su žolėmis g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 04 05, 12:27)
o tu kol namie nepurški jų... ax.gif 
o kokį patį pirmą darai- su jodu ar su žolėmis g.gif

tai kad mano daigeliai dar visai nedidukai, nėr ten ką dabar purkšt.. kokią savaitę prieš sodinimą į šiltnamį juos papurkšiu, paskui pasodinusi dar kartą. Manau purkšiu žolėmis, kol jų reiks, jau turėtų būt pievose šviežių išlindusių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 05 balandžio 2012 - 11:35
QUOTE(Ex @ 2012 04 05, 12:35)
nėr ten ką dabar purkšt..

4u.gif 4u.gif 4u.gif
o tai jau visai prasta 'pomidoru mama' pasijutau : niekuom nepurshkiu ir net nelaistyt stengiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 05, 11:35)
tai kad mano daigeliai dar visai nedidukai, nėr ten ką dabar purkšt.. kokią savaitę prieš sodinimą į šiltnamį juos papurkšiu, paskui pasodinusi dar kartą. Manau purkšiu žolėmis, kol jų reiks, jau turėtų būt pievose šviežių išlindusių smile.gif

asiukliu, ar kuo kitu?

[attachmentid=220965]
o cia mano tas Betaliuksas... dar gal nezydes 1 sav g.gif
Atsakyti
Tany kaip meniskai... wub.gif

Maniskiai su tokiais ziedais irgi kazkur svatai sedejo, bet dabar nedrasiai skleistis pradejo ax.gif
tik as savo balkoninuku veisliiu nesirasiau verysad.gif tai nezinau kur kuris, vieni berods balkonzaber ar kazkas panasaus kiti Vilma ar kazkaip is V raides, v.z. vieni tik zinau oranziniai kiti raudoni turi buti ax.gif

merginos biski ne i tema galima paklausiu? sakykit o paprikos savidulkes ar joms padeti reikia? as is neturejimo ka veikti ikisau i zeme dar per naujuosius metus i gele sekla is parduotuvines paprikos, o siandienai ji jau zydi blush2.gif aisku atskirai auga nuo to "motininio" vazono, turi savo "apartamentus" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 05 balandžio 2012 - 12:04
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 05, 11:58)
Tany kaip meniskai...

netycia gavosi biggrin.gif Bet man ir patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 04 05, 12:52)

tai reiškia džiaugiesi... lotuliukas.gif

Tavo-mano, mano-tavo (būsimieji) daigeliai su visa likusia armija jau nuo pat ryto šiltnamyje laimingi vaiposi smile.gif turiu malonumą vis nueit, pažiūrėt ar jų pakaušiai nesvyla smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 04 05, 12:56)
asiukliu, ar kuo kitu?

Asiūkliu + baziliku.
Atsakyti
atai galima džiovintu asiuklių plius baziliku dabar apipurkšti daigus g.gif
Atsakyti
4u.gif Ex , dėkui...ir aš tada dar palauksiu su purškimu...dar tada sočiai laiko iki kol reiks sodinti smile.gif
Atsakyti
mergaites biggrin.gif jus man pasakykit kas cia per velnias man tarp pomidoru isdygo? prasejo dygti kartu su pomidorcikais,tik zymiai zymiai leciau dygo. vis neraunu,idomu kas is jo isaugs biggrin.gif po to dar salia kazkoks biesas islindo,nesuprantu is kur jie ten g.gif

user posted image
Atsakyti