Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (3)

QUOTE(laimuxx @ 2012 04 04, 20:59)
padekit truputi del ds-160, tie kur antra karta keliaujat, nes pirmakart keliaujantiems tokiu klausimu nebus biggrin.gif

kaip ten del antspaudu pirstu? visus 10 pernai davem? niekaip nepamenu kiek ten liepe padeti biggrin.gif

del vizos nr. pas mane kazkoks kreivas tas nr, su kazkokiam perbrauktom O raidem. reikia jas rasyti? bet jei rasai, tuomet sistema sako kad negeras nr. jei vedi vien skaicius, tada vieno truksto biggrin.gif niekas su tuo susidure nebuvot?

Man su pirsto antspaudais lygiai tokia pati problema biggrin.gif Niekaip neprisimenu kiek ju ten eme.. ar kelis ar visus.. biggrin.gif

O del vizos kodo.. nelabai suprantu apie kokias perbrauktas O raides sneki.. Jei turi omenyje apie tai ka as galvoju, tai ten paprasciausias nulis 0, nes pas mane irgi kazkas panasaus yra.
O del to, kad gali netilpti visi skaiciai tai viskas tvakroj. Nes pacioj instrukcijoje parasyta, kad rasyti tiek skaiciu kiek tilps smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carammell: 04 balandžio 2012 - 20:13
QUOTE(Carammell @ 2012 04 04, 21:11)
Man su pirsto antspaudais lygiai tokia pati problema  biggrin.gif Niekaip neprisimenu kiek ju ten eme.. ar kelis ar visus..  biggrin.gif

O del vizos kodo.. nelabai suprantu apie kokias perbrauktas O raides sneki..  Jei turi omenyje apie tai ka as galvoju, tai ten paprasciausias nulis 0, nes pas mane irgi kazkas panasaus yra.
O del to, kad gali netilpti visi skaiciai tai viskas tvakroj. Nes pacioj instrukcijoje parasyta, kad rasyti tiek skaiciu kiek tilps  smile.gif

galetu do not know prie punkto apie tuos atspaudus biggrin.gif jauciu reikia zymeti kad du, nes jei bus visi tai nieko blogo, o jei pazymesi kad visus 10 eme, tai jei likusiu 8 pasiges, tuomet nieko gero biggrin.gif
Atsakyti
jei gerai pamenu pirstu antspaudai imami nykscio ir smiliaus g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 04 balandžio 2012 - 20:51
QUOTE(justdoit @ 2012 04 03, 10:30)
Prisėdau rašyti laišką PLC kodėl neatsiunčia man tos formos taip ilgai ir kaip tik į mail pareina patvirtinimas, kad jau gavo ją. Na žino jie kada kantrybė baigias. Pralinksmino tikrai labai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O kiek laiko praėjo? Nes man jau eina 6ta savaitė. Dar plius streso įvarė tai, kad iš plc pirmadienį gaunu laišką jog darbdavys turi skubiai susisisiekti su ICEO, kad patvirtintų save ir kad mes pas juos dirbam. Dar aišku plc manęs nepagailėjo ir pridėjo dar daugiau streso, kad yra galimybė jog darbdavys nebetiks ir mums reikės imti brangesnį variantą t.y. rinktis iš jų dardavių... blyyyn...
Bet realiai jeigu praeitais metai viskas ok buvo su ta kompanija, tai gal ir šiais bus???
Labai neramu:(
Atsakyti
QUOTE(Cashmere999 @ 2012 04 05, 13:29)
O kiek laiko praėjo? Nes man jau eina 6ta savaitė. Dar plius streso įvarė tai, kad iš plc pirmadienį gaunu laišką jog darbdavys turi skubiai susisisiekti su ICEO, kad patvirtintų save ir kad mes pas juos dirbam. Dar aišku plc manęs nepagailėjo ir pridėjo dar daugiau streso, kad yra galimybė jog darbdavys nebetiks ir mums reikės imti brangesnį variantą t.y. rinktis iš jų dardavių... blyyyn...
Bet realiai jeigu praeitais metai viskas ok buvo su ta kompanija, tai gal ir šiais bus???
Labai neramu:(

Na as ir netrumpai laukiau. Virš 5 sav. Tai galbūt darbdavys užpildė su klaidom savo kontaktus toje preliminarioje darbo sutartį, dėl to ir nepavyko ICEO su juo susisiekt. Tiesiog turi pakalbėt su darbdaviu ir išsiaiškint. Jei su darbdaviu viskas OK ir jis susisieks su ICEO, tai tikrai neturėtų reikt ieškot naujo darbo. Jei ICEO nori, tai tikrai gali greit tą DS formą atsiųst. Jiem gi tai verslas.
Atsakyti
Gal kas vyksta į Hampton Beach, NH ? smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as ta prakeikta DS forma gavau biggrin.gif
Atsakyti
Pildant ICEO formą, toj vietoj kur yra anglų k. žinių įvertinimas ar reikia, kad dėstytoja pasirašytų, nors ir neturiu šiu metu anglų k. paskaitų?
Atsakyti
Sveiki,

As katik is ambasados. Labai keistai ten viskas, tokia nesusigaudziusi jauciaus, o konsule taip male, kad kelis sakinius buvo sunku suprast.
Is agenturos sake, kad nereikes pazymiu knygeles, bet buvau pasiemus del viso pikto, tai tikrino pazymius.
Ar gali but, kad vizos neisduos del nesupratimo ar siaip nesusigaudymo? Siaubas, koks kvailas klausimas, bet dabar taip susinervinau ant saves biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Carammell @ 2012 04 04, 20:11)
Man su pirsto antspaudais lygiai tokia pati problema  biggrin.gif Niekaip neprisimenu kiek ju ten eme.. ar kelis ar visus..  biggrin.gif

O del vizos kodo.. nelabai suprantu apie kokias perbrauktas O raides sneki..  Jei turi omenyje apie tai ka as galvoju, tai ten paprasciausias nulis 0, nes pas mane irgi kazkas panasaus yra.
O del to, kad gali netilpti visi skaiciai tai viskas tvakroj. Nes pacioj instrukcijoje parasyta, kad rasyti tiek skaiciu kiek tilps  smile.gif

As katik is ambasados. Eme kaires rankos 4 ar 3 pirstus, ir desines rankos tiek pat ir poto nyksciu abieju. KAzkas blogai buvo, kad liepe kakta pirmais priliest, ir poto vel ta ekrana liest :DDD O kodel susirupinot pirstu antspaudais?
Atsakyti
QUOTE(Andrius90 @ 2012 04 05, 23:24)
Pildant ICEO formą, toj vietoj kur yra anglų k. žinių įvertinimas ar reikia, kad dėstytoja pasirašytų, nors ir neturiu šiu metu anglų k. paskaitų?

Jei neturi, tada nereikia. Nebūtinai čia. Aš nors ir turiu anglų. bet vistiek nenešiau, kad dėstytoja pasirašytu :]
Atsakyti
QUOTE(Ema21 @ 2012 04 06, 08:59)
Ar gali but, kad vizos neisduos del nesupratimo ar siaip nesusigaudymo?

Jeigu konsulė pasirašė ant tavo DS formos, ir davė bukletuką su tavo teisėm ir įvairiais kontaktais, tai vizą jau turi smile.gif jei jos neišduotų, pasą atiduotų iškart smile.gif
Atsakyti
Pildant DS-160 forma, ka jus paraset prie "Briefly describe your duties"? Tiesiog parasyt, kad mokaus ir viskas?

Pamaciau, kad pavyzdyje yra parasyta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manche: 06 balandžio 2012 - 09:38