QUOTE(laimuxx @ 2012 04 04, 20:59)
padekit truputi del ds-160, tie kur antra karta keliaujat, nes pirmakart keliaujantiems tokiu klausimu nebus 
kaip ten del antspaudu pirstu? visus 10 pernai davem? niekaip nepamenu kiek ten liepe padeti
del vizos nr. pas mane kazkoks kreivas tas nr, su kazkokiam perbrauktom O raidem. reikia jas rasyti? bet jei rasai, tuomet sistema sako kad negeras nr. jei vedi vien skaicius, tada vieno truksto
niekas su tuo susidure nebuvot?

kaip ten del antspaudu pirstu? visus 10 pernai davem? niekaip nepamenu kiek ten liepe padeti

del vizos nr. pas mane kazkoks kreivas tas nr, su kazkokiam perbrauktom O raidem. reikia jas rasyti? bet jei rasai, tuomet sistema sako kad negeras nr. jei vedi vien skaicius, tada vieno truksto

Man su pirsto antspaudais lygiai tokia pati problema

O del vizos kodo.. nelabai suprantu apie kokias perbrauktas O raides sneki.. Jei turi omenyje apie tai ka as galvoju, tai ten paprasciausias nulis 0, nes pas mane irgi kazkas panasaus yra.
O del to, kad gali netilpti visi skaiciai tai viskas tvakroj. Nes pacioj instrukcijoje parasyta, kad rasyti tiek skaiciu kiek tilps