manęs tai niekas netikrino dėl tų vaistų... tiesa, aš registruotam bagaže vežiaus, ir dėl visa ko turėjau receptus (lietuviškus), bet vis tiek niekas nieko neklausinėjo. ir šiaip tikėjaus kad daugiau viską tikrins, realiai tik pirmam oro uoste nuosekliai pertikrino viską, o daugiau nieko - nei persėdant, nei jau atvykus.
QUOTE(pasvaisste @ 2012 06 05, 14:12)
Sveiki, turi klausima kas yra skridę su lufthansa oro linijom svarbus lagamino aukštis? 

svarbiausia tik kad bendra aukščio, pločio ir storio suma neviršytų 158cm

geros labai oro linijos, man patiko

QUOTE(Paranoia @ 2012 06 04, 21:10)
Iš karto pas darbdavį
jei darbdavys sutiks gražiai išleisti, apsieisit be jokių popierizmų...

Mane neramina, kad ju zodis mazai ka reiskia... Atvykus tuo isitikinau, nes sako viena, o daro kita..

QUOTE(nastep @ 2012 06 05, 16:26)
Mane neramina, kad ju zodis mazai ka reiskia... Atvykus tuo isitikinau, nes sako viena, o daro kita..
Todel baisu, kad tik susitarus zodziu, jie gali vasaros pabaigoje lb negraziai pasielgti
Nors kita vertus, jei ir neisleistu, kaip jie stabdytu? 

Tai aisku niekas taves nestabdys... tik gal issiaiskink pries tai kaip tau sumokes uz paskutines savaites/savaite, ypac jeigu tu planuoji uzdaryti saskaita/keliauti po amerika. Taip pat duok jiems zinot pries dvi savaites, kad iseini (two week notice) - daugumoje darbo vietu taip yra iprasta.
QUOTE(Driukaz @ 2012 06 06, 22:28)
Sveiki. Gal kas Birzelio 12d. praleisit nakti New Yorke?
Labas,
mes planuojam iš 12 į 13 dieną NY būt

QUOTE(automatica @ 2012 06 11, 20:22)
Gal kas galit parekomenduoti kokių SIM kortelių JAV?
Kokie yra galimi variantai, kiek kas kainuoja, kiek minutė ar sms'as tarpusavyje JAV,
kiek kainuoja rašyt/skambint į Lietuvą ir pan.
Kokie yra galimi variantai, kiek kas kainuoja, kiek minutė ar sms'as tarpusavyje JAV,
kiek kainuoja rašyt/skambint į Lietuvą ir pan.
imi kokio AT&T korta, menesiui lygtais 25$ ar siek tiek daugiau ir tuomet sms ir pokalbiai bus unlimited. as tai jauciu dar ir intika uzsisakysiu telefui, nes kartais darbe juodai uznisa, tai per parukymo pertraukeles ar siaip stumdant laika kokiam facebook'e pachatinti

viska galima is amazon arba ebay uz pora $ gauti, plius siuntiniai palyginti greitai cia vaiksto, panasiai kaip lietuvoj su dpd.
pigus skambuciai i LT yra eiktel.com

QUOTE(laimuxx @ 2012 06 12, 05:48)
imi kokio AT&T korta, menesiui lygtais 25$ ar siek tiek daugiau ir tuomet sms ir pokalbiai bus unlimited. as tai jauciu dar ir intika uzsisakysiu telefui, nes kartais darbe juodai uznisa, tai per parukymo pertraukeles ar siaip stumdant laika kokiam facebook'e pachatinti
o siaip kam reikia i lietuva skambinti pigiai, tai siulyciau red pocket mobile, 0,17$ minute skambucio i lietuva. kokybe tikrai gera 
viska galima is amazon arba ebay uz pora $ gauti, plius siuntiniai palyginti greitai cia vaiksto, panasiai kaip lietuvoj su dpd.

O tas AT&T, kur 25$, tai čia neriboti skambučiai/žinutės tik JAV?